Nittonde uppgiften.

Mina rädslor


Dessa krypande varelser på åtta ben. De som från ingenstans kommer fram och får ens hjärta att stanna. Stora som små. Svarta som färgglada. Håriga som kala.
Jag hatar det.
Jag är livrädd.
Jag tror de dödar mig.

natti

Nu har jag tidsinställt alla mina inlägg. Ni vet, den personliga listan två. Så de kommer upp under natten.

Nu är det tänkt att jag ska sova. Är sjukligt trött, ska bli gott att sova ensam faktiskt. Längesen jag tog upp hela sängen själv! NIGHTY!

Artonde uppgiften.

En Flera bilder från mitt rum/lägenhet.






Ah ni kan nog räkna ut hur de är uppbyggt!

De va ju ett tag sen....




Tänkte lägga upp en bild på min senaste. Hämtade ut paketet idag faktiskt! Blev nöjd, lite udda men jag.

NU: kaffe hos Malin

Sjuttonde uppgiften.

Det här får mig att må bättre


Vänner
När jag pratar med riktigt vänner. Sånna som jag alltid vet ställer upp när jag behöver dem. Ni vet vilka ni är.

Sms
När någon skickar ett gulligt sms. När någon skickar ett sms så jag inte kan sluta skratta. När någon helt enkelt hör av sig och är sådär fin så man inte kan sluta le!

Handboll

När jag får spela handboll och de runt omkring mig också vill det. När träningarna får en att ge allt man har och alla runt om satsar lika hårt. Då mår jag som bäst, bland folk som vill som mig.

CL-final nummer två

Åh va jag älskar handboll

Barcelona- Ciudad real
Två spanska lag som möts med svenskar i båda. Jernemyr i B och Källman i CR. Men vilket lag, Barcelona. Två jävla fina räddningar av Saric. Sen har vi en go dansk lirare vid namn Noddesbo! Åh vilken grym mittsexa han är, gjort MINST tre mål än sålänge. Barca leder med fjorton-tio i halvlek.


Vilken jävla lirare! Jesper Noddesbo

En go helg

Åh va helgen har varit bra än sålänge. GILLA

Fredag: Jag, Erica och Malin fixade oss hos den sistnämnda tjejen. Blev en massa snack och sen gång bort till sushibutiken. Åkte vidare till Robin på fest och herregud va kul vi hade! Mer än hälften va från klassen och ja ler när ja tänker på det. Fina, fina vänner. Tog bussen hem och låg i sängen runt två.

Lördag: Klockan ringde sju (!!!!!). Bara fem timmars sömn. Efter gång in till stan och frukost på donken började vi bygga upp fotbollsmålen. Vi la ut puttmatta och fixade "high score"-lista. Crazy spring för JB-gymnasiet va i full gång och det var riktigt roligt. Var där från åtta tills vi la ihop runt halv fyra p.g.a regnet. Åkte hem, bytte om och körde till statoil. Blev lite bensin i moppen innan jag va framme hos Filip. Blev jättegod mat och en massa mys. Han även se lite av CL-finalen men gick och la oss då fel lag gjorde målen.


Ja, vi firade ju inte så stort men va gör det. Min prins.

Söndag: Klockan är inte speciellt mycket men har hunnit är vakna hos Filip, åka därifrån och softa framför svampbob med datan i knät. Snart bär det av hem till mormor och innan dess ska jag plocka i ordning och gärna duscha. Så vi hörs sen, PUSS!

bra fredag

Hemkommen från skolan och kontraktskrivning


Idag har endast medicin stått på schemat. Blev en liten kunskapskontroll på allemansrätten (24/30!!) och en redovisning om down syndrom/funktionshinder. Gick jättebra. Sen vart de pyttipanna i matsalen! Efter det körde jag till mammas kusin och skrev på papper för ytterliggare ett sommarjobb så nu är det klart! Samport, here I come!



när man är ensam

Sitter helt ensam på landet



Nä, de stämmer ju inte riktigt. Filips pappa sover, en utav hundarna är med mig, den andra är där nere och resten av djuren är utomhus. Filip har åkt till skolan för att hämta någon golfklubba (nörd, right??) och jag sitter kvar här. Ska alldeles strax dra mig till skolan för här gör jag ingenting vettigt. Sååååååå, nu drar jag!

en helt vanlig torsdag

Så vad ska jag blogga om idag?


