ferre

Igår hade Moa, kusinen, 20-års fest. Där va stora och små och riktigt mysigt. Kvällen va awesome med dans. Började med champange, tror ja de va haha. Sen blev det mat och Tove tvingade mig att shotta. Haha, helt okej endå.
Sen vart de frågesport och sen gick dom äldre. Sen blev de att umgås med Moas vänner vid bordet längst ner. De vart roligt, hahaaa. Sen blev de dans hela kvällen. Det va dricka och trevligt folk, allt va super.
Drog hem runt halv 2 och sen idag har ja spelat match. Fan va goooo lagstämning det va idag. I like.

Jag säger som Becca: Resultatet visade inte hur hårt vi kämpade

Nu ska en trött och sleten Ida som INTE lyckades plugga gå och lägga sig. Lovet är slut och de är back to basic. Tjingeling

20-års fest

Sitter här på golvet och är i princip färdigfixad till min kusins 20års partaj. Har på mig leopardleggings, vitt linne och en lång svart kofta. Lacostparfymen är påsprutad och håret är plattat. Sminket är påkletat och öronhängena på plats.
Ja, dock börjar de inte förrens om 1 timme& 10minuter. Men ja går väl och småpysslar. Hoppas de blir roligt, ser fram emot detta.
Grattis i förskott Moa! :*

guldiga timmar

Puuuuhhh. Igår natt satt jag uppe enda till halv 4 för att se sverige ta os-guld i curling. Blev jäkligt förvånad att dom vann, men de va gött. Ytterligare ett os-guld i högen! GRATTIS SVERIGE!

curling

second world war

Nu har ja suttit och pluggat en bra stund. Är färdig med typ 2 punkter och har nu även designat min "tidning". Är faktiskt riktigt nöjd med den. Känns fint.

Nu väntar de kvällsmat. Kyckling fylld med skinka, salami och ost med tagliatelle som tillbehör. Sen blir de fortsätta plugga.
Tjingeling

plugg

kvällshumor

drott

När jag, SandraK och Katta va på drott-hammarby hade våra kära motståndare finfina tröjor. Synd bara att hammarby förlorade. Nu kan ni ju stryka att drott suger. Lite komiska va dom iallafall.

 

Nu ska vi sova, tjing

nu lägger du av jörgen

Jag vill rulla runt i gräset och vara glad, ja vill supa mig full till varenda stad. Jag vill ställa upp mina gamla flickvänner på en rad, JA DE VILL JA VERKLIGEN GÖRA. Berätta för dom vad ja tänker och tycker, vill endå leva hela livet på kryckor. Men du tvingar mig att sitta som ett fån och säga tjingeling i telefon.
Nej nu lägger du av Jörgen, de är inte roligt längre.

björn
samma bilder, <333333333333333

:)

Halihalo.

Nu sitter ja här med SandraK, vi tittar på gamla filmer. Egofilm, vännerfilm och lite annat som BOLL BOLL JOBBIGT VA. Hahahaha dör åt vår humor.
Men ja, Hata Göteborg va inte inne så vi har inte sett den, fett depp. Ne, nu ska vi spela rebubbled.

"Vi har gjort de 2 gånger, första och sista"

I,S
En gammal goding från tvåtusentalet

nostalgi

"känner jag mig själv, ja det gör jag kanske men jag är inte säker"

björn

pk för fulla muggar

Igår var ja med SandraM. De var myspys.
Började inne i stan där jag skulle ha en dataväska. Hade dom den, NEJ! Sur blev jag. Då gick vi vidare till bion och köpte biljetter till "farsan". Sen vidare till Peking och käkade kinamat, fan va gott de va. Satt där ett tag och snackade och åt innan vi drog vidare till hemköp och köpte pk&äpple. Drog bort till bion och satt där och snackade innan vi blev insläppta.
Träffade Jelena och sen började iallafall filmen. Lite tjatig i början, men sen riktigt rolig. Fällde en liten tår till hunden med. Sen åkte vi till hennes syster&nellie och sen vidare hem till Sandra.
Snackade, myste, kollade baconost <33333 hahahha och käkade. Sen sov vi runt halv 2. Eller jag och Levis.

