ett och ett halvt år

i love you even more

grym helg

YES

Igår fick vi se Loreen vinna eurovision samtidigt som vi åt sushi och jordgubbar. Vilken känsla! Idag har dagen bestått av att fira mors dag hos mormor och sen har jag varit ute i tylösand och kollat balen. Nästa år är de min tur!!! Bilderna ligger kvar i kameran hehe. Nu längtar jag efter min prins så ska bädda sängen, hämta jordgubbar och invänta honom. Love


imorgon firar vi ett och ett halvt år, min älskling

jahaja

Dagen har bestått av sovmorgon. När Filip åkte somnade jag om så gott och sov så himla skönt, synd bara att jag vart tvungen att gå upp. Åkte till skolan för att vara där i en timme och sen sluta. Då väntade jag på pojken min som är så seg. Vi gick iallafall och åt en glass (eller jag iallafall), riccardos är bäst!
Åkte hem sen och har suttit lite i solen. Åkte sen och tränade judo, så jäkla kul de är! Vi körde flygplanet idag igen, kommer ni ihåg det man alltid gjorde när man var liten?


Bilden lånad från google

Sen åkte jag med Tessan, Malin och Becca för årets första dopp. Riktigt nice! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Imorgon är det röntgen tidigt, tidigt. Hoppas på det bästa!
Puss och kram finisar

kanoners

Igår var en kanondag. 

Den började med sovmorgon. Jag åkte till skolan, var där en halvtimme och åkte sen hem och pluggade. Blev klar med ett arbete, åt god mat och tränade sen judo. Så jäkla kul det är! Duschade och åkte sen och hämtade Filip på tågstationen. Äntligen säger jag bara! Så skönt att få hem honom igen.
Imorse var det ytterligare en sovmorgon och det hade mitt hjärta med så det blev lite mys innan jag åkte till skolan för att ha tyska. Den gick också kanonbra trots muntligt nationellt. Blev lite stan med Emma innan jag åkte hem och skrev klart ett tyskaarbete. Maten slank ner, köpte glass med mamma och nu är jag bredvid mitt hjärta igen. Imorgon är det sovmorgon till kvart över tolv igen (nämnt att ja älskar min skola ibland eller?) och sen har jag pedagogiskt ledarskap. På kvällen blir det mer judo, dock ska jag sova själv så där tog det roliga under dessa dagarna slut. Men det har vi ju bara väntat på, hehe.
Återkommer finisar
PUSS


en glad ida på liseberg

långledigt utan ledigt

Jag blev visst inte så aktiv här som jag trodde....

Nu är det en hel vecka sen jag skrev sist och jag kan inte påstå att det händer särskilt mycket. Har precis gått på långledigt men konstaterat att jag inte får en enda sovmorgon. Imorse var jag och mamma på thaimassage och det kan vara det absolut bästa jag någonsin varit på! Gudomligt, både skönt och inte men kan garantera att jag kände mig som en ny människa när ja kom ut därifrån! Storstädning av huset har sen pågått. Vanligt på mitt rum och garderobsrensning och renovering i mamma och pappas. 
Imorgon väntar det jobb 8-16.30 och vid 18 ska vi vara hos Sandra så det blir en hektiskt dag med lite vila. Precis så som jag vill ha det. På lördag ringer klockan halv sex för att en timme senare ska jag bege mig till aranäs och döma handboll. Grymt! Dömer både lördag och söndag, fjorton matcher. Så det är fullt upp! På måndag är det tillbaka i skolan igen men då kommer äntligen min prins hem! Fyyyyy va skönt det ska bli att få somna i en varm famn igen.


Har ni föresten sätt vilken bedårande pojkvän jag har? Den blonda lilla ruffstotten, min gose!


Tänk att vara en snöboll, född av kramar, flyga genom livet och tillslut få träffa den man smälter för

♥♥

11 maj

Gårdagen bestod av orgentering på ön och det var ganska mysigt. Fast ändå jävligt tråkigt. Fick iallafall sluta vid tolv, var hemma vid ett, åkte och handlade och lagade sen mat. Duktig!! Inte för att det blev någonting mer avancerat än ris, chicken nuggets och sweetchillisås men ändå. Läste sen i min bok och somnade visst gott på soffan.