Jo, idag har än sålänge varit en bra dag. Började vid nio med fotboll utomhus som sen utvecklades till elva-manna-handboll. Spännande och roligt! Fick supergod mat: potatisgratäng&kotletter. Hade sen handbollsteori och lite genomgång med fick sluta redan vid tio i två. Har suttit och bestämt lite med sommarjobbet med mamma och försökt ringa det nya. Iallafall så är det handbollsträning med damerna om två timmar. Ska bli skönt med lite mer träning!

ida&m
Lägger upp en gammal fin bild på mig och snygga Matilda. Grattis än en gång hjärtat!

Grilla

Grillkväll med HK Drott-A flick avklarat


Blev ingen grillning för mig, hade en jättegod sallad istället. Blev prat och sen även brännboll! Sen har jag hoppat av Åhus beachhandboll. De skär lite i hjärtat, men har fått ytterliggare ett sommarjobb så det går faktiskt före. Får helt enkelt nöja mig med de fina åren jag haft där nere! Önskar tjejerna lycka till.

Lägger in två gamla bilder från Åhus 2009 då jag var målvakt.

<p><span style="font-size: large;"><span style="font-family: webdings;"><span style="font-size: xx-large;">Y</span></span> <span style="font-family: georgia,palatino;">åhus 09</span></span></p>
<p><span style="font-size: large;"><span style="font-family: webdings;"><span style="font-size: xx-large;">Y</span></span> <span style="font-family: georgia,palatino;">åhus 09</span></span></p>


MEN OM JAG INTE VILL HA NÅN JÄVLA RUBRIK?!

Onsdag, onsdag, onsdag, hatar rubriker.


Dagen började fint med en ganska bra film. Lunchen bestod av spaghetti&köttfärssås och tillsammans med Calle och Ekvall finslipade vi svenskan lite. Vi har alltså haft redovisning om "Hemsöborna i modern tolkning 2011" som det så fint kallades. Håkanbråkan va jättenöjd and so were we!
Nu är jag hemma och ligger raklång i sängen och pratar med fina Matilda.

Om en och en halv timme är det grillkväll. Mysigt tänker ni. Om jag säger att väderstatusen är blåsigt-så-att-man-flyger-iväg. Ah, juste. INTE SÅ MYSIGT VA! Måste prata med Jörgen också så får vi se vad som händer i sommar och efter det.


Supertrion!

Ett samlaupp inlägg!

Ojojoj, tiden bara rusar iväg och jag hinner inte blogga



Söndag: Gäddan var supergod! Sov hos min prins på kvällen och där väntade mys och en massa prat.


Måndag: Vaknade upp på landet och var ensam hemma. Gick runt och myste lite med katten och åkte sen vidare och tränade. Kändes verkligen att man varit sjuk! Friidrott på eftermiddagen och sen en sväng hem till Malin på kaffe. Korpenfotboll klämdes in (VINST MED 9-2!!!) och sen pratade jag i telefon med Filip som visst saknade mig. Snäll som jag är offrade jag mig och åkte dit. Va gör man inte?


Tisdag: Vaknade upp på landet igen och var ensam. Myste ännu mer med katten och drog vidare till träning. Idag var det judo-fys och träning med svenska damlandslagets mittsexor/målvakter. SÅ JÄVLA KUL! Riktigt givande. Mat och matte var eftermiddagens måsten. Vet ni?
VG på nationella i matteb!!! Nöjd eller nöjd?! Körde sen hem Malin och vi fixade hennes cykel.


Som ni ser va framhjulet trasigt så dagens goda gärning har jag gjort genom att bära denna förbannade cykel till reperatören

Väl hemma blev det grillat med sysslingarna mina. Mina fina små hjärtegull. Nu är klockan tjugo i tio och jag ska definitivt sova nu. Ett natt sms till min prins sen så! Höres när vi höres!

Faith Hill

You were right there for me


Vaknade runt halv elva och fick frukost serverat runt elva. Har sen dammsugit lite medans pappa satt ihop sängen Malin köpt! Ligger och läser bloggar. OJ DE RINGER!

Så, nu är jag tillbaka. Hahahahhahhha så roligt.

