världens bästa pojkvän

ÅH har jag någonsin nämnt att jag har världens bästa pojkvän?
Klockan är nu fem i elva och vi har legat och smsat lite sen sju. Kollade nyss på en film och skrev att jag saknade honom och tror ni inte jag får till svar att han kommer hit? Trots att jag börjar jobba klockan åtta imorgon? Blir så glad!!!! Enligt hans beräkningar är han här om tre minuter, men vi får väl se. Hit kommer han iallafall!
förövrigt är den här låten king!

jävla tjat med kattbilder eller?

ja bara älskar dessa underbara krabater

bedårande

Tumblr_lts9bmo8ti1qguahro1_500_large6289368462_d1c4dc0518_z_largeTumblr_ltlc3ymubk1r2sb6go1_500_large0c511398-45af-4d54-beb4-e4807a7b96d3_large
jag vill inte vara allergisk, ge mig en katt.

love

Bara för bilden är jätteful så lägger jag upp den. 11 långa månader har ja nu stått ut med grabben, glad och nöjd tjej. Snart kommer han hit också!
28/11 -10. <3

.

Den som står stadigt med fötterna på jorden tar sig aldrig framåt

höstfesten

Om man blir mentalt trött av att döma en match så ska man INTE erbjuda sig att jobba efter det på en höstfest i Skedala. Förberedelser, hög volym, livemusik och allt vad det innebär. 8 timmar spenderade jag där och bara servade folk. Diskade en jääääääävla massa gjorde jag också. När man som mest längtade efter en god sömn så blev jag istället placerad på några dynor nere i källaren bredvid pappa. Trångt!!! Gick upp och fick iallafall frukost serverad. Nu är jag hemma och ska åka och döma ytterliggare en a-pojks match.

Va sägs som att ta ur gårdagens frisyr, borsta håret och ta bort gårdagens smink? Så får de bli!

sleten
Såhär trött är jag nu....

dömning

  • Igår var det dömning med Maria, A-pojk.
  • Idag var det dömning med Elin, A-flick.
  • Imorgon är det dömning med Elin, A-pojk.
Matchen idag gick bra och det kändes ändå helt okej. Var väl lite jag missade men det är ändå bara fjärde matchen på den här nivån så jag är nöjd! Imorgon ger vi oss på pojkarna igen, sjukt skoj! Nu har jag precis kommit ur duschen och chillar lite innan jag ska vidare till nästa jobb. Årets höstfest är här så då blir det servera! Måste blåsa håret nu om jag ska hinna bli klar, höres!

en ny kategori

Jag älskar att hjälpa till. Speciellt när jag vet att det går till någonting bra. Jag skapade alldeles precis en ny kategori som jag ska fylla med saker jag köpt för att stötta rosa bandet och kampen för bröstcancer. Samlade tre gamla inlägg och fler ska här bli, eller hur?




Gårdagens köp från Hemtex. Två örngott.
  • En kvinna måste ha pengar och ett eget rum. - Virgina Woolf
  • Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vara vacker. Den vacka kvinnar blir glad när hon anses vara klok. - Selma Lagerlöf

KanDee


Gissa om jag har ett överflöd på bilder i dessa kläder? Så framöver blir det bilder på mig i dessa kläderna. Älskar hur snabbt leveransen gick och hur bra priser det är på lagerrensning. HÄR kommer du direkt till hennes hemsida där du kan köpa! Garanterar att du blir nöjd! :)

gone

Igår åkte häftklammrarna, äntligen!
Annars hände inte mycket nämnvärt igår. Idag däremot så är det historia (jag dör typ på den här lektionen........) och i eftermiddag har jag engelska. Sen blir det hem och ta det lugnt innan jag för första gången ska döma med Maria! A-pojkarna ska dömas och de ska bli superkul!
Imorgon är det mer dömning och jobb på kvällen. På söndag är det också dömning. Det är så det ska vara! 

Nu ska jag deppa i sju minuter innan jag måste skriva mer historia, fuck...

ledig!

studiedag, schalalallalalalla


Vaknade upp av världens mardröm. Var i fängelse med massa grovt dömda som var fastbunda och så. Sen fick man gå fritt och det var superläskigt för alla bara stirrade på mig. Kröp upp i Filips famn och somnade om i en kvart. Sen blev det frukost, mys och så såg vi Kalle och chokladfabriken. Ingen jättebra film, menmen. Sen dammsög jag och blev till sist körd in till stan. Unnade mig en macka på hello innan jag vinkade mina fina tjejer hejdå.
En vecka i Spanien, fan va tomt.......
När jag gick in genom dörren här hemma la jag mig och kollade på draktränaren, igen. Så bra! Drog ner en sväng till träningen men var inte med. Smärta är dagens ord för vaderna. Men imorgon åker stygnen! Nu ska jag hoppa ner i sängen och se slutet på filmen (som jag faktiskt inte han innan!!!) och sen blir det sova.
får bli en bild på en go maräng!

wey

Jag har ingenting vettigt att skriva.
Igår dömde jag två matcher, första gången jag springer så mycket sen operationen. Dömningen gick bra och på kvällen kollade jag först på "How to train a dragon" (vilken underbar film!!!!!) sen åkte jag till Filip och bara myste. Idag har det varit träning och jag har planerat in nya dömningar och ändringar av gamla. Mentorstiden väntar nu och sen drar jag en sväng till jobbet och tjänar lite cash!
Höres!

idag är det exakt en månad sen....

..... som det var min namnsdag.

