order!

Nu har jag fått order om att uppdatera. Är jag verkligen så kass på det? Aja, får väl rada upp vad som hänt sen igår eftermiddag.

  • Malins crib
    Åkte fem minuter bort med moppe och drack kaffe hos Malin. Tanken va en timme och en kopp kaffe som istället blev massa prat, två och en halv kopp kaffe och nästan tre timmar. Mysigt va det iallafall!

  • Mat
    Åkte fem minuter ifrån Malin för att komma hem och äta. Pasta och pastasås innehållande kyckling, bacon och örtsås.

  • Tessans crib
    Fredagsmys stod sedan på schemat så då körde jag en liten längre sträcka hem till Filips systers lägenhet som vi va ensamma i. Blev animal planet, nyheterna (som jag tjatade till mig för att få se lite av bröllopet. SÅ FIN HON VA!!!!) och en bit av en film. Gick och la oss hyfsat tidigt.

  • Döma
    Vi gick upp runt nio och käkade och allt man gör på morgonen. Körde vidare till alet för att möta upp Angelica och döma 01:ornas miniturnering. Gick fint och efter två timmar åkte jag hem igen.

  • Eftermiddag
    Somnade i solen och där har jag bara legat och latat mig.

Sådära, vi höres senare.

Melissa Horn

Men ska jag älska
Ja då ska det finnas tid att älska fritt

☻ ♥ ☻
/█\./█\
.||. .||.


Sitter, nej jag ligger ju faktiskt, i sängen och pratar med Tahir. Drömmar, skador och annat inom handbollen. Mysigt! Magen börjar kurra så får nog ta en vända ner till köket och sen kanske sätta sig i solen. Återkommer!

Nionde uppgiften.

Min favoritplats

  1. Jag älskar att gå ner till stranden och titta ut över havet. Fundera lite på livet medan musik antingen finns i högtalare eller hörlurar. Även sitta uppe i klätterställningen eller på gungan som finns där.

  2. På handbollsplanen där jag kan vara mig själv till 100%. Finns inget bättre.
  3. Eller i närhet bland de jag tycker om. Då är inte platsen så viktig!

Åttonde uppgiften.

Låtar jag kan lyssna på om och om igen

  • Collide - Howie Day
    Enda sen förra sommaren har jag lyssnat på den här flera hundra gånger och jag har aldrig tröttnat. Jag är tveksam till att jag kommer tröttna med. Den ger både positiva och negativa minnen men är en riktigt härlig låt.
  • Längesen - Petter ft. Veronica Maggio
    Även denna låt gör så många minnen ploppar upp. Har aldrig varit ett stort fan av Petter men denna låten gillar jag, texten är riktigt bra!
  • Love son't care - Firehouse
    Åh, denna låten är så himla bra! Om ni vill lyssna så heter den ibland med "don't" istället, är lite olika beroende på vart man söker. På spotify är det med "son't" iallafall. Så mycket minnen, men texten är så rätt. Stort plus på låten.

  • Melissa Horn
    Michael Jackson
    Jason Mraz

    Dessa tre artister kommer jag aldrig tröttna på. De har så många bra låtar med helt underbara texter. En sommar utan Melissa Horn finns inte. Jag kan rada upp låtar jag tycker om med detta är tre favoriter. Förmodar att ingen egentligen är speciellt intresserad av min lista, men here ya go!

blogga för bloggandets skull

Efter 3,5km powerwalk och 1km löpning blev det en lång dusch för att sedan avnjuta grillat mitt på gräsmattan. Det är sån sommarkänsla att sitta i gräset och äta. Om drygt en och en halv timme åker jag hem till Filip och sover där. Har väl inte så mycket att skriva, kommer nog upp något inlägg från listan senare!


mina favoriter


Fem månader med min prins idag

ledig

Blev ingen löpning idag utan jag har gjort ingenting. Satt ute i solen, sen käkade jag och har bara tagit det lugnt. Druckit en kopp blåbärste som jag köpte i Prag. MYS!
Imorgon är det studiedag (jag som nyss varit ledig med påsklov och allt) och fem månader, men mer om det imorgon. Är jättetrött så tror att jag ska gå och lägga mig. Hörs!

dags att ta tag i dömningen


här bestämmer jag

Animals who act like a BossAnimals who act like a Boss


skola å så

Efter en natt på landet tog jag moppen till skolan. SÅ skönt att få träffa honom igen. Psykologin är avklarad, maten med. Nu ska vi snart lyssna på hemsöborna. Albin tog min data så antar att han ska facerapa mig, onödigt :(. Sitter på Malins data och är jättesugen på frapino. 

