Aladdin

Don't you dare close your eyes
A hundred thousands things to see



Danmark med pojkvän och hans familj var helt underbart. Vart en sväng nere på Dormy-golfoutlet innan för att låta grabbarna grus vara nöjda och glada. Åkte runt inne i Danmark, kollade lite hus och stannade sen på stranden i Gilleleje ett tag. Åkte hem, kollade fler fina hus och bara njöt av umgänget. Åkte sedan för att möta upp mina föräldrar som åt ute och vidare och träffa fina Anna.


ja och Anna, bild i repris


Idag har jag först lunchat med gammelmoster Bettan, lika bra varje gång! Körde vidare till jobbet, vek och förstörde kartonger som aldrig förr! Köpte med mig andra smurfglaset (japp, mogen tjej. ni ska få se bild någon dag) och åkte hem där lillkusinen befann sig. Spelade både enorma plockepinn, kubb och crocket. Gick ut och åt med pappa och Brisse på fox&anchor. Kamben med pommes frites och vit chokladmousse till efterrätt. Nöjd tjej! Nu tror jag bestämt att detta långa inlägg ska få ett avslut och jag ska sluta mina ögon för en god nattsömn. Hörs fina ni!


seven


Sju helt fantastiska månader med Filip idag. Detta firas med danmark imorgon!

ja man

Handboll förhelvete



Tänka sig att Filip kom bara nån minut efter jag publicerade de förra inlägget. Vi åt iallafall rester (tacos, mums!) och pratade lite. Sen blev det en sväng till jobbet och det gick kanon. Nu är det dags för handbollsträning och fan va taggad jag är.


taggad sne tjeja


@F

Sitter ensam hemma hos Filip och väntar på att ja ska börja jobba. Det är visserligen en timme kvar tills dess men kör om en halvtimme. Chris Medina's låt strömmar ur högtalarna och jag saknar min prins.......................så ensamt här. Well, nu ska jag byta om.
En favorit i repris! <3

Day four

Day four: seven things that cross your mind a lot.
Dag fyra: sju saker du ofta tänker på

  • Framtiden.
    Hur allting kommer bli. När jag flyttar hemifrån, om jag drar utomlands, gifter mig.
  • Filip
    Inte så konstigt va?
  • Citat
    Sätta in positiva citat i svåra stunder. Hur jag ska göra det jag gör till det bästa.
  • Handboll
    Hur allting kommer bli. Blir det damlag? Blir det spel med killar? A- eller B-lag?
  • Min handledsskada
    Kommer jag någonsin bli frisk ifrån den? Om jag stoppar i kortison, hjälper det?
  • Ekonomi
    Vad jag spenderat, hur mycket och om jag har råd med det ena och det andra.
  • För mycket
    Jag tänker helt enkelt för mycket. All unimportant things do cross my mind.

veckans klipp


Lee stafford, värmespray 80:-

FAST vänta nu här. Veckans klipp innebär två för hundra! Rena kapet. Skynda fynda på åhléns. Konstigt nog funderade jag redan förra veckan på att köpa nytt men idag sprang jag bara på de. Nu behöver ja inte köpa nytt på ett tag och har INGEN aledning att snåla.

thumb up

Shit va längesen detta var!


Ja man kan ju inte vara bra på alltid. Midsommarfirandet har resluterat i allt annat än bloggning och jag älskar de! Fan vilken helg vi har haft. Om vi summerar kort med start fredag så ser det ut såhär:

  1. Midsommarlunch hos Filip, tjugofyra personer. Hemmagjord midsommarstång och dans runt med livemusik.
  2. Midsommarfest här på kvällen med lite mindre personer, runt femton. Blev ordentligt med drag och även Martin med kusin kom hit. Superkul!
  3. Gick med på en 18-hålsrunda på Tönnersjö tillsammans med Filip och Martin. Jobbigt! På kvällen kollade jag och familjen Jonsson på seven pounds, LIKE!
  4. Lite mys innan jag åkte hem och har nu bara tagit det lugnt.