Idag käkade vi och nu har ja suttit och pluggat på statoil. Sandra kommer skicka bilderna sen, nu blev de ett långt bildlöst inlägg.
Tjingeling!

hehuhehu

Hallåååå bloggen!
Jag har skrivit på sandras blogg va som har hänt. Klicka HÄR för att läsa, tycker att ni borde göra de! :)
Nu ska vi nog kolla på avatar. Uppdaterar om allt imorgon, tjingeling :*


morgoninlägg

Ja men shaaaaaaaaaa!
Ser ni att klockan är lite efter 9 och jag är uppe + att de är sportlov. Jo, jag har varit hos handledsdoktorn. Vad sa hon.

"Du är överrörlig men har en jättefin benstomme"

Ja, lärde mig ingenting nytt och meningslöst att offra en sovmorgon. Iallafall blir det kinamat&bio med sandraM vid 12. puss

WHAT?!

BOLL?!
"Hon har varit OS bästa spelare, hon har en fin bollkontroll"
BOLLKONTROLL?! DET VA JU FÖRFAN HOCKEY VI PRATADE OM!

Lackar sönder på alla kommentatorer, dom suger :)
Hejdå

Ett reklam inlägg från JH!

radio4life

Från JohanHultman har ja blivit tipsat om en grym "technoradio". Det är en radio där det finns: Techno, hardstyle, jumstyle och allt va de heter.

Om du endast vill lyssna på radiosidan så kan du göra det HÄR
och om du vill besöka hela hemsidan klickar du HÄR.

JH's kompis startade sidan, och visst vill vi att den får fler lyssnare? Så in och lyssna på de bästa och de senaste.
Ida&Johan

onödigt

Idag ringde mamma och väckte mig klockan tre. Klockan fem va de träning. Nu är ja trött igen.
Hej meningslösa inlägg. Snart blir de reklam!

HM

Hm har fått in en del snygg. De är grymt kul att sitta och surfa fram kläder och annat man kan tänkas vilja ha. Detta fastnade ja för denna gången:

hm.com
Tunika: Skittuff!
Spräckliga leggings: Hade varit snygg till en svart lång tröja.
Sportbh med roligt mönster: Pigga upp träningen lite, istället för dom tråkiga svarta. Inte för att ja springer runt utan tröja, men principsak.
Blå bikini: Jag vill ha en ny!!!!
Snygga skor: Jag kan aldrig ha sånna skor med tanke på att dom alltid är försmå. Men om man inte provar vet man aldrig. Hoppas SandraMedved vill gå i stan innan vi går på bo.

Ja ska nog sova snart. Tagga plugg imorn .________________.

Utomhus, kyl&frys

Föreningsdag + jobb = en trött Ida.
Började vid 11 i arenahallen. Spelade minihandboll med knattar och a-lag. Alltså helt mixade lag med 7åringar och 27åringar. Inte speciellt kul, men tagga team två med olle&robin! Eller va säger du Lisa?
Sen blev de att alla lagen skulle skjuta på målvakterna. Straffar va det tillochmed. Jag&Lukas stod med någon från alaget. Robban kanske han hette?
Tillsist mellan 15-16 va det mixat mellan P/F 94 & P/F 95. Både drott och hbp. Drog i halvlek och duschade och sen vidare för att jobba med Anna, Louise och Robban.
Tjejerna stack hem och Robert tvingade mig göra massa kalla saker hela tiden. Vara ute, va i frysen och va i kylen. Blev typ överlycklig när han sa att ja kunde dammsuga butiken, då fick ja iallafall värme.
Nu blev de ett långt inlägg, får la slänga upp en gammal bild med. Objektivet kommer förhoppningsvis denna veckan! Då blir de bilder igen.

ida handboll
Bilden är 1,5 år gammal skulle ja gissa. Haha nu måste ja kolla upp de.
HAHA, va fel ja hade. Den va bara 1 år om 4 dagar. Jahaja

GALNA GULDSPURTEN, WIHOOOOO

Jaaaaaaaaaaaaaa! Guld och Brons. Vilket jäkla lagspel, fan va grymt de va!

wiho
Klicka HÄR för att läsa artikeln om ni missade det!

