biff

Idag ska jag ner på träningen för första gången på typ två veckor. Måste få skjuta lite även om jag inte får springa och så. Nä, måste rusa. Åker om tio minuter.
PUSS

arg tjej


Såhär givande är min engelska lektion. SUR TJEJ VA :D

favorit i repris

Har överlevt gårdagskvällen och natten utan att snora ner huset (ja, jag är allergisk mor pälsdjur). Vi åt tacos, gick ut på promenad och bara myste i soffan framför ett spännande program på kunskapskanalen. Imorse vaknade jag runt åtta av fyra tassar i ansiktet. Var gullig och låg och klappade båda hundarna så Filip kunde sova vidare. Han fick payback att gå ut med dem vid nio istället. Åkte iallafall vidare vid halv elva för att kolla när laget spelade. En vinst! Nu har jag fortsatt på handbollsspåret och precis sett Sverige förlora bronset med ett mål. Kollar nu på VM-finalen som går mellan Frankrike-Danmark.

Herregud vad långt inlägg. Nu ska jag kolla andra halvlek!


hundvakt

Nu ska jag bege mig till Tessans lägenhet för att vara hundvakt tillsammans med Filip. Kan bli spännande. Han ska laga tacos, antar att jag får diska eftersom jag inte kan laga mat. Well, varför slösa tid. NU ÅKER JAG!

underbart!


Syns inte speciellt bra men jag skrev Sandras namnteckning.

Ida: :)
Sandra: hur kan du skriva så fint med en fucking datamus? :O
Ida: HAHAHAH
Sandra: *Ritar en gubbe och påstår att det är hon*


Asså vår humor slår allt!

bruno mars

easy come, easy go, thats just how you live


Vaknade för drygt en och en halv timme sen. Dagens planer ser ut såhär:

- Fjäska för pappa så han kör mig till arenan.
- Kolla på Filip&juniorernas match
- Döma med Sandra på stenstorp
- Döma med Elin på stenstorp
- Kolla när mitt lag spelar match
- Hundvakt och mys med Filip

Helt okej tycker jag. Nu ska jag spöa Sandra i patiensduellen på msn. Hörs!

28 november

Efter att ha ringt vårdcentralen och inte får en tid förens onsdag (hur mycket har dem att göra och vafan är viktigare än mig?!?!) tog jag mig en lång dusch. Sen har jag småpysslat lite i mitt rum och bara lyssnat på musik.

NU: Mat!
SEN: Handboll! Sverige - Frankrike.
SENARE: ??

ett ta upp inlägg och sånt

1. Två månader.
2. Vårdcentralen.
3. Facebook-taggningar.

1. Två månader.Japp, idag firar jag och Filip hela två månader. Jag vet att det är mycket i bloggen som handlar om han och oss men sånt är de! Förövrigt supermysigt att vakna upp bredvid honom imorse + att vi fick sova ända till tjugo över sju!!! (observera att vi brukar gå upp tio i sex när vi sover hos honom annars). BRA START PÅ DAGEN!


2. Vårdcentralen.

När jag kommer hem ligger det ett brev och väntar på mig från nyhems vårdcentral. "Odlingen från ditt svalg visar en växt av en slags bakterie som kan orsaka upprepade svalgbesvär hos unga vuxna....". Efter jag skrivit klart detta inlägg så ska jag ringa han dära Martin och boka någon tid. Antibiotika, here I come! Eller?


3. Facebook-taggningar.


I matsalen kommer Dennis fram och frågar om jag sett bilden. När jag kommer hem inser jag att dem har haft såhär roligt på lektionen. Jag var inte den enda som blivit utsatt. Dock förgyllde det min fredag lite! Underbart gäng dedär Lillkärl!


Nej, nu ska jag ringa vårdcentralen. Höres!

bloggen är tillför att skriva. OK?!

