hej finisar

Det var inte igår. 
Det händer inte allt för mycket. Har varit på gekås med bästa Sebbe, Sara och Filip samt på väla med familjen. Min fina Malin har dock åkt hem och det suger verkligen. Annars då? Jo, idag har jag jobbat. Åtta timmar, hard working women som man brukar säga. Ikväll är det träning och imorgon är det mer jobb. På fredag är det midsommar och måndagen efter det blir det Stockholm!!! Kan knappt bärga mig för att få se mina underbaringar där uppe.


Och vet ni? Imorgon ska jag gå handledarkursen vilket innebär att jag snart ska få köra bil. Spännande. På återseende.


hehe måndag

G.D

I'll get it if you need it, I'll search if you don't see ithehehe


imorgon

Imorgon ska jag påbörja mitt sista sommarlov.
Mitt sista sommarlov som gymnasiestuderande.
Sista sommarlovet som jag får för att jag måste gå i skolan.


Va ska jag säga? Två år med min fina klass har passerat och jag vet inte alls hur det känns. Det ska bli bra med sommarlov men så tomt, nu är det bara ett år kvar. Ett fartfyllt år. Inget deppande nu inte för vet ni? Vi har förorenat vatten här hemma i Halmstad, är de inte underbart? Något frätande medel har visst läckt ut och nu får vi inte dricka vattnet eller duscha. Vet ni vad rebell-Ida har gjort? Båda heheheh. Nej men så farligt är det nog inte, har inga frätskador ännu iallafall.
Nu ligger jag och väntar på min gosebjörn som kommer om en timme. Ska bli mysigt att krypa ner i hans famn igen.Snälla gör mig hel, för du är allt jag ser.

RSS 2.0