Ida: Ah, de är Ida!
Malin: Hej de är Malin!
Ida: SHA
Malin: Jag är och handlar nu, va ville du ha för saft?


Hur söt är hon inte på en skala som tänker på mig? Nä, om en timme ska jag för första gången i mitt liv äta grillad GÄDDA. Öppen för utmaningen!

Sextonde uppgiften.

Det här upprör mig

Svält
Folk som inte har råd att köpa mat. Inte råd att bo i någonting annat än slummen. Som dör av ett myggbett, jobbar och sliter för ingenting. Folk som går hungriga timme ut och timme in. Det är människor precis som oss här i Sverige. Människor som förtjänar att ha det lika bra, men inte kan. Inte har råd. Det gör mig så himla arg, ledsen och upprörd. Att veta att man inte kan hjälpa alla genom att skänka pengar känns förjävligt.



Folk som klagar
Nej, nu ska jag förklara hur jag menar. Jag hatar, verkligen hatar när folk klagar utan att veta hur det egentligen ligger till. Jag blir så himla arg. Folk klagar helt utan bakgrundsfakta.

nighty

Mina sommargrannar har pallrat sig hemmåt och här ligger jag piggare än förut

Är jättepigg men samtidigt jättetrött. Tror jag ska gå och lägga mig nu. Lyssnar på den HÄR låten på spotify och njuter lite av mörkret på rummet. Med detta korta inlägg säger jag godnatt och på återseende (för att låta gammal).

If today was your last day...

.. Är det lika bra att skriva ett jättelångt inlägg. Igår fick jag äntligen träffa min prins igen! Blev en massa mys och god mat.

Idag hoppade han på mig klockan nio (jag som äääälskar att sova...) och det var bara att pallra sig ut och äta frukost. Satt ute och pratade lite innan vi gick in och jag spöade han i bowling på wii. ÄGD! Satte oss ute sen igen och snackade. Han åkte och spelade golf medan jag och Tessan satt kvar en halvtimme typ.
Åkte hem och lagade mat. Hade räkgryta i frysen så kokade spagetti, grönsaker och skar upp lite fetaost. SUPER! Sen har jag och mami suttit ute i solen och även hunnit med en kopp kaffe och en omgång yatzy. Om en timme lite drygt kommer sommargrannarna in och det blir grillat! Får se om F kommer hit också.

Nu tycker jag det hade suttit fint med att läsa lite bloggar och sen hoppa in i duschen. PUSS


Göteborg med klassen <3

Stand by me

Precis kollat klart på en film

Riktigt mysig film såhär en torsdagskväll. Blev dock förvånad när felix reklamlåt kommer in i filmen. Började leta efter en ketchupflaska eller att någon fick en felix-paj i huvudet. Nehe, så va inte fallet utan alla gick deppade längs järnvägsspåret. Förövrigt en go film!


prosit

Gick upp två idag, förkylningen sitter kvar

Shit, att de aldrig släpper! Sovit ut idag iallafall och jag har ingenaning om vad som händer idag. Har iallafall varit ledig från skolan då vi bara haft träning. Nu ska jag se hur vädret är ute, om inte annat måste ja upp för att snyta mig.
HÖRS!


En majdag

Livet flyter på fastän jag snorar mig igenom dagarna

Restlektion och svenska har stått på schemat idag. Har gått riktigt bra och det firades med kaffe hos Malin. Har sen tränar flickor födda 98 tillsammans med Elin. För att avsluta detta pratade jag i telefon med världens mest saknade Matilda. Åh va jag vill ha henne i Halmstad!!!
Imorgon är det endast träning på schemat och jag är ju inte frisk vilket innebär att jag är ledig. Riktigt skönt tycker jag. Nu hade jag visst inte mer att skriva! Hejsålänge.


Favorit i repris

Femtonde uppgiften.

Ett annat ögonblick

Jag håller på med en bok. En bok där jag skriver ner fina saker folk sagt till mig. Speciellt sparade sms. Eftersom jag skrivit lite på senaste kom jag och tänka på när jag träffade Filip.