NU: Se va Albin hittar på för hyss.

Om tio minuter åker jag hem till min prins. En hel vecka sen vi sågs sist så det ska bli riktigt skönt att få krama om och mysa med honom. Nu ska jag packa inför morgondagens skola och sen åka.

FilipJonsson, ♥♥

Sjunde uppgiften.

Mina passioner

  • Handboll
    Ja de var ju inte så svårt att välja min första passion. Handboll är allt. Det finns överallt och jag vill aldrig sluta spela. Mer handboll åt folket!

  • Glass
    Vafan hade livet varit utan glass? Man kan ta bort godis, kakor och annat sött men glass är fan det bästa.


PRAG

Jag är nu hemma.
Med en hes röst, träningsvärk i kroppen, minnen i bagaget och en jävla massa skratt kan jag bara säga att PRAG har varit en upplevelse. Kameran, mobilen och datan fick stanna hemma så två facebookbilder läggs upp.
Handboll!


Sjätte uppgiften.

Min favoritstad

Oj. Det va inte så himla lätt. Jag har varken besökt NEW YORK eller LONDON som jag kan tänka mig att jag lätt blivit kär i. GÖTEBORG däremot är alltid mysigt med jag får lov att säga att jag trivs här också. Jag har allt här. Familj, vänner, mitt liv. HALMSTAD är nog inte så tokigt trots allt.

Femte uppgiften.

En sak jag älskar från min garderob


Okej, ja kunde inte välja en sak.
  • Svart väska
  • Blåa jeans
  • Min mössa!!!!!
  • Onepiece
  • Halsband
Sen mina silveramrband och mina löparbyxor. Bilderna är klickbara också ifall någon vill se närmre. Nu ska jag fortsätta packa!

natt då

Ytterliggare ett tråkigt inlägg

Dagen har inte alls varit rolig. När Filip drog tog jag det lugnt innan jag såg DROTT förlora på tv:n. Från då tills nu har jag inte gjort något vettigt alls. Söndagar är alltid lika tråkiga utan sällskap.
Imorgon MÅSTE jag göra handbollsanalysen innan jag åker till stan och äter lunch med SM.
Nu ska jag försöka sova. Ensam i min stora säng.


Fjärde uppgiften.

Något jag brukar göra på måndagar

En vanlig måndag är det uppgång vid halv åtta. Jag tränar mellan kvart i nio och elva. Jag äter sen lunch och efter det har jag engelska i tre timmar. Brukar åka hem, äta någonting och sen träna mellan halv sju och åtta. Sen hem och duscha och äta och då är jag ganska trött och brukar somna snabbt.

yesterday

Det slutade med att det blev en randig lång tröja och kavaj. Uppsatt hår till de. Kvällen blev lyckad ändå, trots att kläderna inte satt som jag ville.

Blev champange till fördrink innan vi åt påskbuffé. Supergott! Spelade ps2 med Filip&Isac och lillkusinen va så glad så. Va ute och gick med Filip och hunden för att rensa huvudet lite. Stranden, mörkret och vi tre. Helt underbart. Vi gick in, satt och pratade fram till tolv ungefär då vi gick upp för att kolla film. Den va slut halv två och vi däckade båda två i sängen. De sista gästerna gick dock inte förens kvart i fyra!

Vaknade upp idag runt halv elva och han åkte vid tolv. Om en timme är det DROTT på tv men innan det måste jag lämna filmerna på hemmakväll. Bäst jag åker redan nu.
Tack för en fin kväll igår!!

Dagen som började bra....

Vaknade upp bredvid min prins. Vi åt frukost och bara tog de lugnt. Körde hem och snart är det dags för påskmiddag här. Filip kommer när som också, men vet ni?

JAG HAR FÖRHELVETE INGA KLÄDER. ÅH JAG HAR EN FULDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Precis så känner jag nu. Fan ingenting sitter bra. FUCK.

Glänser som aldrig förr!

Ledig!!! Vilket redan innebär påsklov. Åt frallor och sen ringde min prins och vi pratade lite. Nu har jag precis tvättat moppen och ligger på en dyna bredvid i hopp om att få lite färg. Solen har varit i moln hur länge som helst nu och jag börjar faktiskt frysa.

Kom nyss på att jag har dömning idag och jag och mamma skulle ju iväg. Får ringa henne och se hur jag löser detta. Här är en bild som ni AAAAAAAAAAALDRIG sett för. PUSS

min moppe

$


Den som gräver en grop åt andra, faller själv däri.

