3 månader

Datan är tillbaka och skolan igång

Morgonen började med träning. Det gick bra och känns så skönt att skolträningen är igång igen. Klockan är halv sju och jag väntar på att nästa träning ska börja. Idag firar jag och Filip tre månader också! Grattis till oss!

NU: Byta om, köra till maxi, träna!

kvällens kläder. Svarta jeans, svart kofta, färgglad tröja&smycken


pappa är trots allt lite rolig


jeans






Efter fem minuters kämpande och suckande fick jag tillslut på mig jeansen. Mamma som kom hem med dessa för ett tag sen var/är försmå. Men skam den som ger sig. Lovade Erica att bjussa på några bilder så här ERICA. Webbcams bilder är bäst!!
Puss&kram

lägger ut bilder på min senaste shopping för ericas skull







Speciellt nöjd över halsbandet där tio kronor gick till BRIS.

ingen bild idag inte

Igår var det en mysig fika med några tjejer, följt av handboll och mys med F

Idag har vi två inte gjort speciellt mycket. Han lämnade mig här för två timmar sen och jag gör absolut ingenting. Tror jag ska stänga av datan och göra någonting annat. Ikväll är det träning så får väl försöka tagga till det.

när man har lite tid över kan man ju alltid....?






atm: bok, chai och musik


som de kan gå

Igår. Matchen gick inte så bra. Kvällen spenderades med Filip&melodifestivalen här hos mig.

Var iväg och dömde runt tolv och kom hem och vi gick och duschade. Sen valde FILIP film (faktiskt!!!) och vi kollade på RATTATOUILLE. Lika bra varje gång. Han drog vid halv fem och jag kollade YSTAD-KRISTIANSTAD, handboll på tv. Nu väntar jag på maten och i brist på annat tog jag en bild med pappas usla webbcamera! Here ya go!


mysig morgon

Idag vaknade jag upp av ett sms från E, fågelkvitter och en sol som lös in genom fönstret. Klockan var inte mer än tjugo över åtta men det gjorde inte så mycket. Har varit uppe och ätit frukost länge för en gångs skull och lästa alla delar i tidningen. Nu ska jag sätta på mig linser och sedan åka till maxi och handla lite matsäck inför bortamatchen.

Blir ingen bild då jag ser förjävlig ut :))))

sova

Träningen gick bra och nu ikväll har jag inte alls gjort mycket. Ska bädda ner mig närsom för jag har så sjukt jävla tråkigt och ser ingen mening att vara uppe ensam. Så nu ska jag ta en bild och sen gå och sova. PUSS


trött tjej

gråter

Satt nyss med en chailatte i handen och kollade på EXTREME HOME MAKEOVER. Grät en del, fan så fint program! Nu kollar jag istället TOP MODEL och smsar lite. Tar moppen till arenan och tränar med damlaget, behöver röra på mig.
NU: Nytagen bild.


LOV ALLIHOPA!

vill alltid ha estetvecka och projekt!


hemmagjord chailatta ala IDA


film och sånt

Sitter i skolan och har för tillfället frukostrast. Vi kollar på THE COMMITMENTS och den verkar faktiskt bra. Efter lunch ska vi analysera filmen och sen slutar vi. Ikväll blir det jobba på drott, ser inte alls fram emot de!


Moppä

Uggs
T-shirt
Vantar
Halsduk
Leggings
Dunjacka
Mjukisbyxor
Två tjocktröjor
Overknee sockar
Två par strumpor

Detta hade jag på mig när jag tog moppen i blåsten för att hämta ERICA och åka och kolla handboll. SÅ VÄRT! Hade det roligt som vanligt och ja, nu är jag hemma. Sugen på chai, men lattemjölken är slut. Ska istället gå och lägga mig. NATTIII

min moppe
arkivbild som påminner mig om att jag MÅSTE tvätta min moppe

ah man

Hade en mysig kväll hemma hos F igår! ♥

Idag har vi först varit på MJÄLLBY KONSTGÅRD och sedan dansat på TK. Helt okej dag med andra ord. Sen kom ERICA och drack chailatte och nu gör jag ingenting mer än att pratar med BODEN. Är lite sugen på att kolla på killarna ikväll men får se hur jag gör.


Såhär känner ja mig nu, hyfsat glad med frusen!

alla ♥ dag

Ingen har missat att vi idag firar: alla ♥ dag

Idag ska vi visa vår kärlek extra mycket till dem vi tycker om. Ikväll firar jag med Filip och jag har ordnat en liten present till honom så vi får väl se om det blir bra. Har även träffat folk i skolan ja tycker om så de har varit en bra dag! Ge extra mycket kärlek idag! Och som jag sa igår, om du möter en människa utan leende - ge henne ditt! PUSSPUSSPUSS


Här har vi en bild på mig och en av mina bästa vänner. KÄRLEK TILL DIG S!

ny header, nytt ordspråk

Om du möter en människa utan leende - ge henne ditt.

söndaaaaaaaaag

Har fått tillbaka smaken så jag kan avnjuta mina cashewnötter&en hallonsoda

Vid halv åtta blev jag så uttråkad att jag dammsög huset. Det följdes upp av solsidan, time out och nu wallander på tv. Fast de kollar jag knappt på. Annars saknar jag Filip och känner för att spela medandraord med Cassie&co för det va så längesen. Imorgon och resten av veckan väntar estettema och det ska bli kul som fan!


bjuder på en gammal goding

steg fem

dömningen gick super

Nu gör jag absolut ingenting. Klockan är sex en söndagskväll, vad gör man? Kan ju börja med att säga att killarna är vidare i steg fem vilket är underbart! Börja och börja, hade väl inte så mycket mer att berätta. Nej, i brist på annat ska jag plocka upp fem klädesplagg från golvet och rensa mina kvitton i plånboken! Kul söndag.

kämpa ida

Nybakta frallor från pålssons&chailatte blev dagens frukost.

Nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och väntar på att klockan ska slå. Jag ska åka och döma SJÄLV. Herregud, får bara hoppas jag är kung nog! För övrigt är killarna vidare till en play off match och ifall dem vinner den är det steg fem som gäller. OH MY, får heja allt vi kan nu!


LÖRDAG

Lördagkväll och jag ska sova.


bild tagen nyss för att ge lite mer reklam åt skolan, hiehiheihei

TS ringde och väckte mig och jag åkte snabbt till skolan för öppet hus. Där hade jag det jätterolig med Arbesa&Emma och fick visa mitt entreprenörskap genom att berätta om skolan. Kul! Mötte rektorn i stan som bjöd på en semla och sen hem till mormor. Annars har det inte hänt mer idag. ELLER JO!
Min antibiotika kur är slut med istället är jag förkyld. Ska se till att den försvinner tills imorgon eller SENAST måndag. Imorgon väntar dömning på örjan och jag har ingen domarkollega. Det löser sig.


Nu: Sova.

77957579079579

Dagen har bestått av en medicin-lektion innehållande prov&praktiskt arbete. Jättekul lektion faktiskt! Sen blev de lunch med Louise, Dennis, Tim, Jonas&Boden. Drog tillbaka till cs med Erica&Malin och sen åkte jag hem.

Mycket namn blir de nu. Ikväll händer väl ingenting så här kommer kanske ett inlägg till! TJINGE

jiho en nytagen bild


För att uppdatera så har jag för en gångs skull fått träna ordentligt idag. SHIT va de var jobbigt och jag har ingen kondition kvar (konstigt när jag inte tränat ordentligt på typ två månader). Annars är livet fint, blir nog drott senare!
Nu ska jag pyssla med lite annat, höres&synes gott folk!

söt


At the moment ligger jag ner i sängen och ser ut som på bilden. Jag pratar med BODEN och väntar på bättre tiden. Nä, kanske inte riktigt men funderar starkt på att sova. HAHAHHAH, han gjorde nyss ett fett blogginlägg som läses HÄR.
Morgondagens planer ser iallafall ut såhär:
- handboll
- restlektion
- drott
- Filip




tackar btw för alla fina kommentarer om att jag gått ner i vikt, jag blir lika glad varje gång. ♥♥

knasig bild och knasig brud

Det är inte ofta man uppdaterar här längre. Det kommer, de kommer.

Idag hade vi psykologi och jag skrev lite mer än två a4 innan vi slutade vid tio i elva. Gick och träffade Johan&Filip lite innan jag mötte Bettan för lunch! ÅH, jättegod mat och trevligt sällskap. Just nu ligger jag i sängen och sjunger med så gott det går till breakeven. Har då nästan tappat rösten (tappade den igår med hittade lite idag ;d). Nu ska jag mejla Håkan och sen göra någonting. PUSS


inlägg är kul

Tillbringat dagen med Erica&Malin. Först handboll sen kaffe. Nu sitter jag i sängen och svälter tillsammans med F, är svinhungrig. HEJDÅ

SEVÄRD


Bion med MalinAhrling va sjukt bra. Barnfilmer är då bättre än allt annat!

good morning

Vaknade upp av massa pussar från min favorit som hade varit uppe och bakat bröd. ÅH va gott de va! Blev att mysa lite och lyssna musik innan TESSAN rusar upp med telefonen. Fick stressa då F va tvungen att spela match och jag blev körd till min dömning. Det gick fint och ATM sitter jag rakt upp och ner i min säng och väntar på att klockan ska gå snabbare. Bio står på schemat!
PUSSPUSSPUSS

SEMESTER

..... eller nej.
Men det blir BARCELONA i höst med handbollen&fotbollen som de ser ut nu. ÅH vad jag älskar JohnBauer. Träningsläger i drygt en vecka på varmare breddgrader, MHM life's good!

Förövrigt har jag varit ute och rastat moppen. Om drygt två timmar blir det mys med F, imorgon är det dömning och sen ska jag på bio med MalinAhrling. Ja, life's pretty awesome!


denna bilden gör mig glad! MHH träna och bada och sola! TAGGA

imorgon har ja bestämt ska bli en bra dag

Medans fyra superbra låtar gått på repeat har jag bestämt att imorgon ska bli en bra dag.

Jag har under kvällen som förövrigt har varit tråkig men lite fin plattat håret och målat naglarna. Har även tillsammans med min fotbollsflicka bestämt kläder till imorgon. Pappsen åker och köper frallor till frukost och jag kan sova tjugo minuter längre. Börjar morgonen med medicin, sen äter ja lunch med Erica och snackar lite skit och kan ta bussen så jag är hemma kvart i ett. Drar bort till min fina för att sova där på kvällen. Ja, imorgon SKA bli en bra dag. Klockan är nio och jag ska borsta tänderna för att sedan sova.


Får bli en bild på mig och Maddis som jag förövrigt tänker på nu när en Melissa Horn låt kom upp. Världens finaste försenade julklapp fick jag.

NU: Tandborstning.

HM


Hej mitt bankkonto. Tänkte att jag skulle skicka ett litet brev och säg att jag jättegärna vill att du lägger femhundra kronor på HM:s hemsida och ser till att detta kommer hem i min brevlåda. Hoppas du håller med mig så vi kan förbli vänner!
MVH
Ida, din bästa vän.

medicin

Påbörjade min tiodagars antibiotika-kur för två timmar sen. Ska ta nitton tabletter till innan jag ska vara frisk. Nu vill jag bara sova. Känner mig trött och lite konstig. Hoppas på bättring till imorgon. NIGHTYYY

RSS 2.0