Har ja nämnt att ja är lycklig? Om inte, så är jag.


Daughtry

I can't believe you were the one
To build me up and tear me down


Finaste

Efter att jag träffat efterlängtade Martin och hans mamma så kom Filip hit. Satt uppe ett bra tag och bara pratade, fan va det är mysigt. Somnade gott på hans arm sen runt ett tiden. Idag blev det inget jobb så vi låg och drog oss länge innan magen sa att den va jättehungrig. Nu har han åkt och jag ska laga mat, hungrig......igen.

Björn Rosenström

Du slog en strike rakt in i mitt hjärta

Blev inget jobb idag utan de var bara att somna om. Om drygt en timme ska jag träffa fina Maddis för en lunch/fika på stan och en massa snack såklart. Hörde också ryktas om att min fina vän Martin kommer ner från Stockholm idag så jag vet vem jag MÅSTE träffa isåfall!

Nu ska jag prova kläder till midsommar, oh jesus.....

maddis <3
HAHAHA, en gammal goding från tjugohundranio

det finaste

Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when
you need me most


Det finns inga ord för hur vackert jag tycker detta är.

Låten, rösten och budskapet kan vara det finaste. Att något sådant hemskt händer och att han kan göra något så fint av det. Jag kan inte låta bli att gråta. Det går inte. Det rinner tårar nerför kinderna på mig. Detta är bra. Riktigt bra.

bra helg

Gårdagen bestod av gäster. Stannade hemma och åt sen saknade jag umgänge i min åldersklass så jag åkte hem till Filip där även Sebbe va. Supertrevligt med en massa prat, goa snack och tvspel. Tanken var att jag skulle hem igen men eftersom jag kommit till en knarkarfamilj så hade de alla tabletter jag behövde så jag stannade ;).

Ida: Men när det ringer till min telefon så säger de namnen rakt ut, som tillexempel Sebbe.
Sebbe: Men då testar jag!
Ida: Har ingen täckning.
Annette (Filips mamma): Men ring från hemtelefonen då!
Hahhahahahhaha, om vi skrattade!

Imorse vaknade vi och då blev de frukost innan han åkte och spelade. Förvånad?.....nej tänkte väl de. Sen jag kom hem vid halv ett har jag och mamma haft serie-maraton med Tre Kronor. En serie från 1994. Riktigt mysigt. Hunnit med tolv avsnitt á femtio minuter! Starkt.


En go serie!
Imorgon blir det testjobb på det nya klockan nio. Inte taggad på att gå upp men det löser sig!

målat



Den här spegeln minns ni? Right? Iallafall så har rummet mublerats om och spegeln flyttats. Självklart behövdes en renovering tyckte jag.



Är skitnöjd, verkligen. Älskar budskapet och det är de bästa att se det varje morgon när man vaknar. Texten är skriven med vanlig målarfärg utan mall så klaga inte om det inte är för jämnt! Hehe.
Vad tycks?

Coldplay

You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need
you



Gårdagen
blev riktigt lyckad. Hade så himla kul. Befann mig i stan på JBs personalfest med Johan&Filip. De stod för maten och jag den sociala biten i köket. Blev en hel del snack och allt är så enkelt med er grabbar. Lärarna blev ännu roligare när de fått i sig lite och det blev en hel del samtal med bland annat Håkan och Murray. Blev en sväng hem innan jag vände och åkte ut till Filip och sov där. Pratade natten lång, så underbart ♥.


min prins ♥♥

Daughtry

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you


Jobbet idag har gått bra, har fått hjälpa den nya killen att komma igång och de ser lovande ut. Annars har jag inte gjort någonting. Ska förmodligen träffa Filip som ska jobba på någon personalfest. Känns skönt att bara umgås lite.
Känner sån saknad efter honom, helt sjukt.


yesterday, lycka

Day three.

