natthumor


Med en Sandra bredvid mig och en cola på andra sidan, efter tio. Ajdå säger jag bara. Ja lyckades nästan?


wow


nu ska jag lyssna på musik

Jag ska nog för första gången gå och lägga min innan 12 på sommarlovet tvåtusentio. Melissa Horn.


-

När klockan närmar sig tio. Halv elva. Eller tio i elva.
Jag tänker alldeles för mycket. Ja tänker, tänker och tänker. Funderar och tänker lite mer. Ger inte saker som finns en chans, utan tror att det blir bättre.
Kommer jag alltid vara såhär? En funderare som inte gör någonting utan att tänka utan istället gör något litet när ja tänkt för mycket och bara blir besviken.

Det är på kvällarna som det är jobbigt. När alla tankar på vad ja borde gjort istället för vad jag har gjort. Hur saker jag ska göra ska bli bättre som sedan inte blir det.

Jag tror jag är rädd. Rädd för världen och mig själv.


två helt olika funderingar

Jag inledde från början detta inlägge med "Hej idag har jag...." innan jag slutade skriva och suddade. Hur kul är det egentligen att läsa om min dag? Tycker jag det är roligt att läsa vad Kenza och Foki gör varje dag? Nej det tycker jag inte, men endå gör jag det.
.       Känner ni också ett tvång? Att när man väl börjat läsa om att Kenza ska ta ut Armani på morgonpromenad, som alla andra gånger hon skrivit det. Varenda morgon samma sak. Det är inte så jävla kul att läsa. Men endå sitter jag här och läser hur hon tar ut honom på promenad, pussar på sin pojkvän och umgås med Nadia. Finns de någon mening? Det finns nog egentligen ingenting jag bryr mig mindre om än att Kenza har köpt 5 glasspaket, eller att Foki handlar nya kläder till sin pojkvän.

Hade Kenza skrivit "Kolla vad fint mitt nya nagellack är, eller hur?", hade flera hundratals kommentarer rasat in och sagt "Åh va fint, va har du köpt det, du är så snygg, du har så bra smak osv. Hade jag skrivit samma sak då skulle du sitta hemma och säga det va snyggt, men vara för lat för att kommentera. Jobbigt att sidan ska behöva laddas om och att man ska skriva in en kod så att kommentaren blir giltig. Hur lata är vi egentligen på en skala?

Jag är likadan. Jag kommenterar inte heller på små bloggar. Dock kommenterar jag inte Kenzas heller, men iallafall. Varför gör vissa så mycket för att få den lilla uppmärksamheten man tror man får?
Jag blir glad när jag ser att jag har ett nytt meddelande från blogg, att en enda liten själ ute i världen kommenterat just att mitt nagellack är fint.




Nu undrar jag egentligen vart jag ville komma med mitt inlägg. Om ni nu läste, och funderar likadant men skiter i att kommentera. Det är okej.




sommar

Dagen har varit bra. Sol, glass, spel utomhus och en bästa vän.
Förtillfället känns livet underbart.

mog1

Hej bloggen!
Vilken fjortis jag lät som nu.. Iallafall sitter jag här med Sandra och webbar med Markus! Trevligttrevligt. Skulle printa en bild, så blev den ful. Så tog jag inte den.
Puss&Kram

Moget inlägg :)))))))))

vs!

ÅH idag kom Magnus med en spontan ide. Jag och Sandra följde med och åkte vattenskidor. Det va så jävla roligt! Vi ska helt klart åka fler gången.
Så passar ja på att önska min kära morbror Magnus lycka till på tävlingen. Han blev sverigemästare -09 ;).

http://lh5.ggpht.com/_rR5aLd8J0LM/SnahJWGBnWI/AAAAAAAADt0/TdhoZ7QZQRI/DSC02254.JPG
Här är han!

midsommar, jappjapp

Midsommar har varit supermysig och spenderats med... gissa?

Japp, det va rätt. Sandra Karlsson för ovanlighetens skull, du är superbra! Pratat med fulla människor som traskat förbi och suttit ute och pratat. Tack för allt, du är awesome!
:*


Fin bild ja hittade....... HA-HA

JD

Åh idag är det ingen kul inne på msn som vill prata. Hepphopp. Då får jag väl kolla på scrubs och tycka synd om mig. Egentligen älskar jag scrubs, men ja ville prata med folk. Jaja, va är väl en bal på slottet!