Sa ju att jag skulle skriva när jag fick tråkigt igen

Ytterligare en kväll som spenderas ensam i min säng med MH i högtalarna. Tror helt random att jag ska få det kliniskt rent här. Är jag uttråkad eller är jag uttråkad? Nä, lite handbolls-VM låtar i högtalarna och så ska jag börja städa en låda eller hylla. Tycker dock det är roligt att dammsuga (ja låt mig vara lite smått konstig) men det gjorde jag igår eller i förrgår så det behövs tyvärr inte.
SO LONG!
scrubs

JD: Vilka två mynt behöver man för att få ihop 30 cent? Ett av mynten är inte 5 cent.
Janitor och hans vän: Det är ju omöjligt.
Efter mycket testande kommer dem fram till....

Janitor och han vän: Den ena är en 1 centare och den andra en 10 centare som är fel från Roosevelt, värd exakt 29 cent idag!
JD: Det är fel. Rätt svar är en 25 centare och en 5 centare.
Janitor och hans vän: MEN DU SA JU ATT EN AV DEM INTE VAR EN 5 CENTARE!
JD: Det är en gåta. ETT av mynten är inte en 5 centare.


Asså så jävla grym!!!! Så rolig!

typ rubrik och sånt

Har kommit hem från skolan och fick för en gångs skull gjort mycket på svenskan (antar att jag ska tacka min samarbetspartner calle). Skickade nyss in datakunskapen också som jag kunde gjort klart för hur längesen som helst. Men kändes som ett bra tillfälle nu. Funderar på vad som händer sen eller senare. Är så fruktansvärt uttråkad.

- Träna. Nä det kan jag ju inte göra, är ju inte frisk.
- Städa. Rummet är faktiskt städat, skulle kunna bädda sängen men annars så.
- Sitta vid datorn. Vad gör man då om man kollat facebook, bloggat och läst bloggar???
- Plugga. Har ju inget plugg?
- Kolla tv. Japp så får det bli. Simpsons for the win!

Hörs ikväll då när jag är ännu mer uttråkad!


Update: Fuck, har redan sett avsnittet. Nu går jag ner och tröstäter.

trött och sånt

Just nu ligger jag med hakan på bordet i skolan, ser ut som en uteliggare eller hemlös. Är trött och fryser så in i helvete. Har ätit tacos i skolan (mums!!) och väntar nu på att svenskan ska börja. Orkar verkligen inte svenska. Antagligen det tråkigaste ämnet vi läser. Hade inte så mycket mer att skriva här utan jag slutar med det samma!
(rubriken är tillägnad favorit E ;)

jag right now

det blir många inlägg när man är rastlös

Melissa Horn spelas fortfarande ur högtalarna, tror faktiskt jag ska somna till hennes musik. Saknar Filip (trots att de är typ 24 timmar sen vi sågs sist) och får nog ligga och krama en kudde, de brukar funka! Nä, väskan är färdigpackad och rummet nydammsugat. Kan sova till kvart över åtta imorgon!!!! Men jag säger godnatt för ikväll.


vet att ni gillar provrumsbilder

sur kvällstjej

Nu klarar jag snart inte mer. Min kvällsrastlöshet kommer och jag vill bara springa ett varv runt kvarteret. Fan låt mig träna då!!!! Imorgon ska jag tydligen gå till skolan, tur att man får träna lite. Avis på tjejerna i laget som har fått springa sig svettiga i alets lilla trånga hall. HALLÅ JAG VILL OCKSÅ GÖRA DET, FAN FAN FAN FAN.

ganska bra ändå

Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus.

Sitter i soffan och lyssnar på världens bästa Melissa. Har varit på vårdcentralen och fick då inget besked. Tagit halsprov och svar inom en vecka så tills dess får jag inte träna. Annars funderar jag på vad jag får för mat och hur jag ska spendera kvällen. Men som man säger; det löser sig. Nu ska jag kolla vad jag fick för sms eftersom hela bordet vibrerade.
ELLER INNAN NI SLUTA LÄSA vill jag säga att responsen till DETTA inlägg är guldvärt. Blir så himla glad när ni kommenterar så fina saker!


Glada kommentarer, glad tjej!

en sur tjej och en bild ni aldrig sett tidigare

I fredags var jag med Sandra.
Igår var det boxning och möte innan jag sov hos Filip.
Idag vaknade jag hos Filip, insåg att jag glömt linser, såg en halvlek av hans match och dömde sen.