Day three: eight ways to win your heart.
Dag tre: åtta sätt att vinna mitt hjärta

  • Att alltid skicka godmorgon sms, finns det något vackrare att vakna upp till?
  • Öppet våga visa att det är mig han vill ha att göra med.
  • Starta småkrig som slutar i mys (kuddkrig, popcornkrig, you name it).
  • Ge en flörtande blick när man ses
  • Föreslå att mysa framför tecknade/animerade filmer istället för action.
  • Våga hålla ögonkontakt när jag är sur, inte bara vänta till jag lagt något bakom mig
  • Visa stort intresse för att ses
  • Kunna spela upp alla mina favoritlåtar på gitarr


Daniel powter

You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
Usch vilken dag.

maxi

Nu har jag lagat mat till mig och pappa och tänka sig, det blev faktiskt gott! Får se vad mamma tycker om den sen när hon kommer hem. Nu hade jag tänkt och bege mig till maxi, köpa en tidning och jordgubbar för att sen avnjuta kvällssolen!
Vågar ja ens bjuda på en bild av hur ja ser ut?


Haha skitsamma, den ligger bara på internet föralltid! Va tycker ni om min hemmagjorda ring? Ett gummiband, SÅ SNYGGT.
Ehm....ah. Nä, nu maxi!

Melissa Horn

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än


Lyssnar på Melissas nya låt som jag fastnar för mer och mer. Längtar tills hennes album kommer i september (??). Nu blev det visst en gammal hederlig Patrik Isaksson låt. Förövrigt har denna dagen varit jättetråkigt. INGEN som vill umgås med mig. Så dagen änsålänge har enbart bestått av att chilla. Lagat mat med vilket va jättegott. Stekt ägg, stekt potatis och sweet chillisås.

Sugen på att åka och köpa massa frukt och ha piknick. Nä juste, ingen ville umgås med mig........... Sitter väl kvar här i min ensamhet istället.

Ungefär såhär sliten är jag nu. MÅSTE ta en dusch.

<3

WIHO

Jag har kommit in på min gamla data. Tro de eller ej men fan va skönt de känns. Dock har den redan stängt av sig två gånger och KOKAR verkligen. Men min gamla kärlek är tillbaka :'). Kan iallafall använda den 30 minuter åt gången.
GLAD

Patrik sjöstjärna

Vilken härlig dag.....eller?

Började men att jag vaknade upp bredvid min prins och käkade frukost framför svampbob. Mysigt tills han sa att jag var lika smart som patrik sjöstjärna? (Observera att han är blåst och dum i huvudet). Ledsen tjej! Åkte sen till första dagen på jobbet och det gick alldeles utmärkt. Nu är jag precis hemkommen från korpen som killarna förlorade igen.....tråkigt. Men är man trogen åskådare så är man!
Nu sitter jag och gnuggar mina geniknölar (ja, jag är smartare än sjöstjärnan!!!!!) Vem vet mest är det som går på tv:n.


Ida eller Patrik?

ledighet

Njuter av ledighet denna måndag men inser snabbt att hela sommarlovet ska gå åt till att jobba. Imorgon börjar allvaret och håller på länge.

Vecka:
24 - Statoil
25 - Ledig, testjobb på samport
26 - Statoil
27 - Samport
28 - Samport
29 - Samport
30 - Statoil

Men hey, inte klaga! Nu ska jag se om de finns någonting gott i kylen och sen checka vädret ute. PUSS

