äntligen

Den underbara känslan som uppstår när analysen är inne och jag faktiskt är nöjd
Nu sova, imorgon är en nya dag med träning, plugg, mys hos Malin och träning igen. Love



hejim
miss my girl

skola och handboll

Dagen började (som vanligt eller?) med handboll där jag för en gångs skull var ensam tjej. Fan vad jag fick kämpa, ett och annat gott blåmärke nu! Avslutade med 45 minuter cykel. 1,3 mil och en slut tjej. Har lyssnat på redovisningar hela eftermiddagen och även börjat på det nya pojektet: kosttillskott och doping. Spännande! Nu har jag varit hemma lite mer än en timme och har precis skrivit klart analysen till imorgon. Fy vad skönt det är när det är klart! 

Ikväll är det mer handboll som väntar. Då spelar Drott (kom igen då!!!!!!!) och jag dömer lite i pausen. Hoppas på nattsällskap med men vi får väl se! Nu ska jag ta tag i tyskan..............eller spela spel på facebook hehe.



En go bild från London. Tänk att det finns någon som faktiskt varit såhär lång! TUFFT! 8 dagar kvar tills jag och mitt hjärta åker <3

åh

Vi har fått en ny prinsessa! Fast igår....men ändå! Idag avslöjades namnet.

Estelle Silvia Ewa Mary

Hur vackert? Nu vill jag se bebben på bild!!!!

lov

Åh vad jag älskar lov!

Trots att morgonen började förjävlig då telefonen ringde fem över fem(!!!) för att Filip blev inringd för jobb. När han väl kom tillbaka gosade vi lite innan jag (som en förjälva bra flickvän) bjöd på sushi. Ja, vi är beroende. Det är sjukligt gott!!!!! Vi cyklade dit, åt och cyklade hem igen för en runda yatzy med mammsen. Jag åkte vidare till Malin och nu är jag här hos min prins igen. Har precis ätit en semla och nu är jag SÅHÄR mätt. Snart är det väl läggdags och prova Filips nya säng! Wiho!



396244_393178217365274_110532122296553_1786335_1381247364_n_large
you put a smile on my face
Filip <3

som det kan gå

Avslutar denna dag med ett skämt. Imorgon är det fredag, lunch med min fina gammelmoster, lov efter tre och mys som står på schemat! Ska nog ta mig igenom den dagen också
natti

mina hjärtan

Idag förtjänar mina nära och kära, vänner som pojkvän som familj en helt underbar dag. Jag älskar er.

så jävla underbart


11/2

Im having a great day!
  • Döma tre matcher
  • Spela första matchen på fem månader
  • Göra tre mål
  • Bli matchens lirare
  • Äta sushi
  • Äta chokladfondue
  • Gosa med min prins.

rascal flatts

I think about the years I spent just passing trough
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Idag är en dag med läsning och huvudvärk. Oh, lovley friday...


J. Holiday

Some time has passed and the feelings that I had before still are the same
Cause you, never changed, no

new in


det här med tillval

Ja, det här med tillval är väl spännande. Klockan är åtta minuter efter lektionens start, vi har inte börjat, hälften är inte här och våran manlige lärare lånade nyss en utav tjejernas hårspray för han tyckte sitt hår var för luftigt. Inget tillval är sig likt.

New day

en bra dag

Trots de tidiga uppvaknandet fick jag vakna bredvid min prins. Vi har bara myst hela dagen, kollat på tv och spelat buzz (okej, jag förlorade med 2-1 i matcher, men jag är ändå bäst). Han lagade mat och sen blev det chokladfondue, så välförtjänt. Myste lite till innan han åkte hem och jag läste i min bok.

Nu är jag hemma från en riktigt bra träning som mestadels bestod av linjespecial och en massa beröm för min höga arm! GILLA! Det gick till och med så bra att jag är uttagen till matchen på lördag. Det är snart fem månader sedan sist så får hoppas på lite speltid iallafall. Hade velat avsluta dagen bredvid min prins igen men får helt enkelt nöja mig utan. Ligger förövrigt och tittar på livet blir bättre. Så bra.
happy day

RSS 2.0