1 år

Idag har vi tillbringat ett helt år tillsammans.

  • Jag kommer ihåg det precis som igår när vi gick på julskyltningen och småpratade.
  • Och när vi var inne på turistbyrån och du tog min hand för första gången.
  • Och när du kysste mig första gången till introt på björnbröder.

Jag skulle kunna skriva flera sidor om hur mycket jag tycker om dig och alla dina bra sidor. Hur mycket jag älskar när du kramar mig bakifrån eller hur glad jag blir när du säger att jag är vacker. Men det vet du ju redan. Du vet hur mycket jag tycker om att bli kysst på halsen och hur mycket jag älskar att du kryper tätt intill mig på morgonen innan vi ska gå upp. Du är det finaste jag vet och jag älskar dig så jädra mycket.

Filip
28/11-10.
My hero
.I världen är du bara någon
För någon är du hela världen

pussi

Historiaprovet är avklarat. Lönen är inne på kontot och det enda som fattas nu är att engelskan ska sluta. Om tre timmar är det helg och det ska bli så förbannat skönt. Snart firar jag ett år med min pojke som jag för övrigt saknar jättemycket. Ikväll får jag se honom igen! (Okej det är typ två dagar sen vi sågs sist, hehehh.)
300240_2221193022676_1633208191_2204403_1655159476_n_large

långt mellan gångerna

Ja, de är långt mellan gångerna. Både mellan att jag bloggar och shoppar, men vet ni? Idag har jag varit ledig från jobbet vilket innebär att jag har kunnat shoppa!
Först blev det en sväng med både mamma&Filip men det var skönt sen när Filip stack för då blev det lite mer engagemang och tempo. Filip, du är verkligen SÅHÄR tråkig att ha med i affärer bara så att du vet fastän du inte läser detta! Handlade faktiskt ganska mycket:
  • Hörlurar
  • Örhängen
  • Löparskor
  • Strumpor
  • Kofta
  • Jeans
  • Läkerol
Hehe, nu måste jag tyvärr åka och träna. Orkar inte, vill inte men måste. Förvänta er inte fler inlägg nu på ett tag utan gläds åt detta.
Pusspuss kramkram

oaktiv

Ingen ork för att driva bloggen. Återkommer någongång med ny design och något vettigt att skriva.Ett år sen jag träffade min Filip för första gången <3

triss i lycka

Lycka 1
Igår fyllde jag år. Hela dagen spenderade jag med familj och pojkvän och födelsedagen har aldrig varit så bra. Massa fina paket fick jag med. Inte nog med det så var det både sushi, tårta och mat på verona. Älskar min fina family!

Lycka 2
Idag har jag för första gången på en månad, sen operationen, spelat match på träning. Om ni bara visste vilken känsla!

Lycka 3
En ben&jerry kvar i frysen sen i söndags! LOVE

hehe

296923_278846758822790_199543550086445_860656_1733337220_n_large
Cb78b3b9d1c1256e8834f9a96bdd5e0a_large

godmorgon

Idag är jag extra skicklig! Vaknade 08.14 när klockan skulle ringa en minut senare. Har både ätit frukost, suttit lite här och fixat mig. Och vet ni hur jag ser ut idag? (Nä hur i helvete ska ni veta om ni inte står utanför mitt fönster och tjuvkikar???) Jag har flätor!!!!! Svarta jeans, instoppad t-shirt och två flätor i huvudet. Vart är världen påväg? Har en mössa på mig med, men hallå.....flätor?
Nu ska jag trippa (läs köra) bort till movement och kolla mina små ben. Får se om hon fått något svar på bakterieprovet också så det inte är några problem. Sen bär det vidare till jobbet, hem och käka och sen direkt vid sex på tränarutbildning. Kom igen......................jag vill inte ens.
Jaja, slutpladdrat. Ska leta upp en bild, vänta.
jag och finaste malin. miss ya darling!

RSS 2.0