BRA helg tycket jag. Får väl se hur jag avslutar den. Om en timme är det mat och handboll på tv. FÖRÖVRIGT är jag jättesur på min mobil som inte vill leverera sms. (SÅ MIN MOBIL OM DU LÄSER DETTA SKICKA IVÄG SMS FANSKAPEN!!!!!!!), nae de kanske den inte riktigt gör men ja.


är med sandra tror jag


HEJHEJHEJ

Nu har jag medicin och skriver lite om läkemedel och sånt. Hehehhehh. Nu ska jag fortsätta, mat om typ 13 minuter!!!!!

JB på VMJapp, då har man skrivit en egen sammanfattning och blir Lillkärls webbansvarig. Haha nädå men en text eller "blogg-för-två-dagar" blev det och den är nu ute på hemsidan. In och läs om våran awesome upplevelse HÄR.

"Många JADÅ-skrik i äkta Lillkärl anda räckte inte för en seger....."

sjuk och ensam

Svullna mandlar är lika med en halvsjuk tjej. Spelade fem minuter på matchen idag, gjorde två mål. Sov när jag kom hem. Ligger vaken för tillfället och funderar på morgondagen. Har inte packat. Skippar träningen och åker istället med till göteborg efter lunch. VM time!

Högst upp på min önskelista nu är att slippa sova ensam. Hatar att sova ensam när jag är sjuk.


Frisk tjej i STHLM

2 år

Idag är det två år sen. För två år sen bestämde jag mig för att testa på någonting som var nästinpå omöjligt. Sluta med godis. Jag var nyss fyllda fjorton. En tjej som inte riktigt trivdes med sig själv. Självförtroendet var inte allt för högt, jag såg inte ut som alla. Jag var stor. För stor, nästan överviktig. Jag tränade visserligen handboll två till tre gånger i veckan men jag var inte nöjd. Jag trivdes inte med mig själv.

Till en början tog jag inte det så seriöst. Jag åt visserligen inget godis men tänkte bara testa en månad. Efter en månad kände jag mig stolt, kunde sträcka lite på ryggen och jag hade faktiskt någonting att skryta med. Jag fortsatte men gjorde inte så mycket mer än att sluta äta godis. Jag tränade inte mer. Successivt började jag tappa några kilo, jag började få för stora kläder och minskade mått. Det hade gått kanske ett halvår när jag insåg att det faktiskt kan ge resultat utan godis. Jag lät det gå ett år, tänkte att jag skulle fira med något riktigt gott som toblerone, maraboue digistive eller kanske köpa en påse gott&blandat. Suget fanns någonstans i bakhuvudet men det var något som sa nej. Jag åt ingenting godis den dagen.

Jag satte upp ett nytt mål. Sluta med godis fram tills tandställningen skulle av. Den tjugosjätte april. Jag kämpade på, började få tillbaka suget på söndagskvällarna men lät bli. Den stor dagen kom, tandställningen åkte av. Åkte inte och köpte något godis, ville inte ha. Tänkte fortsätta fram till sommarlovet. Ville då fira att jag klarat av grundskolan. Under den här tiden var allt som vanligt, tränade fortfarande bara två till tre gånger i veckan. Tappade något kilo då och då men jag såg inte själv någon förändring. Jag stannade. Jag förändrades inte mer. Jag var fortfarande stor. I mina ögon var jag stor.

Självförtroendet blev också bättre med tiden. Men efter en kämpig sommar, ingenting hände. Inte mer träning, inte mer godis men ett fruktansvärt sug. Det var många kvällar jag bara ville springa ner till närmsta kiosk, sätta mig bakom en buske, trycka i mig en chokladkaka och gå hem som om ingenting hade hänt. Jag vet att mamma aldrig skulle skvallra ifall jag fuskade. Jag hade hennes förtroende. Men jag fuskade inte. Jag hade inte klarat av det mentalt, att ljuga och säga att jag varit utan godis.  Jag lät bli och det var nu ändringen skulle komma. Jag började gymnasiet.

