tååårta

Klockan är egentligen tjugo över tre men tack vare vintertiden (som kan vara de bästa för tillfället) är klockan bara tjugo över två. Cassie och Jessika har varit här och firat mig lite för tidigt. Vi åt mackor, kaka och tårta. Är sjukt hungrig nu!

Haha, nu väntar snart ytterliggare ett domaruppdrag innan jag kutar vidare till arenahallen för att spela med U-laget. Wish me luck!

http://www.abergsbageri.se/Bilder/Tarta/Halloween.jpg
Nått i den här stilen! Snart fyller ja år och då blir det mer tårta! Lycka!

domare

Nu har jag precis varit och dömt två matcher med Sandra. Gick superduper bra och pengarna gick rakt ner i stockholmskassan. Taggad!
Nu har hon kommit hit och vi ska spela sims, hehhhehh. Ni hör säkert inte av oss under hela kvällen ;). Hihih puss!


<3

jassåjasså


Jaha, ser man på vad man kan hitta på hemsidan.



Hip1 Handboll a.k.a Lillkärl. Awesome!

HAHAHAHHAH

Varför åker blondinen runt och runt i rondellen?



















Svar: För att blinkersen fortfarande är på

:)

Nu har jag en uppgift kvar, som ska vara klar om typ 4 gånger (12 timmar). Så nu går jag istället hem efter att Fingal satt VG på mitt matteprov.
Tjingeling

tidsinställning

Hej!
Om det här funkar, med att tidsinställa, är det superbra. Klockan bör vara fem och jag befinner mig antagligen på alet och dömer minihandbollsturnering. Tänkte bara testa, eftersom alla säger att det är så himla bra!

Pusspuss

jag kommer nog aldrig växa ifrån facebook grupperna, sjuuuukt


i skolan

Sitter i skolan och har svenska. Har nyss varit inne och pratat med Håkan som delat ut lite betyg på mina texter. Förövrigt är jag och min grupp bestående av Fykell, Dennis och Matte klara med vår tidning och sitter och gör ingenting. Tycker allvarligt att vi borde få gå hem. Nu ska jag sluta tjata, för jag har ingenting att skriva i den här  tråkiga bloggen.

Angelica säger hej till er också!


sugen på sushi..... igen.

Jaha?

Japp, har ett nystädat rum, inget plugg, en klocka som visar halv sju och en halv b&j i frysen. Vad gör vi? Vi installerar sims 3 i datorn.
Ingen mer uppdatering här skulle jag gissa på ;)

.

Skakar för att jag är så jävla sur. Åt helvete med allt, stockholm om 69 dagar. Låt tiden gå snabbt.

Här va det tomt.

Det doftar hårinpackning och bodylotion här i sängen, vilket innebär att jag är nyduschad. Fräscht! Igår vart det match i Kävlinge utan domare (skulle man kunna tro med tanke på hur det såg ut). Dock gjorde vi en jättebra match. På kvällen va jag barnvakt åt Isac och idag har jag dömt fyra matcher med Sandra.

Nu är jag trött och ska spela en omgång SuperMario innan jag går ner och hämtar min b&j! Puss :*


right now

kväll

Ligger i sängen efter en dag med sjukgymnastik, morgonträning, datakunskap, stan och några timmar med Sandra. Nu ligger jag på mage och läser igenom naturkunskapen som ska in imorgon. Plåstrade också precis om min tumme med ett snyggt plåster, wie. Nej nu ska jag läsa klart sen blir det sovtime!


men sha!

Hallihallå!
Sitter i skolan och har datakunskap. Har 3 saker som jag ska bli klar med på 6 lektioner, och idag had jag gjort 3 uppgifter på två timmar. Så jag har all tid i världen. Men det är inte roligt längre. Powerpoint krånglade sjukt mycket för mig men har äntligen fått ihop det!
Nu tog jag lite rast i form av facebook och blogg. Slutar om 40 minuter och då blir det stan med mamma.