Tredje uppgiften.

Min dag

Dagen började med COOPERStest följt av teori. Det blev mat och sen medicin. Körde vidare till BJÖRN med A.K och kollade upp vaderna. Blir stretching nu ett tag framöver. Pratade med BODEN i telefon och åkte sen hem och vidare på nästa träning. Sen pratade jag i telefon med min tränare och nu somnar jag nästan. Imorgon är jag ledig, det innebär att de redan är påsklov.

NU: Stretching och tandborstning. Sängen ropar visst med!

psykologi och mat

Psykologin börjar lida mot sitt slut och jag är färdig med dagens uppgift. Åh pyskologi är så roligt! Vi har skrivit om filmen och kollat om vi faller för grupptryck. Fick skriva av mig massor om filmen, tre sidor blev det. Nu ska jag peta lite på Elin i hopp om att få gå och äta.


Dagens mat ska bestå av panerad spätta, kall sås och potatis. JÄTTEHUNGRIG!

tisdag en dag försent

Igår var det tisdag och den började med en riktigt bra träning. Gym och sen spel med killarna, eller 93:orna. Riktigt roligt. Sen blev det matte och det va JÄTTEJÄTTEJÄTTEsvårt och ah. Menmen. Va och köpte paket med BODEN och sen efter skolan hämtade jag mitt pass. Efter det åkte jag med hem till Filips syster och så va vi där och bara softade. Blev hemkörd och chillande medan han va på möte. Sen ringde min älskling, så mysigt att prata i telefon. Fan va löjligt de lät, well så kom han och hämtade mig (hans mamma och han för att va exakt). Så sov jag där och hela kväller skrämde han mig med massa andar och sånt skit, ELAKT.
Nu pallar jag inte skriva mer eftersom jag skriver massor på psykologin. FUN!

Gissa vad som händer ikväll?


random

Andra uppgiften.

Det här åt jag idag.

  • Frukost: 3 rostade mackor med smör, ett stort glas juice
  • Lunch: Pannbiff, sås, potatis och sallad + vatten
  • Under eftermiddagen i skolan/stan: Två glassar (en starwars vid två och sen årets första mjukglass med elin&angelica!!!!!!)
  • Efter skolan: Makaroner och ketchup + vatten
  • Kvällsmat: Ris, fisk och romsås + vatten
Då har jag tränat, haft engelska (nationella muntliga, MVG!!!!) och sen tränat igen. Nu är jag så trött, godnatt.

nightynight

Tänkte slänga in ett litet godnatt inlägg. Kvällen har spenderats med musik från förr och lite rensning av lådor. Precis vad jag orkade med. Nu ska jag gå och lägga mig för att vakna upp till en perfekt dag, eller? Det står handboll i arenan och mys på schemat.
Fast nu är de läggdags. GOOODNIGHT!

Första uppgiften.

Min önskelista
Jaha.... På allt jag önskar mig? Ja, lika bra att rada upp lite saker då.

  • Jag vill ha en ny egen data.
    Sitter bara på skoldatorn nuförtiden eftersom min egna har gått sönder.
  • Jag vill ha större rum och större garderob.
    Mitt rum är för litet. Vill ha det större, inte jättemycket, men en del. Garderoben ska vi ju inte prata om. Alla tjejer drömmer väl om en W.I.C?
  • Jag vill ha morgondagen.
    Haha, ja lite udda. Imorgon ska det bli 11-12 grader och då vill jag äta frukost ute!! Sen är det handboll som gäller och efter det tror jag det bli bio med min favorit kille.
  • Jag vill ha Malins kaffe.
    Är jättesugen på kaffe just nu. Eller chailatte. Fast allra helst Malins coffee!
Haha, vilka löjliga svar.

Here we go again!