Det var nu jag ville bevisa för mig själv att det ska gå. Jag kan mer om jag bara vill. Godiset hamnade åt sidan, den onyttiga maten minskade och träningen ökade. Ett handbollsgymnasie som innebar att det blev ytterliggare tre träningar i veckan. Jag startade morgonen med gym eller fys, fortsatte till handbollsträning. Klämde in en lektion och tränade på kvällen. Det resulterade i sex gånger i veckan, träningsvärk varje dag men ett självförtroende som ökade. Även kläderna började bli stora. Byxor som jag tappade, koftor som hängde och linnen som blev pösiga. Hade jag äntligen uppnåt det jag ville?

Idag står jag här. Jag har gått ner ungefär femton kilo och minskat rejält på speciellt midjemåttet. Jag är ingen bantare, för jag väger inte mig dag ut och dag in. Jag tänker inte alltid på vad jag äter. Jag kan mycket väl unna mig en pizza en fredagskväll. Jag har lyckats krympa byxstorlekarna och kan ha en medium på en kofta utan att det sitter jätteilla. Jag är fortfarande inne i spåret där jag provar kläder i L och till och med XL. Det är kanske dags att inse att jag har blivit mindre och ska lämna dessa storlekar bakom mig? Jag är fortfarande inte nöjd. Jag tänker fortsätta träna och tänker inte heller äta godis idag. Jag mår mycket bättre idag, mycket bättre. Tänk att jag som blott fjorton år kunde ta ett sånt beslut som förändrat mitt liv.
Idag sträcker jag på ryggen lite extra.
Idag har jag varit utan godis i två år. Fan vad jag är duktig.

städa

Nu har jag tidsinställt ett inlägg på en a4:a till imorgon. Runt elva kan ni läsa det. Just nu ska jag bädda sängen och sen hämta dammsugaren för att dammsuga lite. Måste springa och hämta laddaren innan datan dör också. Hörs!

tidig fredag

Åh, detta kan jag verkligen börja vänja mig vid. Slutade 11.15 idag, åt lunch i skolan, träffade Erica och tog bussen hem vid halv ett. Tanken att det kommer vara likadant varje fredag är underbart! Livet är bra!
Ikväll äter jag tacos innan jag åker hem till F och myser. Söndag är match och måndag VM. JAPPJAPP.


score!

Fick nyss reda på att jag fick MVG i närinslära A OCH naturkunskap A i slutbetyg. 38/44 på medicinprovet, life is good!

NU: Sova.

shoppa är min passion

Idag har jag shoppat igen! Fick inte nog efter Stockholm så efter att jag satt in lite pengar på banken gick jag och shoppade med mamma! Blev en stickad kofta, en svart kofta, en grå kofta, ett linne och ett par hörlurar. Underbart! Helt klart nöjd.
Nu sitter jag och filip vid varsin data och han jobbar på något hotell-arbete och jag bloggar. MH socialt!


finfin bild på mig&sebastian från fv

mat (L)

Dagen har bestått av träning och mat. Vaknade upp på bästa start för skolan bredvid F.

Träning i skola - check!
Mat, mangochutneygryta med kyckling och tillhörande pennepasta och sallad - check!
Mat, havregrynsgröt med skivad banan och socker - check!
Träning med laget - check!
Mat, tre mackor, yoggi med skivad banan och tre ljusa mackor - check!

Nu ska jag somna till pågående nyheterna.


hejsan svejsan


Bjuder på en bild ifrån Stockholm när jag och Martin kastade frisbee med ett pepparkakslock. Awesome!
Har kommit hem från matchen som inte gick så bra. Är ändå hyfsat nöjd med min insats med tanke på hur ur form jag är. Har ätit mat och ligger nu proppmätt i sängen. F kommer hit runt sju någongång så ska vi mysa sista dagen på jullovet. Får då säga att jullovet har varit asbra!

sleeeten


Såhär sliten känner ja mig (ja, bilden är tagen påväg hem från fuerteventura). Imorgon ska jag ner till Helsingborg och spela match med U-laget. Herregud, jag har inte tränat på en månad!!!!! Jag blev ju trött av att gå upp för trapporna när vi skulle ifrån SW i Stockholm. Men de löser sig som jag brukar säga (eller inte, imorgon kommer det fan inte funka...........)