Jag kan fortfarande komma ihåg hur det pirrade när vi möttes upp.
Hur läskigt det var att möta folk jag kände på stan när vi inte var tillsammans.
Hur vi stod inne på turistbyrån och röstade på pepparkakshus.
Hur det kändes första gången jag tog din hand för att jag frös.
Hur lätt det var att prata med dig.
Hur vår första kyss framför björnbröder va.
Kan till och med komma ihåg hur konstigt det kändes att säga att du var min pojkvän.




FilipJonsson, 28/11 .2010

svårt att sova

Kan de va allt intag av koffein idag som sätter sina spår?

Legat uppe och skrivit lite. Kvällen har bestått av en massa prat med Malin. Först var vi här och drack kaffe och åt mormors kakor. SÅ gott (även om malins kaffe är bättre!!!). Skulle sen skjutsa hem henne för att klockan blev mycket.
Åkte jag och lämna henne? Ja.
Åkte jag hem direkt? Nej.

Stannade där en och en halv timme och fick en till kopp kaffe (ehheheheh) och hjälpte henne med ekvationer inför nationella imorgon. Det ska nog gå bra för henne! Själv har jag avklarat mitt i matteB på fyra timmar, tror det gick ganska bra faktiskt! Klockan är nu alldeles för mycket och jag ska sova. Min förkylning känns förresten bättre. Imorgon ska jag ringa och prata med min saknade Matilda!!


<3

Fjortonde uppgiften.

En stark och en svag sida jag har

  • Stark:
    Jag har ett bra psyke, tar inte åt mig speciellt mycket utan tror och står upp för mig själv. Är inte tjejen som tar skit från andra och vågar säga ifrån.

    Svag:
  • Är världsbäst på att misstolka saker vilket kan leda till skratt med även konflikter och diskussioner. Någonting jag måste bli bättre på.




Uppgift femton döljer sig under texter/tänkvärda citat
.

home

Stannade hemma imorse och skippade badhuset eftersom jag har åkt på en ordentlig förkylning. Sov lite längre och har nu ätit frukost och slängt på mig jb-kläder. Orkar verkligen inte fixa mig.

I skolan väntar nationella matteB. 4 timmar. Ska ta mig en powerking på bussen så att jag vaknar. Nu är det läge att stänga av datorn här och bege sig mot bussen. Höres och synes gott folk!


en go uppdatering

Här va de aktivt ja!

Har nu åkt på en förkylning som heter duga. Dagen har bestått av tre mils cykling på gymmet och sen jättegod mat i skolan. Under engelskan jobbade jag matte inför nationella imorgon och fick gå hem när jag fått betyg på nationella engelska. VG+ och jag känner mig nöjd.

Åkte hem och sov tre timmar. Käkade, tog en panodil och pallrade mig bort (läs körde) till halmiavallen och kollade när killarna spelade korpfotboll. Vinst med 3-1!!
Nu mår jag inte bättre, men va gör väl det. Kollar vem vet mest och äter russin. Får se hur det blir med träning imorgon. Nu orkar jag inte skriva mer, hejsvejs!


elaka killar

Mobbning #1:


Mobbning #2:


premium baby


Lika lycklig som när jag dricker Malins kaffe. Köpt spotify premium, lycklig tjej!

korpfotboll!

Anderberg&Persson

Kollat korpfotboll på laget ovanför. Min fina familj som spela (klasskamrater, pojkvän +johan&povel). Min prins va så stabil i målet och Anton säkrade vinsten med 1-0. Kom hem lagom till den grillade maten, supergott! Nu ska jag bort mot seven eleven i hopp om att köpa spotify tid.


fin bild från götet

handbollsteori

Eftersom Thomas är lite glömsk så började Henke på samma arbete som mig. När han blev klar säger Thomas att han får göra ett annat, om Svensson istället för Gentzel. Så nu är Henke lack på mig :(

Idag händer väl ingenting speciellt. Handbollsteorin fortsätter hela dagen, fram till kvart över två iallafall. Sen vet jag inte vad som händer. Är hungrig men de är inte mat förens om tjugo minuter.

Gentzel star

Jason Mraz

Try to picture the man, who always have the open hand

Dagen har varit bra. Modern tolkning av Hemsöborna är avslutet på tema Strindberg.

Grupp:

  • Ida Aspberg
  • Andreas Ekvall
  • Calle Mathisson



Asså hur ska detta sluta?

Trettonde uppgiften.