Bild från nyår

tåg

Sitter i skolan och har haft näringslära och lunch. Snart väntar svenska och vi ska fixa layouten i tidningen. Fanns inte överdrivet mycket att göra innan när jag var klar så kunde inte låta bli att kolla tågbiljetter till Stockholm. Kommer dit och hem för runt 600 kronor. Då kan ja tillochmed få åka första klass hem!
Så vi hoppas Martin svarar snabbt så jag kan boka biljetterna. Vill bara skriva ut, STOCKHOLM HERE WE COME, men de får vänta tills biljetterna är bokade. Puss sålänge :*

http://www.ojs.nu/Bilder/Bengt_Lindgrens_Arkiv/L_25_B%20lok_kopplat_godstag_Va.jpg

om någon från kommunen läser, STÄDA UNDER TRÄDEN NI KLIPPER


hahahaha.....



Ni vet inlägget när jag skrev om rosa bandet? När jag la upp fliken i högra hörnet? I det inlägget lånade jag en bild från google för att använda.
Nu var det någon som försökte använda samma band som jag hade på min blogg men högerklickar man så står det "sno inte mina saker".

Nu har jag ju inte satt högerklicksskydd för att ni inte får ta mina googlebilder utan för att jag inte vill att folk kopierar bilder jag har tagit själv. Det hoppas jag resten av er förstår så jag slipper få fler sånna här kommentarer.

Tack på förhand :)

nattvakt

Nattvaktandet är över. Klockan är tio och jag ska iväg och döma strax. Har haft en asmysig helg med Sandra, Elin, Angelica och alla små 96:or. Även kul att Bobbi kom på besök.
Har iallafall sovit 2,5 timme och hoppas på att få lite sömn efter dömningen. Senare i eftermiddag dömer ja en match till. Hörs senare!


bild från igår

har någon någonsin sagt att jag har konstiga fingrar?


svar ja

sitter i bilen påväg till aranäs för att spela match!







^...,..

Har haft medicinsk grundkurs och ska ha naturkunskap A nu. Fick 36/38 på medicin provet. Hihi, men nu börjar vi. HÖRS!


rött


Trodde jag fått klister i ögat. Visar sig vara en vagel. Hur kan den irretera mitt högra öga så jävla mycket? Åh. Gonatt.

gekås







Fram





Laddar inför helgens nattvaktande.


Fin dag.

?

Förresten, vad tycker ni om den mintgröna färgen? Jag tycker det blev ganska skön faktiskt!

tired

Gick superbra att coacha dom små nioåringarna och det va kul. Efter det vart de träning och nu ska jag starx sova.

Sorry att bloggen är så tråkig, (okej ni tjugo som typ läser) men jag har ingen lust att blogga. Jag har fototorka och har inte använt min kamera på SKITLÄNGE. Måste verkligen ut och fota snart. Imorgon ska jag iallafall besöka Simon klockan åtta innan jag drar till Gekås och förhoppningsvis gör några fynd. Vem vet, jag kanske träffar Ola-Conny?

http://www.gekas.se/Portals/0/ola-conny.jpg
Borde man be om en autograf isåfall? ;)

gårdagens bild

Har haft näringslära och ätit lunch. Nu sitter vi i klassrummet och Angelica spammar massa skit på msn. Suger att facebook och bilddagboken är spärrat för det finns ingenting att göra om man inte spelar cs, vilket jag inte orkar. Sitter iställer och kollar på Jonas som har dampryck. Fett random snubbe.
Efter skolan blir det hem och sen blir det alet och coacha småttingar. Hörs! :*


hejdåååå sandra <3


Nu har vi haft en timmes girlytalk, mys såhär en tisdagskväll! Nu ska hon hem och jag sova. Hörs imorgon! :*

Olly Murs

Normally I try to run
And I might even want to hide
Cause I never knew what I wanted
Til I looked into your eyes
So am I in this alone?
What I'm looking for is a sign
That you feel how I feel for you
Baby please don't let me go

cancerfonden

Nu har jag gjort någonting som känns viktigt för mig. Det kanske inte är en så big deal egentligen men jag har satt upp det lilla snöret "Stöd rosa bandet 2010" uppe i högra hörnet på min blogg. Känns fint att kunna göra någonting för att visa att man bryr sig.

http://louisejohansson.blogg.se/images/2009/rosabandet_55417016.jpg

drunknar....