Clean!

Nu har jag jobbat. Blev jobba mestadels med Louise. Trevligt. Städade, fixade varor och va social mot kunderna. Nu är jag hemma, har käkat och kollat på melodifestivalen. Ingen höjdaromgång och vilken skräll att "Timoteij" gick vidare.

Iallafall så blir det ta det lungt och ladda inför föreningsdagen imorgon. Efter det är det jobb och sen hem.

ida
Ida just nu. Peaceooooout!

daddy daddy don't leave.. (8)

My dream, is to fly, over the rainbow, so high..
Om en timme befinner jag mig på jobbet och jobbar. Blir ett kvällspass som dom kallar det mellan 16-19. Har iallafall varit uppe i en och en halv timme nu. Annars har ja duschat och fönat håret. Ser ut som ett troll, med mascara under ögonen.
I högtalarna spelades Rise up - Yves Larock men bytte nu till Daddy's little girl - Frankie J, därav rubriken. Nu ska jag platta håret innan ja tar på mig arbetskläder!
Tjing


vill shoppa

Har varit inne på ginatricots och nellys hemsida. Blir så sugen på att shoppa.

gina
Nån utav dessa. Ser så mysiga ut, en sån kofta man vill bo i. Från Gina.

nella
Tröjan uppe till vänster skriker Ida. Men ne, ja har inte råd. 595:- för en tröja är lite mycket för min smak. Men allt detta från Nelly.

Nu ska ja nog sova, tjing

ja säger gunilla, ja mår illa.

I guess we never really moved on....
Hinder - Lips of an angel spelas här i högtalarna och ja bara softar. Har haft "baktävling" med mamma. Vi hade inga ägg och lite smör. Inget vaniljsocker heller för den delen. Men ja lyckades få ihop nån kladdkaksmuffins endå, blev faktiskt väldigt gott.
Annars händer ingenting, hade hoppats på att få döma imorgon men icke. Blir iallafall jobba 16-19 med Robert&Louise. Kul att ha någon ny att arbeta med. Sen på söndag är den match, föreningsdag och jobb. Sen blir det plugg resten av veckan typ.

ÅHHHH, spotify reklam. Inte roligt. Nu va den slut och nu kom BjörnRosenström. Väck gamla minnen av Gunilla-låten.
Hon har allt man kan önska, att man aldrig någonsin fick. Men de värsta utav allt de är att hon är kär i miiiig....

ida
Bjuder på en bild från bussen som ja tog med maddis för ett tag sen. Önskar henne lycka till på måndag också. Loveu din fis! <3

nytt IGEN

Kände för något enkelt, inte så överarbetat. Så blev en bild som header!

galet

Nu är de lov. Gött. Blir nog antagligen plugga mesta delen, men ja menar ja får ju bestämma tider själv. TAGGA SOVMORGON VARJE DAG! (Nästan iallafall)

ida
Såhär glad är jag! Bilden är från maj 09, en vanlig dag med sandraK :)

haschpingvin!!!!!!

Åhhhhh, ja blir så sur. Målade om mina jävla naglar.
Tror ni inte att nagellacket i princip dras bort så fort ja petar på de?! SUR JA BLIR
Nu målar ja om dom igen. Men ett annat nagellack, jag vill ha målade naglar!!!!!!!!!!

arganka

lack och nagel

Jahaja, 1 dag kvar. En lång jävla tråkig dag kvar. Sen är de minsann lov! LOV! LOV!

Idag. Ja va har hänt. Började 10.10 med matteprov. %. Satingen va de är svårt. Men ja blev klar ganska fort. Sen skulle vi göra teknikuppgiften, men datasalen va inte öppen. Så blev de lunchrast istället på 1 timme. Käkade gulasch, gott.
Hade musik i en timme och sen halv studiedag. Haha onödigt. Så skola mellan 10.10 - 13.30. Sen gick ja in till stan med Sarah och hon följde med och köpte nya hörlurar. Känns bra. Sen blev det köpa äppel och ljus pucko på hemköp.