Hejhej! Lustig inledning va? Nä, men idag har varit en riktigt bra dag. Spelade in vårt historiaarbete om antika Grekland och staden Syracuse. Hade så himla kul med Gianni&Albin och fick göra flera omtagningar på grund av skratt. Sen redigerade vi den och hade redovisning tillsammans med resten av grupperna som gjort samma sak. Riktigt roligt blev det! Kan dock inte ladda upp några bloopers här eftersom jag inte orkar ladda upp dem på youtube först. Sen åkte jag och jobbade en timme innan det blev hem. Dagens kvällsmat blev lyxig med räkstubbe! (Smörgåstårta för er som inte vet!!!). Sen har jag bara städat mina lådor. Har aldrig varit så rent! Nu ska jag bädda sängen och packa upp väskan sen kommer Filip och då blir det kika film som jag fått massor av från Fykell idag!
dagen i ära blir det en bild på filips kise! love

kass

Jag är verkligen sämst på att blogga! Idag har det iallafall varit träning och jag har sprungit (!!!!!). Duktiga jag! Sen hade vi pedagogiskt ledarskap där jag bara satt och kollade på olika serier och skit. Gjorde faktiskt klart arbetet som vi skulle, men sen blev det mycket flabb!
Sen åkte jag och jobbade en timme och nu är jag hemma. Försöker få tag i Filip men det går ju sådär. Ska dit senare iallafall! No more to say!
my love!

sånt som inte händer

Alltså det finns ju inte..... seriöst
Ser ni så jävla förnedrande?
Här sitter jag och är hungrig. Sugen på MC. SÅ GÖR DOM JÄVLARNA REKLAM FÖR DET.
Sånt här händer fan bara mig.

beautiful

I am beutiful, no matter what they say
Cause words can't bring me down

nattvakt

Haft en stressig dag med säkert tjugo telefonsamtal från ledare hit, ledare dit osv. Allt har löst sig iallafall och vi sitter nu nattvakt på skolan. Eller borta på svartmunken! Mysigt. Händer inte så mycket utan vi bara chillar! Jag, Calle och Angelica. Ekvall gick nyss och la sig.
Nä, inget vettigt att skriva. Ingen snygg bild har jag heller. SÅ natt!

inte min grej

Blogga är nog trots allt inte min grej...
Idag har vi haft historia och engelska. Men guess what? Vi ska göra ett historia-arbete på engelska. Och vet ni vad det innebär? Jo, 6 timmar med samma förbannade jävla uppgift om antika grekland. Pisstråkigt! Han iallafall åka och jobba en timme efter skolan och nu har jag precis skrivit klart Mozart-uppsatsen på tyska. Nu ska jag packa ner lite saker och sen åka hem till min prins för käka och mys! På återseende!
me and my love

gårdagen

Igår va dagens nästan helt perfekt.
  • Hade en bra naturlektion
  • Hade en helt okej tyskalektion
  • Klarade jobbet galant
  • Engelskaplugget med Malin gick SKITBRA
  • Avslutade kvällen i Filips armar
Sen va ju dock de här med spindeln inte okej. Men Jeppe piggade upp mig och Filip blev lite, LITE snällare. Idag är de iallafall dags för pedagogiskt ledarskap.

monday

Efter 11 tyska-glosförhör satte jag äntligen alla rätt, vilken känsla!

Har varit en riktigt tråkig dag idag. Har suttit och skrivit ner alla resultat för fystester och sen övat massa engelska på mentorstiden. Verkligen jättetråkigt. Sen åkte jag och jobbade och har nu precis varit nere och kollat lite på träningen. Tråkig måndag som slutar i tyska-plugg. Vill bara gå och lägga mig jämte Filip men det får vänta tills imorgon tyvärr.
Imorgon är ännu en tung dag.
  • Naturkunskap B
  • Tyska steg 3
  • Jobb på Samport
  • Plugga engelska med Malin
Sen efter de får jag äntligen slappna av lite hos min prins. Dock har jag både svenska och historia som måste tas tag i men det får faktiskt vänta tills onsdag. NU blir det några fler förhör på glosorna sen får jag dejta min kalla säng.
'
dagens känsla är som bilden, sliten

söndagsinlägg nummer två

Fördriver min tid med att kolla några avsnitt tre kronor. Tog nyss lite värktabletter för att lindra smärtan. Dock insåg jag nu att jag sett sista avsnittet på skivan och måste hämta en ny. Orkar inte det, väntar tills någon kommer upp och hjälper mig, hehehe..

Egentligen borde jag göra någon nytta som att duscha mitt äckliga hår, plugga tyska glosor eller åka och handla nytt spotify premium. Helst vill jag ligga i famnen på min älskling men han spelar nog fortfarande golf. Får se om papi kör ut mig dit ikväll eller om jag ska spendera natten själv. Återstår att se. Nej nu får jag väl hämta skivan själv. ÅÅÅh....
en bild från hotellet där jag vann bågskyttet, wey

söndag

Vardagen går framåt. Och då menar jag verkligen framåt. Jag stapplar lite ostabild men va gör väl det, jag kan redan gå efter operationen i vaderna!



Igår var det lite släktkalasmys hos sysslingarna. Malin har fyllt år och lika så lillsysslingen Vilma. Filip följde med och vi åt god mat, tårta och kollade på trassel. Avslutade kvällen hemma då jag somnade i hans famn. Vaknade upp idag av att han blev hämtad. Alltid denna golf..
Får väl se vad jag orkar göra idag. Två bilder från igår iallafall. Första på Ellen och andra på Vilma. So long!

RSS 2.0