.... i matteplugg. Sitter och försöker plugga till mitt första matteprov i A&B kursen. Förstår inte hälften av hans uträkningar och undrar hur det här egentligen ska gå.
Dricker te för att hålla mig vaken men nu måste jag gå och lägga mig. Kommer gå in i väggen, ni ska se mitt schema denna veckan. Lycka ifall jag får sova 6 timmar per natt.

http://www.francis.edu/uploadedImages/Math/blackboard_math.gif

USM

Imorgon, eller idag om man kollar på klockan, är det SM. Jag borde sova, men känner ingen lust till det. Istället lyssnar jag på massa bra musik. Får väl bädda min säng och krypa ner och se ifall jag och min tejpade handled kan somna. Bjuder på några bilder ja tog nyss. Gonatt! :*




medicinsk grundkurs

Idag är det fredag och vi har precis gjort klart ett prov i medicinsk grundkurs. Kuggade på hur en led är uppbyggd, men det andra kändes helt okej. Nu vet jag iallafall att ja fått förmycket extension, flexion, adduktion och abduktion i hjärnan. Fan va det är mycket att hålla reda på.
Ne, nu vill ja har käk. Matsalen öppnar i och för sig inte försen om en halvtimme så får väl surfa runt lite. Ha de!!!

http://daddytypes.com/archive/flexion_supination.gif

hahaha

Det var ju ett fint litet inlägg av Angelica här nedanför......

Nu sitter jag och lyssnar på musik (Volbeat för tillfället) och pluggar natur. Behöver hjälp av Elin men hon försvann och skulle värma mat så får vänta på henne. Snart är det träning också. Nu ska jag se om jag har några pengar så jag kan åka och tanka innan träningen! Puss


Typ 9 år sen, söt jag va ;)

ANGELICA ÄR BÄST !!!!!

Hej mitt namn är angelica och jag gillar burkcola, ida tycker jag är den snällaste tjejen i världen till och med bättre än henne syster sandra karlsson:D men jag gillar faktist henne också ska ni veta men inte lika mycket som hon gillar mig och därför vill hon ha en fin bild på mig här :D:D:D:Dangelica

blockerat

Jaha.... Nu har dom blockat facebook på hela skolan. Så jävla surt.

http://www.informator.se/facebook_icon.png

Nu börjar ja,.

ihoptryckt anka


Min cdspelare är sönder, buhuhuhuhuh.

kamera

SandraK har köpt en för tidig födelsedagspresent. En webbkamera, tjihooooo jag som tjatat på att ja ska köpa en. Hihihi, dock får jag inte fotodelen att fungera men det får jag grejja med imorgon för nu är de sleeptime.
PUSS!

film.............. eller?

Skulle kolla på "a beautiful mind" som jag tagit från Maddis. Tror ni inte att jag bara har första delen? Så jag fick se en timme och nu får ja inte se fortsättningen på en av världens bästa filmer.

Imorgon är det sovmorgon, och antar att det är en timmes handbollsträning, men vet inte. Har ingen riktigt koll. Sen är det engelska och sen måste jag smsa Bettan, eller så kan du smsa när du ser detta för jag vet att du läser det. Intervjun ska vara klar på onsdag!
Ska slå på tv:n och somna till något bra (eftersom tv sänder SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra program på söndagskvällar......)


Hahaha åååh. Kommer ihåg alla fina dagar på brunnsåker när vi satt och tog massa fula foton i klassrummet. Ibland kan man inte låta bli att sakna!

debut

Idag gjorde jag utespelardebut nere i åhus. Gick inte så bra för laget, men bra för mig tycker ja allt. Sköt in tre fina mål så ja kan inte vara annat än nöjd.
Nu ska jag gå ner och skala morötter och göra dipp! Mums!


bjuder på en ful bild från liseberg med älskade niobe

hejhopppppppppp

Kvällens undehållning består av ben&jerrys, Sandra och ullared!

RSS 2.0