Asså äppel är dyrt! 3,50 för ett litet äppel. Är inte de mycket pengar?! Kanske inte, men de kändes som om de vart mycket. Borde kosta 2 spänn MAX. Galet, tur att man är rik (hahahahah, interskämt)

Nu är ja hemma och mamma har städat mitt rum. Sen har ja käkat kanelpannkakor, det är FÖR gott. Blev även att måla naglarna med något fult lila nagellack. Funderar på att ta bort det eftersom de inte är fint. Haha.
Tjing
hörlurar
nagellack
Nej, ja har bestämmt mig. Jag målar om naglarna!

tagga IG

Jap, nu har ja pluggat matte. Faaaan va de är svårt. Och ja har endå alltid haft lätt för matte, men nu är de för svårt. Procent, åt helvete.

Tagga IG, :) Haha, nejdå. Kanske G- ;).

Puss på onödiga inlägg <3333333333

fett(is)dagen

Idag är de fettisdagen. Semlor i stora lass. Själv hoppas jag pappa snart ropar och säger att de är semeltajm!
Idag har de varit föreläsning på 035, och sen mat på Hello. Sen sv/so och nationella muntliga. Gick nog okej.
Efter skolan stan med mamma&mormor. Ett par sammetstights fick följa med på mormors bekostnad. Har förtillfället ingen kamera så kan inte fota men slänger upp en google bild.

sammetstights semla
Annars tog detta inlägget långt tid att skriva, använder en hand då handleden är kaputt i princip. Illa.
Tjing

fyyyyys

Precis kommit hem från fysträning. Mmmmh lovely. Känns så gött nu efteråt.
Inget matsug, trött och ont. Tror ja somnat innan 9.

1 år och 1 månad

Idag är det den 15 februari. Godisfri i 1år och 1månad. Ja är stolt över mig. Inget lösgodis och ingen marabou choklad. Inga ostbågar eller grillchips.

Har iallafall sjukt ont i handleden och de blir väl inte bättre av att träna med iallafall. Nu äter jag digestivekex med philadelphia och ost. Träningen börjar om 55 minuter så ja måste snart byta om.
Tjing


try it again

En av mina favoritbloggare anordnar en tävling. Alla borde gå in på KanDee och ta chansen! Tävlingen avslutas på tisdag 16/2 klockan 18.00.
Du kan vinna ett I (L) Animal linne i storleken S, M eller L.
Jag lyckades inte vinna den förra t-shirten men ja ger inte upp, ja vill ha detta linnet!

kandee

man ÄR inte normal

Blev inte jättemånga bra bilder igår. Lägger upp några få så ni har någonting att kolla på iallafall!:

sK idA
"Hippare HOPPARE" Hahah, nej men detta va en lagom mysig bild.

bJ
Efter hemkörningen av kebaaaaaab hämtade vi en varsin phish food. Mumma!

idaSK
Sen intog vi positionen i soffan och kollade på melodifestivalen. Alltid med en hustler på bordet ;)

erik!
Sen vart vi jättelyckliga då "Manboy" gick vidare. Lite ganska mycket dregel på herr Eric också!
Manboy, manboy. You can call me manboy. I don't care i show you have to love.
There's no halo round my head no, there's no angels hereeeee!


sandraK
Vi körde röda läppar och ja fixade hennes frilla. En vanilla ice lugg. Tjaaa, rockbruden!

idaSK
Haha, inga fina bilder härifrån med ah. Sweet

svartvitt
Redigerade en i gammal stil. Den blev ganska ball.
Tjing

the fury on dinner

Haha, nu sitter ja här och läser "Pojken i randig pyjamas". Fått kapitel 12 på svenska och ska imorgon redovisa det på engelska på detaljerat som möjligt typ. Urrrkk.
Handlar om hitler, bruno och shmul. Jaja, back to english. Bilder från igår kommer sen PUSS

the devil on my lip

Nu är melodifestivalen snygg. Guess att alla håller med om att Erik va snygg. Nu ska vi fota mer och vi kör med "devil on the lip".