Day two

Day two: nine things about yourself.
Dag två: nio saker om dig själv

  1. Jag tycker det är tråkigt att sova ensam och får ofta för mig att det finns saker här trots att jag inte är det minsta mörkrädd i vanliga fall.
  2. Jag hatar när Filip gör massa konstiga ljud och inbillar mig att foton på väggen kollar på mig. Jag kan inte släppa det och tror fortfarande fotot Filip har på väggen där han är typ fem år gammal vill hoppa ut och mörda mig.
  3. Jag älskar att shoppa men hatar att spendera pengar. Mår nästan lite dåligt när det står minus på korttransaktioner.
  4. Jag vill alltid ha mitt rum städat. Jag är mästare på att slänga saker runtomkring mig med låter aldrig det ligga på golvet för länge.
  5. Jag använder vattenfast mascara och är sämst på att tvätta bort det. Använder det för att det sitter bättre även om jag vet att jag MÅSTE bli bättre på att tvätta av mig de.
  6. Jag älskar lukten av bensin. När jag var liten ville jag bo i torggaraget bara för att där luktar så gott. Jag luktar ALLTID på bensinlocket innan och efter jag tankat. Finns inget bättre.
  7. Sen jag klippte mig senast har jag börjat trivas jättebra i uppsatt hår. Jag tycker fortfarande mitt är för kort men älskar att ha det uppsatt i en hög hästsvans, gärna plattat med någon lock i.
  8. Jag gillar att ligga och kolla rakt ut genom fönstret för att se om det händer någonting på himlen. Fundera på vad som egentligen händer där uppe och vad som kan hända.
  9. En av de bästa sakerna som finns är att läsa när man väl hittat ett bra bok. En verklighetsbaserad bok är de bästa som finns och trots det läser jag väldigt väldigt lite.

Did you guys get any smarter? Nä, tänkte väl de.


guess what?

Vet ni???
Jag har för första gången i mitt liv handlat second hand kläder. Så tänkte lägga upp det + två andra köp.



Mitt första kap blev ett par röda, lite höga shorts. De är i stretchmaterial men han dock inga fickor bak vilket är lite synd. Men deppa ska man inte!
Myrorna, 45:-




Mitt andra kap fann jag på samma ställe och det var lite av kärlek vid första ögonkastet. En himla snygg färg och jeansskjorta är ju bara så nice!
Myrorna, 125:-



Mitt tredje secondhand-kap blev ett par färgade blå jeans. Ingen vanlig blå utan färgade. Knappar nertill som inte syns när man väl har på sig jeansen.
Kupan, 40:-



De här två är sakerna är inte köpta secondhand men ja tyckte de behövdes i min garderob ändå. Linnet är från HM, 99:- och den svarta bh:n från Cubus, 99:-

den tolfte juni

Såg en jättebra film efter frukosten hos Filip. Så bra att jag inte kommer ihåg namnet (den va faktiskt bra). Sen åkte jag hem och har bara tagit det lugnt.

Nu sitter jag och pratar med fina Matilda som kommer hit på midsommar!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska vi boka en resa och sen ska jag ta en dusch och fota det jag köpte häromdagen. Vet att ni vill se.


En jävla bra kväll

Fyfan va roligt vi hade igår!

Igår va det fest hos Fykell där lite mer än halva klassen va och några utomstående. Gud va roligt vi hade. Drack pepsimax hela kvällen men var lika glad för det. Vi har så himla kul tillsammans! Får se till att de blir mer sånt här i sommar. När jag gick och la mig hade jag världens ryggvärk så det var bara att ta alla tre tabletter. Diclofenac + pamol 500mg x2. Men hey! Inte deppa, kuren är snart över (eller?).

Idag har jag sovit ut ordentligt och solen lyser ute! Brisse har varit här med jordgubbar och det satt fint till en kopp kaffe. Nu ska jag nog dra ut en sväng! PUSS


Trött tjej med samma frisyr som igårkväll. En dusch? Ja tack!

Here we go again

Nu går jag på medicin........igen.

Tycker inte alls det var längesen jag fick äta antibiotika för min hals men nu är det visst dags igen. Denna gången till de underbara sjukdomstillståndet ryggskott. Fy bubblan vad ont det gör. Men tuff som man är är det bara att bita ihop. Eller okej jag är inte alls tuff, höll på att svimma när hon tog blodprov.