http://glamboy69.files.wordpress.com/2008/01/scrubs.jpg

tylö och gessle

Har haft en superbra dag på tylösand med Matilda. Dock har jag bränt mig som SATE! Fyfan vad röd jag är. Men som vi sa: Färg som färg!
Men Halmstad är fan en riktig sommarstad. VI SÅG TILLOCHMED PER GESSLE glida förbi i sin silvriga ferrari utan tak. Det ni!
Efter det va det träning och nu ska ja hänga upp nytvättade kläder. Vi hörs säkert senare, tjingeling


Per va gullig och ställde upp på en bild. Visst blev den bra? :)

nu är det nog sleeptime


Här till vänster ser ni mitt nagellack, blev superfint!
Sen förövrigt måste jag sova, det är ljust ute och klockan är tjugo i fyra. Gonatt!

nattmusik


Ida förfan. Klockan är över 3 och du lyssnar på detta. Fan ja ska upp snart.

~

Det känns bra, jävligt bra.

Fast vi båda vill, mer än någonting annat. - Melissa Horn.


nymålat

Nu har jag använt mitt nya nagellack. Det va en skön färg. Dock krävdes det att man målar minst tre lager, men det gör mig ingenting.


whaaaat

Va ska de bli av mig? Jag har aldrig i mitt liv sett såhär mycket fotboll. Go ÖZIL, grymt mål.

1-0 Tyskland!!!

hoppas inte ni tröttnar

Natten med Sandra va awesome med massa skadeglädje och skratt. Och pepsi såklart. Idag va hon übersnäll och väckte INTE mig så jag fick sova endå till halv 2. Mamma kom hem vid två och frågade om vi skulle med till stan. Okej då, säger jag som varit i stan nu 3 dagar i rad. Jag ska endå inte ha något. Sure Ida, sure. Blev att handla endå.


Steps till ballerina skor behövdes.
Hm - 39:- (ordinarie pris 59,50:- )


Nytt nagellack från Viva la Diva i en stark, självlysande, mintgrön ton.
Lindex - 50:-


Åh äntligen hittade jag en bikini. Detta eviga letandet!
Cubus - 79:- (ordinarie pris 129:- )

Hoppas inte att mina få läsare tröttnar allt för mycket på mina shopping inlägg men nu får det vara nog ett litet tag. Heheheh, det kan jag dock inte lova. Vi hörs senare! tjingeling

shopping.... igen.

Nu blev det massa shopping inlägg här, galet. Men det är ju trots allt rea överallt så man kan inte låta bli att handla. Dagen började med att Sandra tog sig hit och vi solade. Jag brände mig, suprise! Inte. Sen runt halv tre drog vi oss in till stan för att sätta in alla mina mynt som har legat i en spargris.

Ida: Ja men där är nog 200 spänn!
Sandra: Ah, men det är ju nice.

Mynträknaren räknar, 100, 200 över 300.

Ida: Shit, räkna på. Jag tar allt jag får!
Sandra: Ja, där är ju en del.
Ida: Är den klar nu? HADE JAG 565 KRONOR I MYNT?!
Sandra: Ja, de verkar så.
Ida: Det är ju awesome!

Så vi fortsatte våran tripp, överlyckliga. Eller vänta, det va nog bara ja som va jätteglad. Vidare iallafall och kolla in rean överallt.


Ehhh.... Dom ser inte jättefina ut nej. Men jag skyller på Sandra, för den dåliga fotograferingen. Iallafall jeansshorts som är snyggare i verkligheten.
Gina tricot - 124,50:- (ordinarie pris 299:-)


HAHAHA, ja man måste bjuda på sig själv. Här är en bild på tröjan jag köpte med Matilda iallafall. Ifall någon undrar eller glömt.
Gina tricot - 49,50:- (ordinarie pris 99:-)


Av en slump drog vi oss in på tre för att kolla mobiler. Ser en hel låda med högtalare, på rea.
3 butiken - 39:- (ordinarie pris 149:-)

Sist men inte minst. Jag som är 176 har köpt högklackade skor. Typ 10cm klackar. Haha, det är nästan skrattretande, men jag kunde inte låta bli. Vet dock inte när jag ska använda dom men dom va så fina, och billiga.


Dom är så fina, och faktiskt sköna för att vara klackaskor. Men det är mina första och jag fick i fötterna i ett par 41:or! Woho! Det där va ju ingen sammanhängande text.. Hmmm....
Din sko - 99:- (ordinarie pris 599:-)


Hejdå säger jag med nya saker i min garderob och som är lycklig som umgås med min bästa vän! Puss!

vissa facebook grupper är bättre än andra


träning

Åh, ja lever!
Fysträningen idag va sjukt jobbig, dock känns det bra nu. Började med att springa 6km. Redan där dog jag. Sen hade vi hopprep/mag/bål/ och ryggövningar i 50 minuter. Men ja är hemma. Det är fint!


suddig bild från i lördags

49,50:-

Tanken va att fika på stan med Matilda, men en sväng in på gina tricot och jag fick med mig tröjan jag bloggade om häromdagen.