red
idas
Ironiskt att de är samma läppstift. Ja, tjingeling sålänge


OS EB tjejer

I,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,SI,S
Fan va du är bra. Och ja vi är OS EB tjejer. Sweet
Loveuu bebi

15 minuter en kvart

ida&SK
Hej, ja är med sandra. Vi fotar och nu kommer snart pizzan. Bäst ja springer ner, kyss från oss.
Kanske en videoblogg sen?
Haha, puss

den livs levande Guden

Haha, vilka roliga rubriker ja kommer på. Igår vart iallafall jag och mammsen i falkenberg och kollade på Magnus Betnér. Han är fan Gud. Grymt rolig och underhöll oss i 2 timmar!!
Helt klart den bästa julklappen ja fick, och ja har gått och längtat efter detta sen i julas. PUSS MAMI
Bilder? Jorå!

solnedgång
Stannade inom allt-i-allobutiken netto och hämtade pappas jobbaskor. Såg en fin solnedgång. Nöjd med bilden med tanke på att den är tagen med min digitalkamera som inte är så värst bra.

ida
Sen gick vi till Gallerian och vidare lite i stan. Provade ett par tights jag velat ha, men dom va inte snygga haha.

armband
Då blev de svarta läderbandet med guldiga nitar på mitt istället. SNYGGT

ida&mamma
Nu blir mamma antagligen sur och säger att ja inte får lägga ut bilder på henne, eller att ja ska ta bort den på dirren.
Men mamma, du är fin som du är och ja älskar dig (L)
Här är vi taggade för Magnus!

magnusBetnér
Kolla!!! GUD FINNS!!!

magnusBetnér
Man fick inte ta bilder, men ja gjorde det endå. Med min si-sådär kamera och utan blixt så är resultatet hrrrmff. Man ser att de är han iallafall.

ida&betnér
Efter signerade han. Ingen kö och ja bara gled fram och sa: Eeeh bra show du gjorde ikväll!
M: Tack!
I: Ser fram emot nästa gång.
M: Roligt att du vill komma tillbaka, vi ses!
Hehehe, lite lagom nice sådäraaaaa.

ida&betnér
Här fotar mamma, utan blixt. HAHA, resultatet <33333333
Ja ser hög ut och han efterbliven. Eller tvärtom. Men vadårå?!

signerade
:D :D :D :D :D

betnérTröja
Mamma köpte en tröja till mig med. "Magnus Betnér uncut"
Heyyyy, hundra spänn. Och ja gillaren!

Tack för en awesome kväll mamma, och hoppas du hittar på en lika bra födelsedagspaket till mig! Loveuuuu <3

yeah man!

Ta att skriva ett sånt här vanligt tråkigt inlägg nu.
Sitter här hemma. Har varit i skolan där det inte hände jättemycket. Tagit bussen till mammas jobb och sedan vidare ut till Audio Video. Lämnade min kamera på lagning och ja får ut de på försäkringen, YES!
Sen vart vi på ÖB och hemköp. Mmmmh, och sen va de tänkt att ja skulle på royal ikväll. Men ja va inte jättetaggad eller orkade så sket i de ^^
Klockan är iallafall snart 10 och ja ska snart sova, tar mig en rejäl sovmorgon imorn! idaa
Den här bilden är gammal, men careface. Puss på mina kära läsare, lämna en kommentar :)

header

Ny header igen. Är skitsur och hade ingenting att göra. Så nu tänker jag gå och sura ännu mer och sova. Ska till tandläkaren imorn. Den vanliga och inte tandregleringen. Ja orkar inte. Livet suger. Hejdå.

helvetesjävlaskit

rip mitt kameraobjektiv 18-55mm.

bildhagel, np, musiktext, kanel och en historia.