Jag som inte är ett dugg rädd för blod. Sticket gjorde lite ont med efteråt blev jag helt konstig. Började svettas och det blev jobbigt att se. Det värsta jag någonsin varit med om. Men nu är jag på benen och har inte tid att deppa. Ikväll är det klassfest igen, ska bli mysigt.




Lillkärl

Världens snabbaste år

Kan ni tänka er att ett helt år redan har gått? Hur mycket Thomas ville att jag skulle börja så vi fick dit någon tjej. Alla öppet hus och andra tittar jag varit på men just valt JohnBauer. Jag kan precis komma ihåg dagen då vi tog första steget in i klassrummet "lillebror". Ni var ett helt gäng, alla var så sammansvetsade. Och så kom vi.....de fyra tjejerna som inte alls var inne i ert gäng.
Jag visste ju att ni var trevliga men det blev inte mycket prat från början. Det tog ett tag men fan vilket gäng när man väl kom in! Tänk så jävla mycket vi hunnit gå igenom under detta året. Jag är så himla nöjd med mitt gymnasieval och skulle jag välja om skulle jag inte tveka på att välja detta igen.

Lillkärl, fina Lillkärl. Detta underbara namn (eller?!) och underbara klass. Världens goaste grabbar. Ni är så fina!!
Jättegulligt att ni nominerade mig till klassens goaste grabb också som jag tillochmed fick vinna. Cred till er! Sommarlovet lär bli långt och bitvis tråkigt utan er så de är ju tur att vi syns redan imorgon. Hösten kommer bli ännu bättre. Vi ses i Barcelona eller va säger ni?









Tack för ett fina år grabbar, ser fram emot två till! <3

Day one

Day one: ten things you want to do before you die.
Dag ett: tio saker du vill göra innan du dör


Jag vill:

  • Besöka Afrika
  • Hoppa fallskärm
  • Simma med delfiner
  • Operera mina ögon så jag slipper glasögon/linser
  • Klappa en tiger
  • Skänka en stor summa till välgörenhet
  • Bli ihågkommen för någonting bra jag gjort
  • Sitta i cokcpit:en på ett flyplan
  • Förstora ett eget foto till en jättestor canvastavla/fototapet
  • Köpa någonting riktigt dyrt och veta att jag faktiskt har råd

dumma mig

Är jag dålig eller är jag dålig på att blogga?
Tor måste varit väldigt arg igår. Jävlar vad med blixt och dunder här var. Tror nog banne mig att blixten slog ner i grannhuset! Tur att jag hade nattsällskap i form av en fin pojke.
Idag stod minigolf och matte på schemat så jag sov lite längre innan jag promenerade bort. 34 slag! Fybubblan va bra jag spelade. Sen hade vi matteredovisning och jag tror att det gick bra.


Och vill ni veta världens sämsta nyhet? Förutom att jag har ryggvärk så har jag lämnat in min skoldata. Ingen egen data förens augusti igen................. :(


wow, nytagen bild

en go kväll

ÅH vilken bra kväll det blev

Brisse kom hit och det blev massa grillat. Tog en kopp kaffe och så ringde Anna. Bytte om och åkte in till stan och träffade henne. Satt på roberts och fikade i fyra (!!!!) timmar. Riktigt mysigt, alldeles för längesen vi sågs ska jag säga. Satt där och pratade om allt och ingenting.
Nu räknar jag matte (ja, klockan är halv två på natten men jag ahr ingenting bättre för mig) med Andreas för att få ordning på den här hemtentan. Är inte det minsta trött så får se när sängen kallar. PUSS


fin bild, fin fotograf, fin malin

tråkigt

Jag har inte alls någon ork att blogga

Dagen har iallafall bestått av att vakna hos Filip, åka hem, sola, mormor kom på besök, solade mer, målade min bräda och spelat skipboo med mamma. Så mycket kände jag för att skriva idag. Hejdå.