Min favoritfödelsedag

Har jag någon sådan? Måste isåfall varit när Matilda&Peter va där.
Eller när jag fick moppen.
Tråkig fråga, tråkigt svar.

Götet, kaffe och matte

Nu vart de ett tag sen jag skrev! FYY!
Göteborg har jag nu befunnit mig i med Lillkärl/Örnen och en Daga-pojk. JÄTTEtrevligt. Har varit materialare och bara glidigt runt. Igår åkte jag till Malin för kaffe när jag väl kommit hem och åkte inte förens typ tolv.........
Nu är det snart matte med ERICAG, loveit...... eller?
Bild från helgen

Tolfte uppgiften.

Mitt favoritminne
  • Fuerteventura 2006
    Alla gånger där är bra men ingenting slår första
  • Första dagen i sexan
    Vilken underbar dag. Underbara människor.
  • Förra årets julskyltning
    Blev tillsammans med världens finaste pojk!
Har ju fler. Varken vill eller orkar rada upp dom på bloggen.

En liten kommentar, så trevligt..... eller?

Fick en kommentar på DETTA (klickbart) inlägget. Hade nästan glömt bort det eftersom det är två år gammalt. En tjej är väldigt upprörd.


Blev väldigt förvånad men svarade så snällt och trevligt på hennes blogg med.


Daniel Adams-Ray

så jag griper tag i vita blad

Sitter med fötterna på bordet nere på pappas kontor.
Sprang nyss förbi en löpare utanför fönstret, det dunsade i golvet precis som om det kom en traktor.
Fast det var det inte, bara en klumping man som var ute och sprang.

Sen kom det en tjej som var ute och gick med sin hund.
Hon tittade på den och fick mig nyfiken.
Hon rundade staketet och jag skulle se den fina hunden.
Men det fanns ingen hund.
Hon gick själv.

Istället kommer samma man som alltid går istället för att vänta på bussen.
Sist men inte minst en pensionär på moped.
Fart och fläkt på fel sida Nissan.

helkasjrjeknke

Idag har vi haft sovmorgon till tio. Tränat lite kondis på gymmet, individuell utveckling vi tjejer och till sist dömde vi. Sen vart det mat och matte prov. Supersvårt!!! Nu får ja se va som händer, kan va så att de blir en sväng till Malin på kaffe men jag vet inte.
Imorgon är det nationella med, PUSS

Elfte uppgiften.

Det här är jag beroende av

  • Den sociala biten
    Jag måste alltid ha någonting runt omkring mig. Antingen vän/familj/pojkvän/djur eller mobil där jag pratar med någon. Sms eller msn funkar med men jag är i behov av att vara social. Självklart kan jag vara själv men jag vill ofta ha kontakt på ett eller annat sätt med någon
  • Handboll
    Suget som kommer när man inte spelat på ett tag är fruktansvärt. Det är värre än ett godissug!!!!!

Tionde uppgiften.

Mina drömmar

Världskänd handbollsspelare eller handbollsdomare.
Ha en stor fin familj&släkt.
Fortsätta umgås med världens bästa vänner.

Valborg

Eftersom alla använder den rubriken så gör jag också det. (HEJ FALLA FÖR GRUPPTRYCK!!!)










Började kvällen på willys där vi inhandlade frukt och så. Vidare till ming och sen hem hit. Gjorde kycklingvingar till Malin och jag åt asgod sushi. Spelade alfapet och sen kollade vi på smartare än en femteklassare. Ja Malin, va heter nu minus? ;)
Gick ner när det va slut och fortsatte spela och åt chokladfondue. gott. Träffade Erica en kort stund och sen gick vi in igen. Åkte sen och tankade och fick massa gratis bröd&fika av Robban! NICE! Hem till Malin för att dricka kaffe och prata. Åkte därifrån vid ett ungefär och gick och la mig sen.

Avslutar med en snygg bild på en blond tjej
!


PUSSPUSSPUSS

Kan berätta mer om min valborg imorgon när jag vaknar. Alla kommer antagligen vakna upp bakis men jag ska vara pigg och glad eftersom jag inte har en droppe alkohol i blodet. Klockan blev mycket ändå fastän vi bara skulle dricka en kopp kaffe.
NU: Sängen
HÖRS: Nästa gång, forhoppningsvis imorgon.

RSS 2.0