livet är inte lätt

Ta vara på alla era nära och kära där ute. Vad som helst kan hända. Ett nytt år med mer kärlek till vänner/familj/pojkvän/flickvän/djur. Man har bara ett liv, utnyttja det väl.

Jag älskar mina fina vänner. Ta hand om er! ♥

sommar sol och häftig pool


Nää inte riktigt. Tänkte ladda upp lite bilder från semestern ikväll men först så är det tänkt att jag ska hem till kusinerna och äta. Mysigt!

en hel månad!



Här har ni min pojke! Igår firade vi att vi varit tillsammans i en hel månad. Eller firade och firade, mest umgicks som vi brukar. Vet att det har varit ont om bilder på oss två men kan faktiskt säga att jag inte har några. Äh, de kommer de också. Här är iallafall en bild på honom. Förövrigt går tiden så jäkla snabbt! En månad med Filip och om två dagar är det ett nytt år.

Don't worry, be happy!

Filip ♥

Hemma!

Nu har jag varit borta härifrån ett tag. Men jag är hemma ifrån en fin semester. Nu ska jag pussa på Filip. Hejdå :)))))

<3

Precis varit och lämnat Filip. Det va inte det lättaste men det ska nog bli bra, hoppas jag. Nu ska jag försöka somna lite innan jag går upp igen.

Ska försöka att inte sakna er för mycket, speciellt min kära syster och min fina pojke. Puss underbaringar! <3

hos F

Filip åkte till samlingen för 40 minuter sen och jag ligger kvar i hans säng tillsammans med hans hund som biter på alla hans sockar. Åker in till arenan med hans föräldrar vid kvart i och sen träffar jag Sandra där.

NU borde jag klä på mig mer kläder, borsta tänderna och håret och ta ut mina sockar ur Olgas mun. Varför höll hon inte sig till Filips?????

skolan är nice

Skolan har varit en sjukt bra.....vid fem tvingades vi dock att bege oss ner till malmö för att fixa ett provisoriskt pass.

NU är jag iallafall trött och borde sova med tanke på att det är jobb imorgon, 11.00. Pussar!

klart

Är klar med engelskan. Har fått tillräckligt mycket respons av folk som säger att ja inte behöver skriva mer fakta. Vilket betyder att jag bara har reflektion/diskusion kvar på svenskan. Litar på mig själv att ja kan allt till imorgon på medicin provet.

NU: Fika med mamma och Sandra.

pluggar

Förmiddagen bestod av två matteprov. Ett nationellt och ett annat. Nu sitter jag på biblioteket och pluggar istället för att spela bordtennis&simma. Har kommit igång jäkligt bra med engelskan och sitter just nu och lyssnar på So sick med Ne-Yo i akustisk version. Nu ska jag ta lite vatten och sen fortsätta!


Denna bilden använder jag till mitt arbete. Nu blev ni fundersamma va?

sjuk

Efter world cup igår kom jag hem och skulle borsta tänderna. Jag spottade blod och hade två mandlar som va stora som apelsiner. Idag är jag hemma, har precis slutat spotta blod men har fortfarande enorma mandlar. Kollade nyss türkish für anfänger och åt glass.

Nu ligger jag i mammas säng, hör tvn i bakrunden, ligger med Filips underbart doftande kofta på mig och skriver på en svenska uppsats.


åh va de är kul med gamla bilder, right ;)?

doftar ljuvligt

Just nu står Filip och lagar mat medan jag sitter här och njuter av livet. (Va poetiskt man kan vara). Ikväll blir det kyckling&currysås! Svårt att inte bli hungrig.
Skriver mer om maten (som säkert blir fantastisk) när han är och tränar. Tjingeling!

suck

Är så trött på allt som har med handboll att göra. Helgen har fan sabbat min inställning. Taggar till träning i skolan istället.

NU: Släktmiddag.

5476gjhlcfvkryxs65d6o8

Efter en mindre smått skitdag med nästan rött kort, bråk och ingen Filip hade jag faktiskt en trevlig kväll hemma hos Cassie och sen en lång pratstund med pappa. Behövligt.

Nu: SOVA.

myspysimys



Åh har precis spelat G5 med Sandra mot Filip&Sebbe. Nu ska vi skype:a, men dom är inte så snabba..... :) Fin kväll.

hej va jag tycker om dig


alla har vi en bästa vän och du är min

när man åker buss börjar man fundera..

Varför finns det papperskorgar på bussarna när man inte får äta någonting på bussen?

Har jag sagt att jag har sköna vänner?

Igår va det lite plugg på roberts med Matilda som gällde. Eftersom hon skulle godkänna Filip kom han inom och hon presenterade sig precis så som bara hon kan.

Hej det är jag som är Matilda, bruden som kommer banka skiten ut dig om du krossar hennes hjärta!

Underbart va det iallafall att träffa henne. Vidare sen på träning och Filip va nattgäst. Ikväll hoppas jag att det blir mys med SandraK eftersom matchen är inställd. Imorgon är det i och för sig en ny match och sen ska ja träffa tjejerna på kvällen. Helg är bra grejjer!


langar en goooo bild som är sisådär femton år gammal

`

Det finns fördelar med att vara senil, man träffar nya människor varje dag.

346,5kg

Svenskan drog ner mitt humör som fan, Filip räddade mig på eftermiddagen men sen gick allt åt helvete på handbollen. Fan också, jag hatar sånna här dagar. Skulle bara kunna lägga mig ner och gråta och sen tröstäta tills jag väger 346,5kg. Hade gjort vadsomhelst för att Filip skulle rädda mig ytterliggare en gång idag med antar att jag får gå och lägga mig själv snart.




Filip ♥

1 december

Herregud va tiden går fort. Som ni märker har jag fått lite mindre fritid med det gör inte så mycket.
I söndags sov Filip hos mig.
I måndags var det träning, skola och träning.
I tisdags var det skola, stan med Bunde, Maddis, Anna och Filip och sen sov jag ute på landet hos F.


Idag är det onsdag och idag väntar det plugg med Sandra innan vi drar oss vidare och tränar. Hörde ryktas om att vi ska stanna och kolla på damlaget men jag vet inte. Nu är det svenska som gäller! Hejsålänge!


Bjuder på en bild på mig och min fina vän Maddis från marinfestivalen. Awesome att träffa henne igen!

RSS 2.0