Tredje gången gillt

Jappjapp, jag ger mig inte. Hittade en lista på en parallellklasskompis blogg! Vi kör igång en annan dag för nu är jag trött och hade tänkt sova. Här är listan iallafall!

Day one: ten things you want to do before you die.
Day two: nine things about yourself.
Day three: eight ways to win your heart.
Day four: seven things that cross your mind a lot.
Day five: six men you think are really handsome.
Day six: five things you like to do
Day seven: four turn offs.
Day eight: three turn ons.
Day nine: two favorite songs.
Day ten: one confession

Ja, listan är på engelska men jag lovar att jag ska översätta varje dag så att ni kan förstå vad jag berättar om! Hehehh, godnatt fina ni!

svar på kommentar

Nu är vi här igen. DETTA inlägg tycks aldrig sluta kommenteras.



Wow, det går knappt att läsa va du skriver. Men nu tar jag denna diskussionen en gång till ifall du missade den förra. Alla får va som de vill. Med detta inlägg vill jag inte ändra på världen och få alla att tycka som mig, det enda jag har är en åsikt. Eftersom Sverige är ett fritt land är det helt okej att ha sådana.

Självklart sminkar jag mig, men det handlar inte om att jag vill drunkna i smink. Jag har nått lager mascara och tycker det räcker. Vill du ha mer smink är det helt okej, jag tänker inte hindra dig. Sen för att klargöra det du skriver så kallar jag inte detta att prata skit. Jag står för det jag säger vilket innebär att det inte är skitsnack.
Så, ifall du vill vara sur och arg på mig får du vara det men du har absolut ingen anledning. Ha en fin dag du! :)



♥ så himla fin är du malin


en händelserik dag

Gud vad jag har hunnit med mycket idag

  1. Vaknade av att Filip gick upp tio över sju men jag låg kvar till halv tio.
  2. Filip åkte på möte och jag åt jättegod frukost framför cartoon network.
  3. Jag bläddrade igenom 248 kanaler (han har säkert 600....).
  4. Åkt hem och läst veckorevyn.
  5. Varit på jysk och handlat bland annat en rullgardin.
  6. Målat mina brädor till spegeln svarta


    dessa två brädor

  7. Varit på gymmet.
  8. Ätit grillad flintastek med sallad&potatissallad.
  9. Målat brädorna en gång till.
  10. Avslutat alla aktiviteter med en god kopp kaffe.
Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugn. Ska resa mig upp och öppna juicen som står i mitt kylskåp. PUSS

min humor!


1 juni

En bra dag

Började dagen med psykologi och sista arbetet för kursen. Gick bra och var faktiskt väldigt kul. Åt chicken nuggets, ris och kall currysås. ÅH VA GOTT DE VA! Sen började vi lite senare för att ha svenska. Betygssnack var de enda som stod på schemat och jag fick börja. Gick jätteglad ut från Håkans kontor och åkte till mamma och åt glass.
Här hemma har jag mublerat om och nu väntar jag bara på att pappa är villig att flytta spegeln och tvn men de lär bli en annan dag om jag känner honom rätt.

Är egentligen sugen på att åka till gymmet, men hela huset luktar mat och klockan tickar iväg. Mat och sen en sväng till Filip låter faktiskt mer lockande. IMORN SKA JAG FANIMEJ GYMMA.


One more.

Ytterliggare en lista klar. Åh vad jag tycker sånt här är kul. Vill ni veta något? Jag har en lista till på G, mer om det senare.

Tjugoförsta uppgiften.

Det här saknar jag

Varför sakna?
Jag saknar mina fina vänner som är utspridda i Sverige. Elin&Martin är bra exempel.
Jag saknar vissa andra personer.
Jag saknar mitt gamla rum (som jag önskar att där va dörr på).
Jag saknar ..............................
Jag orkar inte räkna upp mer. Blicka framår Ida, framåt.

Tjugonde uppgiften.

Min favoritfärg


Kornblått på kläder

Silver på smycken

Svart på kläder också!

RSS 2.0