en vanlig måndag, en handbollsmåndag

Två träningar och mentorstid är en vanlig måndag
Styrka imorse som tätt följdes av ett handbollspass. Det gick kasst, ville bara sluta. Åkte till matsalen, åt lite och sen hade vi mentorstid. Hem till Malin (<3) efter det för att prata ut och bli på bättre humör. Åkte hem och städade och sen vidare till lagträningen som gick så jävla mycket bättre. Idag klickade det verkligen.
Nu är jag trött men innan jag sover måste jag skriva in lite anteckningar i datorn.

kärlek

Har precis pratat i telefon med min prins
Nu är det inte långt kvar tills vi får ses. Den halvtimmen vi pratade gick så snabbt! På tisdagkväll åker jag hem till honom och befinner mig där när han anländer på natten. Fattar ni att jag är taggad eller? Idag är det lördag, imorgon söndag och sen är det två träningar och tre teorilektioner innan vi ses. 

Imorgon får vi fira nio månader på varsitt håll. Men vad ska jag göra, får försöka vara glad ändå. Nu är det speedway på tv som jag ska kolla på samtidigt som jag spelar sims. Gonatt fina ni!

friday

Heldag med Murray innebär att man har först historia a och sen engelska b.

Historia är så tråkigt och jag vet inte HUR jag ska orka ta mig igenom det. Det blir till att kämpa och jag får helt enkelt hoppas att folket runtomkring gör det roligare. Sen var det engelska som gällde och det kan nog bli ganska kul. Speciellt eftersom jag och Malin är ett dreamteam, eller....?
Efter skolan blev det iallafall att spela lite sims (kommer ALDRIG växa ifrån det) och sen åt hela familjen på verona. Dagen slutade lyckligt med att Malin kom hit och snackade lite skit, spelade spel och var allmänt bra. Nu har jag kört hem henne och nu är jag riktigt trött. Ny dag imorgon. Imorgon innebär också en dag närmre till att träffa min prins. Så, godnatt.
LOVAR att jag ska bli bättre på att använda kameran och ta lite nyare bilder. Fast repriser är ju fint. FIN MALIN

Debuten....

...slutade lyckligt!

Jag gjorde mål på min A-lagsdebut. Inte nog med det, vi vann matchen med 26-17. OCH ännu bättre: Det var en DM-match så nu är vi i final. Grymt jobb tjejer! :)

ida
Då drar vi till med en tre år gammal bild eller nått. GLAD

Debut


Kan man vara annat än glad?
Jag har tillhört damlaget i mindre än en månad. Kämpat och slitit för att hålla någorlunda klass med a-lagstjejerna. Hade en tanke på att tillhöra b-laget när allt kom igång med skolorna. Vad händer? B-laget verkar läggas ner och jag får fortsätta kämpa. MEN efter mindre än en månad ska jag göra A-lagsdebut. Imorgon smäller det! 

DM-match mot Varberg
Arenahallen, 19.45
Och jag ska vara med


Nytt lag, nya matcher, ny inställning

en lagom lång dag

Dagen började med att jag snirklade mig in på Naturkunskap B och fick tillvalet! YES! Höll inte på så länge eftersom det var första dagen. Åt spagetthi och köttfärssås till lunch innan jag traskade vidare till tyskan. Det gick väl också fint och vi slutade redan klockan ett.

Sen blev det bakning med Malin. Fina muffins blev det. Nu orkar jag inte skriva mer och ingen bild har jag heller. På återseende!

så jävla gott är de!

När man tror att själen är åter hel, försvinner en bit.

Deppigt? Nädå!
Tummen upp: Skoldatorn är tillbaka vilket helade min själ lite. Bloggandet ska väl komma igång också.
Tummen ner: Filip har åkt till Italien och återkommer inte förens om 10(!!!!!!!!)dagar. Trist!

Nu ska jag kolla på tapeter med mamma, på återseende nu när jag faktiskt har en dator.

London called me...

...så nu är ja hemma från en liten weekend.
Måste säga att de är en riktigt trevlig stad. På Matildas begäran (som även va i Halmstad och hälsade på mig!!!!!!!!!) ska ja ladda upp bilder på allt jag köpt.
Better prepare for that och fan ta dig Matilda om du inte kommenterar!


Ryggen, riktigt snygg!leggings


två paketLyckat ja!

RSS 2.0