Shaaaaaa!
Idag är jag trött, och humorn är nere på noll. Har skrattat åt Helin i princip hela dagen. Men de bjuder jag på. Började iallafall med nP (nationellt prov) i svenska. Svårt va de. Sen hade vi håla i 1timme och 40minuter. Spelade uno med Maddis, Michelle, Sarah och Matilda innan vi gick och åt hamburgare i matsalen.
Jag, Sarah, Saga, Maki och Helin hade askul. Roliga samtalsämnen när humorn är på noll är funfun. Sen blev det bild och i slutet sv/so. Nu blir de bildhagel hehe:

sarah
Sarah påväg ner till So:n.

sarah
Sen håller vi på med arbete om Andra Världskriget. Inte roligt tyckte Sarah.

ida
Jag och Maddis gick då och letade andra böcker med ett resultat av ...om detta må ni berätta...

john
Sen kom John och va superduper glad.

maddis
Då blev Maddis också jätteglad.

ida
Sen kollade jag på klockan och blev megasuperduperglad när vi bara hade en kvart kvar.

idaM
Sen satte jag mig bakom en glasruta och saknade Maddis. (internskämt)

maddishelin
Sen slutade vi och då började Maddis asgarva. Helin ville posa!

maddishelin
Helin är en OS EB tjej. :)

idahelin
Sen knäppte jag en bild på mig och sötnosen.

idaHelin
Denna bilden är bara allmänt EB. Men ändå lite sweeet.

idaMaddis
Sen blev detta sista bilden i skolan på mig och Maddis. Jag och Helin tog sen bussen. Jag tog den hem och hon följde med och åkte till sin pappa. Nu fick hon gå långt (6). Sen kom jag hem. Tog de lungt och spelade kort med mamma samtidigt som ja lyssnade på Björn Rosenström.

idaB
Så längesen jag lyssnade på den skivan. Hultfredsfestivalen sätter sig verkligen på hjärnan:
Vi ska på hultsfredsfestivalen, jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på bajjamajjan ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Björn är så klockren.

Sen blev det mat och jag käkade kanelpannkakor. JÄTTEGOTT! Avslutar detta inlägg med en rolig historia.

Polisen meddelar att man har gripit några av Usama bin ladens släktingar. De personer som nu sitter i säKERT förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden. Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden. man har även tillfångat hans senila farfar, Var vare jag Laden.

handbollsmöte

Hade möte idag. I tre timmar satt vi i arenahallen och diskuterade. Det va lagstämning, cuper, beteende oså. Hoppas verkligen vi kan göra någonting åt att laget har blivit så nere.

Sen kan ju vissa bara slänga sig i väggen. Jag har mina åsikter och ja måste få tycka att ja har rätt. Ex:
Vissa har fått vara med i damlaget och spela. Kul för dom, men jag tycker det är orättvist att inte alla får chansen. Jag kan acceptera att vissa är bättre och att dom vill utvecklas men de vill väl alla? Eller? Alla vi i laget vill utvecklas, men att bara dom som är "bäst" får chansen är inte okej. "Men du kanske är bäst om tre år". Ja skiter faktiskt i det, men jag vill också ha någon utmaning, något så jag kan utvecklas. Men då har jag fel.
Men jag tycker inte det. Jag menar jag kommer inte få chansen att hoppa in i damlaget, för dom har 5 målvakter. Men jag vill ha en utmaning, sen om de är att spela i damlaget eller träna med p94 är skitsamma. Men alla måste få något så jag kan utvecklas. Dock håller inte alla föräldrar med. Men jag har många som tycker som jag iallafall.


Så nu är jag trött och sur. Jag hatar när folk alltid tror att dom vet bättre, speciellt föräldrar som är 30år äldre. Jag kan faktiskt också ha rätt, och i denna situationen höll många spelare och föräldrar med. Men vissa ska ju alltid utmärka sig.

Nu har jag fått sagt det iallafall. Imorgon är det skola och nationella och vi hoppas på det bästa. Tjingeling!
ida
Bjuder på en flummig bild! Imorgon ska jag vara på topp!

bilder från igår+idag

fotograf
IdaA med sandras kamera. MasterN

iA&sK
Hahaha, sweet. Love u honey

sK
Fotade matchen mellan drott-säro. Blev inga kanonbilder så ja langar en på MasterN#2. Sandra stod för de flesta målen och hon är gryyyyyym

sleten
Sen skulle mamma fota den sleeetna fotografen. Nej skriker ja, fotar gör hon. De får bli bilderna ja lägger upp.
Nu är klockan snart elva och jag ska strax sova. Har suttit och pratat med Cornelia för de va så himla längesen. Måste upp i hyfsad tid för ja ska plugga och sen blir de aranäs och spela match. Tjingeling

match och sång

Nu är ja hemma och har ätit en jättegod kycklingsallad. Matchen mot backa vart inge vidare och vi förlorade ganske stort. Är iallafall nöjd med min insats i andra halvlek.

