14 år till salu

Jag har läst en bok som satte djupa spår inom mig. Wow vilken bok! Fångar den inte dig har du både ett hårt yttre och inre.

   "Tessan" är boken huvudperson. Hon blir våldtagen och får snabbt mardrömmar och onda aningar. Det hela blir värre och hennes kompis Jenny föreslår att dom ska sälja sex. Hon säger ja och dom är inne i det hela.

   Hela boken handlar om Tessans kamp genom prostitutionen, våldtäckterna och hennes djupa sår. Hon har ständigt mardrömmar om det hela, men känner endå att hon måste träffa någon och ha sex. Hon blir arg på sig själv när hon väl har gjort det och ångrar sig och går hem och får ångestattacker.

   Hon flyttar hemifrån, in till fosterhem, ungdomshem och får hjälp av psykologer. Träffar män nästan dagligen eftersom hon är "beroende" och "tvingad". Hon har inte styrka nog att säga nej.

   Detta är helt klart en av dom bästa böcker jag läst. Man får massa funderingar och tänker och tänker. Detta är även en bok du aldrig vill släppa, du sitter bara och läser sida efter sida. t

Timme efter timme går, men man slutar endå inte. Att boken är baserad på en sann historie får än att bli lessen, förbannad, arg och alla känslor på samma gång. Jag ger dig bara tipset: LÄS DEN!

   Den får helt klart 5/5.boken yao, 14 år till salu


im a big big girl, in a big big world...

idag är det 17 augusti.

idag blir jag stor flicka.

nej jag fyller inte år.

jag ska börja nian.

jag blir tillsammans med några andra klassen äldst på skolan.

var vi så jäkla små när vi gick i sexan? va vi det?


ja, jag är hemma från min första skoldag på? drygt 2 månader? känns bara som jag haft höstlov. detta sommarlovet har bara flugit förbi! det är ju helt INSANE. bered dig på ett långt inlägg, (lika bra jag varnar dig redan nu ;)

har jag saknat detta place med en sju helvetes massa trappor?

nej, det kan jag ju inte säga. (hade jag gjort det hade jag nog inte velat erkänna)

dock ska det bli skönt att komma in i en mer rutinerar vardag.

jaha, vad har vi fått gjort idag? nej det undrar jag också.


vi fick våra schema. sovmorgon tre dagar i veckan!!! (me like, hehehe) sen har vi ett hyfsat bra schema tycker jag allt. sen pratade vi, pratade och pratade. sen fikade vi.

sen kom det svåra.

vi skulle måla självpoträtt, men inte vilket självpoträtt som helst! (självporträtt gör vi som tradition varje första dag av terminen) vi skulle nämligen kolla och i en liten spegel och måla konturerna direkt på spegeln. enkel match, hur svårt kan det vara att måla någonting man ser? men ack den som säger något utan att prova. jag tror seriöst aldrig jag har gjort någonting så svårt! resultatet blev, okej. inte mer. hahaha. sen fick vi mat (om man nu kallar det mat så visst) kötbullar och makaroner utan stuvning. totalt oätbart om man har mina smaklökar. sen traskade vi oss vidare till alet och hade idrotts teori. klassen har aldrig varit så tyst! aldrig! det va jätte skönt. vi fick sluta redan klockan 2 (observera att det är en halvtimme tidigare!!!)


sen blev det en trevlig, sakta cykeltur då jag berättade en bibel om mitt liv för matilda. viktigt att hon håller sig uppdaterad tycker ja!


sen cyklade jag hem, smsade med matilda (saknade henne massor eftersom det va drygt 2 minuter efter vi träffades) hehhehe, ja vi är inte normala vi. sen kom jag hem till min sjuka mamma som är på bättringsvägen! tack för det och smitta mig inte :)


nu fick ja i mig lite potatisgratäng och ett glas pepsi max! nu sitter jag här och funderar över en sak. 3 stycker bevakar mig på bloglovin?!?!

dom tre får gärna vara söta och kommentera det så jag vet vilka som läser heheh

puss på alla som läste om min dag! :*

slänger upp några bilder på tjejer som förgyller min skoldag! never without you guys! <3<3

matilda <3<3

maddis <3

michelle <3

allt från mig idag, puss på läsarna :*


har ni?

har ni kännt den känslan?

när man saknar någon?
när man saknar en röst så jävla mycket?
när man saknar närheten av någon?
när man saknar alla fina ord man får dagligen?
när man saknar att le som ett fån framför dataskärmen för att den på andra sidan skriver någonting sött?
när man saknar dom underbara drömmarna?
när man saknar drömmarna som spricker för att klockan ringer?

jag kan garantera att jag har kännt så, det är underbart.
<3<3


RSS 2.0