GOD NATT!

nemen

Efter tåget och mat här hemma åkte jag och sov hos F. Idag gick vi upp efter att klockan ringt sju gånger och jag hade bara en kvart på mig. Åt iallafall frukost och åkte sen till jobbet. Meningslöst att jobba två timmar, fanns absolut ingenting att göra. Kunde legat kvar och sovit, men nejnej! Om två timmar åker jag till E&V för att fira av tjejen. Hoppas jag sover på landet ikväll med, hörs!tre vackra bilder från huvudstadsveckan

hat

Satte precis på en låt som får mig att fundera. Det är inga bra känslor som kommer upp men de va inte dem jag tänkte berätta om. Idag såg vi en sak som fick hatet att växa något enormt. Hat är ett starkt ord och jag är inte heller en tjej som slåss men hade jag fått chansen. Tunnelbanan svepte förbi och en lite småläskig man kommer fem meter framför. Egentligen va han inte så läskig, bara sliskig och en sån typ man inte vill känna. Han kommer närmre, vrider huvudet bort från mig och tittar på en liten flicka i sjuårs åldern. Han vinkar till henne, ger henne ett leende och går sedan vidare. Flickan tittar mot honom förskräckt och jag känner hur ilskan bara stiger inom mig. Jag va så nära på att ställa mig upp, smälla till honom och fråga va fan han höll på med. Men jag gjorde aldrig det. Jag behärskade mig och fick bekräftat av S att de inte är okej. Men hatet växer verkligen inom mig ju mer jag tänker på det. Jag kan inte veta om han är en sån som tänder på småflickor, jag känner ju inte honom. Han kanske menade väl, bara ville vinka och visa sig trevlig. Den blicken och leendet han gav tjejen var menat mer än så. Jag ser bara framför mig hur den här mannen tar flickan och bär iväg henne. Mamman är förtvivlad och ingen hjälper till. Det är pedofiler som han som inte ska finnas i den här staden. I landet. På jorden.

snö


Det snöar massvis här uppe i Stockholm och inte fan finns här några plogbilar. Imorgon är sista heldagen och den spenderas antagligen med shopping, förhoppningsvis träffa örebro-Elin, träffa lille August igen och bara allmänt mysa. NU efter i taket lyser stjärnorna och lejonkungen bäddar jag ner mig på en madrass på golvet. PUSSPUSSPUSS

kunde inte resumera de bättre såStockholm är fint!

el macko... packo?

Ser man på, ny headerbild och allt. Vet ni? Nu måste jag packa, imorgon "flyttar" vi till södermalm och lämnar rönninge. Känner hur lusten för att packa växer.............. Istället kan ni få veta vad vi hört idag.

Överklassbrud på tåget:

Ö: VAAAA?! Har hon pojkvän? Gud va kul!
Annan: Ja, det har hon.
Ö: Aha, så dem är tillsammans?

Inte för att vara så men jag tror inte folk här uppe är för smarta.


Just därför lägger vi upp en bild på en champangekork. Älskar blandade inlägg!

hej

Shopping, shopping, mat, shopping, shopping och lite sömn. Stockholm är awesome! Imorgon ska vi träffa Malin och på torsdag Elin. Kan inte bli bättre!


söta

Stockholm!

Ja ni hörde rätt! Vi sitter right now på tåget och är framme i södertälje om drygt tjugo minuter. Förutom en sur kärring i börjar har det gått bra. Har kollat på a walk to remember som va lika fin som förra gången. Nä, nu ska vi sitta här och rulla tummarna lite. Hörs!


Akta er stockholmsbor, två blondiner i farten!

2011

Eftersom alla andra skriver det får väl jag också göra det. GOTT NYTT ÅR på er alla där ute. Nyår tillbringades med Sandra och sen vid två åkte jag till Filip. Lämnade honom vid sex idag och imorgon åker jag till Stockholm. För tillfället har jag jättetråkigt.

RSS 2.0