åhus beachhandboll 13-14juli

Fan va jag älskar beachhandboll. Det är så jävla roligt.

Det hela började med att vi kom i en otroligt svår grupp. Trots allt spelade vi sjukt bra i gruppspelet och kom 5:a av 12. Det blev ett b-slutspel och där gick det åt helvete.


Vi började med att spela mot lågan som är ett grymt lag. Men vi var astaggade och spelade en bra och jämn match som vi vann med 5-4. Målsnålt som fan x]


Sen blev det att möta Heid som vi aldrig slagit på inomhushandboll eller beachhandboll. Alla var fortfarande lika taggade och vi spelade grymt bra och fick med oss en oavgjord match (6-6) Jag gjorde även mål! Wihooo.


Fortsatte och skulle möta hemmalaget åhus. Självklart har vi deras förstalag som är det bästa. Det är bara att le och se glad ut för dom spelar riktigt bra handboll, annat kan man inte säga. Det blev en ganska stor förlust (vilket vi räknat med) men vi kämpade på bra och gjorde några få mål iallafall. 4-17 blev slutresultatet.


Sen blev det att möta nästa grymma lag som vann USM. Lundagård är sjukt bra och vi förlorade med 12-5. (Lundagård slog Åhus i A-finalen med)


Men vi deppade inte (med tanke på att vi mött två av sveriges bästa lag) och fortsatte och skulle möta eslövs andra lag. Eslöv är bra och kommer alltid vara men vi är fanimig minst lika bra. 9-9 slutade den matchen.


Sen väntade ett taggat önnered och ett taggat hbp att möta varandra. Det blev bra målvaktsspel från båda hållen (eller dåliga skyttar?) och vi vann bara med 4-3. Men vi var bäst och fick spela på plan ett höhöh.


Vi hade bara en match kvar denna dagen mot en snabbt sölvesborg. Det blev en oavgjord match som slutade 6-6.


Efter det drog vi till kastanjelund (ngt värdshus vi sov på) Ewe och Emma sov även där. Vi kom dit och det första jag skulle kolla va om där fanns trean. Men nej, varför ska jag få kolla på prison break? SÄMST VA ARG JAG VA. Så skulle Annika åka och handla men jag sket i och köpa något eftersom det endå inte va något prison break. Men en halvtimma senare knackar hon på dörren och kommer in med en påse naturgodis och en redbull. Fan va glad jag blev! TACK ÄN EN GÅNG! :D Jag slutade tjura och somnade väl runt elva.


Vi fick gå upp halv 8 dagen därpå. Vi käkade en riktigt god frukost (bröd som var hemmbakt och kom direkt från ugnen) och en ekologiskt bäryoghurt. Sedan drog vi oss till åhus igen och skulle fortsätta spela. Vi började möta flottan och vi vann med 12-7. Inget jättesvårt motstånd men endå, vi spelade grymt (och gjorde mål hah)


Sedan skulle vi möta kävlinge som vi heller aldrig slått. Det var deras andra lag som tydligen låg på sista plats med 1 poäng i vår grupp. Vi blev förvånade över det och kunde vinna med 10-5 GRYMT SPEL IGEN!! En fick rött kort efter att ha dragit ner en tjej i vårat lag och även kastat sand på henne och domarn. Så jävla dåligt hahah, men det ska hon bara ha!


Sedan va det en spännande match mellan oss och LjunghusensHK. Dom spelade extremt ful handboll med mycket efterslängar som domaren inte ville dömma. Iallafall var det jämt genom hela matchen och när det va tretton sekunder kvar ledde dom med 10-9. Vi hittade en lucka och kunde avgöra i sista sekund så det blev tio-tio. Dom kallade oss efter matchen töntar och smällde till folk på handen ist för att tacka. Väldigt osportsligt.


Vi spelade sen gruppspelets sista match mot Skogås. Vi spelade inte speciellt bra, och jag har inget att säga om den
matchen. Vi förlorade med 6-8.


Vi gick sedan till B-slutspel och mötte heid's första lag. Dom hade mer ork och vilja och kunde vinna matchen med 8-6. Men vi hade 11 matcher i benen och inte lika mycket vilja. Men tack så mycket för denna tuneringen, grymt kul när ingen tjafsar och alla är taggade och verkligen vill spela.
Puss på halmsta tjejerna (L)

Slänger även in bilden på hela gruppspelet så att ni ser hur det gick,!

slutresultat


Kommentarer
Postat av: emma

hoppas du har en fin kväll (:

2009-07-23 @ 22:10:59
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: JOANNA 16år- BÖRJAR LÄSA TILL STYLIST EFTER SOMMAREN

Drar igång Veckans blogg by Joanna nu, anmäl dig gärna!



K I S S E S B Y J O A N N A

2009-07-24 @ 18:10:47
URL: http://byjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0