Jag sa ju att ifall jag hittar en ny lista ska jag publicera den eftersom det fortfarande är saker ni undrar. Så jag har tagit väck liknande punkter men dessa fick stanna. Återigen har jag skapat en ny kategori för att det ska bli lättare att hitta. Personliga listan#2 ligger dessa under!
  • Dag 1 -  Min önskelista
  • Dag 2 –  Det här åt jag idag.
  • Dag 3 –  Min dag.
  • Dag 4 –  Något jag brukar göra på måndagar
  • Dag 5 –  En sak jag älskar från min garderob.
  • Dag 6 –  Min favoritstad.
  • Dag 7 – Mina passioner.
  • Dag 8 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
  • Dag 9 – Min favoritplats.
  • Dag 10 – Mina drömmar.
Det va de första tio punkterna. Tycker det ska bli spännande och är taggad på utmaningen igen! Här är några till:
  • Dag 11 – Det här är jag beroende utav.
  • Dag 12 – Mitt favoritminne.
  • Dag 13 – Min favoritfödelsedag.
  • Dag 14 - En stark och svag sida jag har.
  • Dag 15 – Ett annat ögonblick.
  • Dag 16 – Det här upprör mig.
  • Dag 17 – Det här får mig att må bättre.
  • Dag 18 – En bild från mitt rum/lägenhet.
  • Dag 19 – Mina rädslor.
  • Dag 20 - Min favoritfärg.
  • Dag 21 – Det här saknar jag.
Så, thats it! Kör igång efter maten. Magen kurrar så det är läge för lite kyckling, strips och bearneisesås!

så kan det vara

Igår kom Filip hit och gjorde mig på mycket bättre humör. Satt och drack chai och pratade om allt möjligt. Gick upp och kollade på hockey och sen lät jag min älskling kolla på golf. Då blev han jättelycklig. Somnade precis när det börjat och vaknade runt tio över sju. Vaknade, somnade, vaknade, somnade och höll på så fram tills kvart i nio då vi gick upp.

För en timme sen kom jag hem från dissektionen. FAN JAG KLARADE DET! Det va sjukt häftigt. Det var både grishjärta och sen luftstupe/lungor/lever och allt i ett. Riktigt coolt. Fast lukten fick mig att må illa.

Bloggen är världens bästa sätt att ta ut sina aggressioner på.

Jag är helt ärlig nu och bryr mig faktiskt inte det minsta om tjejerna i laget läser detta. Jag är trött på laget, jag orkar inte. Jag trivs inte. Jag har redan pratat med b.la Lisa om det här och jag vet inte om jag fortsätter i det blivande "B-laget" till hösten. För mig blir det "A-laget" eller ingenting alls. Jag hatar inte er tjejer, men jag trivs inte med er alla heller. Jag är krävande som person, det är jag. Men det jag vill när jag kommer ner på en träning är att spela handboll. Jag är också trött, jag går också i skolan. Jag tränade tre pass idag innan men de enda jag begär är fokus och viljan ifrån er tjejer.

Vad gör ni där om ni inte ska träna?
Vad gör ni där om ni inte orkar?
Varför spelar ni handboll om ni ändå ska tjura allt som oftast?


Jag är inte dum, jag köper att alla har dåliga dagar. Men idag kändes det som om det var droppen. När folk börjar tjaffsa om att ena laget fuskar.....redan där. Come on? Det var ingen stor grej som hände, det var ett lag som fick ner en kon mer? Det här funkar inte för mig mer, jag klarar inte av det psykiskt. Det känns inte bra att komma hem och va sur efter varje träning. Veta att Jens, Jörgen och Lisa lägger ner så mycket tid på det här och vi ger ingenting tillbaka. Varför ska jag komma hem och va sur på mamma och pappa? Mamma, jag vet att du läser det här och jag är inte sur på dig. Jag vill bara inte prata om det, det är lättare att skriva av sig. Jag är trött på att alltid ta ut ilskan på oskyldiga så därför gör jag det här. Och om ni tjejer nu läser så vet ni hur läget ligger till.

Prag 2011, april, handbollscup. Taggad? Nej.

on my own

Here I am
Young, in love and free


Jonas Mattssons låt strömmar ut ur högtalarna och jag gör ingenting speciellt alls. Idag har det varit först gym/cirkelträning. Vi spelade sen bordtennis, åkte till skolan och åt och sen tillbaka till arenahallen för handboll. Snart är det handboll igen så det är alltså fyra pass. Så kan de va!
Imorgon är det den stora dagen. WISH ME LUCK!


Visst uppskattar ni mina paintbilder? Åh va duktig jag är.

nighty

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Dock ska jag sova utan min favorit eftersom befinner sig i Lund. Fick precis ett sms där det stod att vårt älskade DROTT förlorade med två bollar. Imorgon är det handbollsträning och teori. Teori är inte kul, nej.
Nä, sova va väl ändå det jag skulle göra. Så NIGHTY friends!


Ritade nyss i paint!!!!!! JÄTTEFIN å så.

Fynda innan klippning


Detta + handbollstejp och en träningströja fick följa med mig hem idag. Åkte vidare till Magda för en klippning. Nu blir det uppsatt ett bra tag! Jääääääääääävlar va kort det är. Dock är det skönt att bli av med allt det slitna. Sen blev det möte och sist träning. Nu är jag trött.

snälla regna mer!!!