Efter att jag spelat kort med pappa och skypat med min prins åkte jag hem Tessan för att äta lax och klyftpotatis. Vi snackade lite, kollade på lets dance, new girl och fråga olle dokumentärer. Gosade lite med vovvisarna med. Imorse gick jag upp vid sju, åt frukost och läste ut min bok (wiho äntligen!!!!!!!!!!!!!!!). Nu sitter jag i skolan och har historia, inte så värst kul. Ska visst samla fakta om kalla kriget för att sen ha någon jävla frågesport. Wellwell. Pussochkram

pärlan igår

cutiepie

Tumblr_lzs7w0ojsr1qfryqfo1_500_large

try to surviv

Jag kämpar med att underhålla mig! Igår hängde jag först i arenan på tränarmöte, vår nya tränare + ett träningsschema uppkom och det ser lovande ut! Efter det åkte jag hem till Malin som bjöd på potatisgratäng och fläskfilé, hur lyxigt? Sen vart det bara mys, kaffe och lilla sjöjungfrun. Imorse gjorde hon äggröra och bacon (vilken fantastisk tjeja!!!!!) och vi vart taggad för nationella i engelska. Som förövrigt var skitsvårt. Ja, vi får väl se hur det blir. Svenskan gick desto bättre där vi fick reda på betyg för nationella och kursen. Håkan berättade om hur min text berört honom och hur häftigt det är att få reda på saker man inte visste om eleverna. Efter det blev det iallafall en snabbis hem innan jag sen åkte vidare till movement och doktor Björn.

1. Eventuellt har doktorn gjort fel och inte kapat hinnan i alla muskelgrupper (som han skulle).
2. Läkaren ringer om någon dag och då blir det magnetröntgen för både vader och handleder.
3. Mina fötter är snea och inläggen ska snart kollas upp, så fort röntgen är klar.
4. Och skulle det se förjävligt ut är det ny operation som gäller.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag försöker bara kämpa för att kunna spela handboll. Men självklart för att dra ner mitt humör har vi orientering hela dagen imorgon. Nej, nu ska jag gå ner och äta kvällsmat. Det vankasnypotatis och gräddmjölk. Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av!


en gammal goding på mig och mallanbrallan

boyfriend

Sitter och lyssnar på Justin Bieber (okej, va i helvete händer????). Nej men hans senaste boyfriend är faktiskt helt okej, ganska bra hehhe. Nu när både Morgan&Ola-Conny, inför Eurovision och hockeyn är slut ska jag sova gott. Eller ja, så gott det går när man är ensam. Istället för att deppa ska jag vara lite lycklig för fina SandraG som skaffat en pojk! Finfint!

Nej, sov gott fluffisar


14 dagar <3

random

random wonderful pictures from weheartit

sakta

Hey, nu har jag varit lite frånvarande men jag försöker hålla mig sysselsatt nu när jag är ensam! En vecka har gått, ganska exakt faktiskt. Två veckor kvar.... Kan inte förstå att inte ens halva tiden har gått, saknar honom så!

Förövrigt har helget bestått av liseberg med fina Malin, helt jävla grymt va de! Annars har det bara varit lite slappt. Kvalitetstid med mormor igår och avslut med minigolf med Sandra&Jesper. Mysigt! Ikväll vill jag ta en fika med Malin, men har inte pratat med henne. Annars är det bara Morgan&Ola-Conny som ska få underhålla mig. Nej, nu ska jag se om Elin pratat klart i telefon. Det ser väldigt osäkert ut inför Aranäs Open, ingen info ingenting.... Well, här är en bild från Liseberg i helgen, resten ligger i telefonen! Puss



hey

Dagen efter de pedagogiska ledarskapet har mest bestått av städning. Eftersom mitt krabbansikte inte har lagt sig bestämde jag mig för att tillbringa eftermiddagen inne. Fast efter skolan var det min grupp som skulle städa, dock gick det på 45 minuter så det gjorde ingenting! Åkte hem och städade mitt rum, tvättade kläder och var duktig. Skinande rent blev de ja! 
Efter det kom min frisör på besök med den nye lille bebben, 8 VECKOR!!!! Sockersöt! Sen blev det mer socker, i form av strösocker på pannkakorna vi åt till kvällsmat. Lyckan efter maten bestod när mitt älskade namnsdagsbarn ringde och pratade lite. Släppte boken direkt och pratade med honom och kan inte återgå till boken nu när han är inne på facebook. Kär och galen, right?

längtar

Efter att jag suttit i solen hela dagen igår så ser jag ut som en kräfta idag. Han träffa Malin på kvällen med och prata lite, dricka kaffe och spela kort. Idag har jag hunnit med ett gott handbolls- och fyspass samt ätit lunch. Sitter nu på pedagogisk ledarskap och jobbar med utvärderingar. Inte så intressant nej.

Saknar honom jättemycket :(. 19 dagar kvar

RSS 2.0