Dock är ja trött på kommentarer från bänken. Så fort någon missar mål eller deras målvakt räddar så är det "nej va synd" men om ja missar du är de "det va inte bra". Ja menar? Ställ dig själv då. Och ni behöver INTE säga till mig vad ja gör fel. Jag vet! Okej?!

Nu blir det iallafall melodifestivalen. Match i aranäs imorgon igen och måste plugga på förmiddagen. Hmmmr. Det blir nog bra, ska äta en b&j. Ja va ju nyttig med salladen?! Haha, kanske lägger in bilder ikväll, om ja hinner, orkar och vill.
Tjing

sandraK

Sov hos sandraK igår. De va mysigt. Vi snackade (<3) och åt kladdkaka. Spelade även uno och fia (hahaha). Sen somnade vi väl runt halv 1. Idag gick vi upp runt 9 för att åka till hennes samling. Dom spelade match mot särö och jag fotade.
Nu är ja hemma och taggar inför egen match. Blir nog bra. Ska möta backa. TAGGA TJEJJER (L).
Har inga bilder ännu från igår, kanske kommer. PUSS

sugen ya

Kollade på tyras blogg och såg att sid&sally hade rea. Hittade en del snyggt som man bara vill klicka hem, dock är man ju inte gjord av pengar.
Annars har de inte hänt så mycket idag. 2 timmar matte/no och 2 timmar musik. Sen träning och nu tar man de lungt. Ska nog snart sova, så ja orkar morgondagen. Busar hos sandraK hela kvällen hihihi.

sidandsally
Snygga grejjer, men ingenting ja kommer beställa i nuläget iallafall. Tja, nu ska ja borsta tänderna. TJING

äppelskrutt

Ligger för tillfället i soffan med benen i pappas knä och hörlurar. Dom kollar på efterlyst och ja ligger här och lyssnar på musik. Har precis bloggat på privatbloggen och gått igenom facebook 9248102984gånger. Händer fortfarande inget nytt, hmmmm.
Annars är pappa här och han är OMOGEN. Har har ätit äpple och leker nu med den jävla skrutten. Typ tittut. Drar den upp och ner bakom datan. Synd att säg att han har mognat. Han skrattar åt sig själv och tycker han är jätterolig.

Knasig familj har ja. Men ja tycker om honom endå. PUSS

ovärda dagar

Måndag, tisdag och onsdag = TOTALT OVÄRDA DAGAR. Så onödiga att ja bryts samman.

Måndag
: Portfoliodag. Sätta in omdömen i en vit pärm och förbereda för ett utvecklingssamtal vi endå inte kommer ha. (Valfritt detta året och ja pallar inte ha, hon säger endå bara samma sak :). Men måste ifall mamma vill. MAMMA, SNÄLLA KAN VI SKIPPA UTVECKLINGSSAMTAL OCH BAROMETRAR?! PUSS :*
Sen håltimme i 2 timmar och sen fotboll på gympan, OVÄRT.

Tisdag: Äckligt lång dag. Började med engelska, styrka på idrotten, äcklig lunch, tråkig vikarie på tråkig bild, lam vikarie på sv/so. Gått i skolan 08.20 till 15.00 med bara tråkiga saker. Buhuhuhuhu, :(. Hahahah.

Onsdag: Imorgon alltså så ska vi ha först tyska 08.45 till 10.05. Sen skulle vi haft mentorstid med Janne är sjuk så den blir inställd. Svenskan inställd pga att vi ska på bio. Så 12.35 ska vi samlas utanför röda kvarn. Vilket betyder 2,5 timmars håltimme. TOTALT ONÖDIGT. Blir så trött på de. Ja vill ha lov.

Langar en fin deppbild till min depptext.
depp

RSS 2.0