Ironin bara flödar i rubriken. Körde hem i ösregn, glad att jag ens kom hem! Har precis kollat klart på topmodel&project runaway. Om en timme ska jag åka till F så hade önskat han svarat på sms nu så jag vet lite (HALLÅ, SVARA!!!!!!!!!!!!!!!) (JA VET ATT DU INTE LÄSER, MEN TELEPATI FÖRFAN!!!!).

Förresten, vet ni? Nä hur ska ni veta....... Imorgon ska jag klippa mig. Mitt hår är jätteslitet och kommer bli SÅ kort. :(


Typ såhär kort :(

Och vet ni mer? Telepatin funkade! Min pojk svarade. HEHE

massage, någon?

Riktigt bra träning. Blev mycket spelförståelse först som sen avslutades med fys. Nu ligger jag som vanligt på mage i sängen och har JÄTTE, verkligen JÄTTEont i axlarna. Frivändningarna utan stretching idag på tävlingen känns verkligen. Tog btw 35kg, två gånger efter varandra. Med en ömmande handled är det faktiskt riktigt bra. Nu behöver jag verkligen massage.
Så, ge mig massage någon? Någon frivillig? Nahä, trodde väl de. Japp, då ska jag smsa min pojk godnatt och sen sova. HÖRES

Tävling, film och ändring

Imorse var det en styrketävling mot aspero som inte alls gick bra. Dock mötte jag och Elin bara tjejer från trean så vi får väl skylla på det. När vi åkte tillbaka till skolan blev det film. Vi får aldrig kolla på film bara för att de är kul men idag tyckte Murray att vi förtjänade det för att vi är så himla duktiga så AWESOME!
Sen lägger ni kanske märke till att jag ändrat lite på bloggen. Förstorade texten och ändrade typsnittet så det känns lite mer mysigt. Iallafall.. Nu är de dags att byta om, träning väntar!


söndag söndag

Imorgon är det skola igen. Ska bli skönt att komma tillbaka då jag varit ledig sen onsdag eftermiddag. Idag har jag sovit enda till halv ett och sen bara softat. Angelica smsade och då fick jag åka och döma med Elin. Skönt, då fick jag komma ut i friska luften också. Sen har jag verkligen bara tagit det lugnt. Lagade mat på tomt kylskåp. Blev bulgur, sallad, ananas och creme freiche.

Right now är det vädret men annars är det filmen TAKEN som är på. Riktigt spännande. Efter filmen blir det sova och imorgon är det någon styrketävling. Saknar nattsällskap här med men får försöka överleva. Fan vad jag babblar, nu ska jag leta upp en passande bild till inlägget. PÅ ÅTERSEENDE!


match

Fan fan fan fan.... Vi tappar ledning med en i halvlek till förlust med fyra. Dock bra spel och jag gjorde ett sjukt fint mål.


NU: glass&film

good

Igår och idag är bra dagar. Åkte till Filip och fick jättegod mat som hans mamma lagat. Tessan och Chrille va där också, supermys! Sen kollade vi lite på film men gick och la oss vid elva ungefär. Vaknade upp bredvid min favorit och vi gick ner och käkade frukost. Mamma ringde och skulle hämta mig, passade perfekt då han skulle på bortamatch. Men dom ringde och matchen va inställd. Så där stod jag och Filip, utomhus, dimmigt och nästan elva plusgrader. Jättemysigt va det. Sen kom mamma och mormor efter att dom kört fel och nu är jag hemma. Sista hemmamatchen spelas om några timmar. Hoppas innerligt att det går bra.

<span style="font-size: small;"><em>Idag är det den 9:de augusti. Mitt liv är pretty awesome!</em></span>

what to do

Klockan är nästan halv sex och jag ligger på mage i sängen och spelar PICTINO (rita&gissa). Kan man ha tråkigare?

nu lutkar huset gott igen


bild - one year old

<p><span style="font-size: xx-large;">På fredag slutar vi. Älskade <b>9B</b> :(</span></p> <p><span style="font-size: xx-large;"><b><span style="font-size: x-small;"><a href=
Lediga idag också vilket änsålänge har resulterat i sovmorgon, frukost och dubbelavsnitt av missade ullared. Nu ska jag sätta på mig linser och sen har nog degen jäst färdigt vilket innebär att jag och pappa ska bara bullar! Ikväll sover jag hos Filip och imorgon är det sista hemmamatchen!

RSS 2.0