Den kostade inte 99kr utan det va halva priset på den. Så jag betalade bara 49,50:-. Nu ska jag byta om och senare köra till träningen!

åh

Jag hade så fint tänkt att klistra ihop ett collage av vad jag hade på mig idag. Gick in på lindex's hemsida för att printa en bild på tshirten. TROR NI DET FINNS DÄR?! NEJ!
Så nu blev jag sur. PLUS ATT pappa har somnat i MIN säng och värmt upp MIN säng och att MIN säng inte är kall när jag ska sova. Det är inte okej.
Fan, nu är ja jättearg!

http://chaolinn.files.wordpress.com/2009/06/arg_katt.jpg

this is it

Jag kom just ihåg varför jag för 8 år sedan började lyssna på Michael Jackson. Koreografin, sångerna, kärleken han la ner i allt och moonwalken. Det är så JÄVLA bra.



Ja ryser. Detta är fan två av hans bästa låtar. Det blir inte bättre.

:)


Bilder på "minisessornar sjokladkaka" kommer snart upp!

tankar

Sitter i soffan och funderar.
Slänger en blick på mamma som ligger och sover. Snarkar gör hon också.
Slänger en andra blick på tv. En mördare i familjen. Ganska ointressant.
Tredje blicken på datan. Kollade igenom lite bilder på min bilddagbok.
Öland 2008. 2 år sedan. Hittade bilder som ja kommer ihåg jag va så stolt över, som idag bara är en bild jag lika väl kan slänga i papperskorgen. En bild som är så meningslös.
Samtidigt inser jag att jag har blivit bättre på att fånga ögonblicket. Det där som jag vill ha på bild, och inte dessa halvsuddiga bilder påväg över en bro.
Och Sandra.

Att ja har en vän som dig. Du är vacker, inside and out. Jag ser hur du och jag, tillsammans, har vuxit som människor och utvecklats. Jag är glad att ha dig vid min sida, det vet du. Och jag ska smsa dig nu och skriva att jag tycker om dig.

Slänger blicken
på mamma igen. Ser att hon har vänt sig om och snarkningarna dämpats. Nu ska jag sova.


.

Saw är slut och jag sitter uppe och spelar facebook spel klockan 2 mitt i natten. Hur moget på en skala 1-2?

mina kompisar hittade denna på facebook

▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀

Kolla, en "Fail whale"
Johns kommentar är skön.

erkänner aldrig att ja är rädd. ja är en tuff brud!

Klagade nyss över att det inte va något på tv. Plötsligt ser jag att en av sawfilmerna går, superbra. Så nu sitter jag här ensam och kollar skräckfilm. Ganska galet, men jag är glad endå!


vem hänkar till gina?


synd att säga att jag är uttråkad


big NO

Nej, nej, nej, nej, nej och åter nej.

Filmen sög. Kan vara en av dom värsta filmerna jag någonsin sett.
Jag som va så förväntansfull.
Absolut INGENTING jag rekommenderar.
Nu gör jag en ledsen gubbe.
:'(.



nu ska jag och mamma kolla film


björn rosenström tvåtusentio


Alla måste få bensin.
För utan bensin stannar Sverige.
Och utan Sverige stannar Jorden.
Och utan Jorden stannar rymden.
Och utan rymden stannar allt.
Alla måste få bensin.

mat

Åh jag är hungrig. Men klockan är tio i ett och jag kan inte käka nu. JAG VILL HA FRUKOST, vilket innebär att jag går och lägger mig nu så ja kan få äta när ja vaknar.
tjingeling


Fast de hade inte varit fel om någon kom med sushi nu..

öronhänge - jc. döskallering - glitter. cykelbyxor - gina. jeansleggings - hm.







meningen med

Meningen med kinderägg är väl endå att man ska få bygga ihop en sak?
Eller?
Nej nu får Sandra färdigbyggda delar, sjukt tråkigt. Sur kinderäggsgubbe.


GO GO GO

HEJA NORDKOREA!
HEJA NORDKOREA!

krossa brasilien nu :)

http://www.pustakalaya.org/wiki/images/140/14001.png

plåtade ankor i nkp för ett tag sen




Va i helvete betyder "quack"?
Kan man leva på att bara säga ett ord?
Tänk om vi männsikor bara fick använda ett ord?
Vilket skulle det vara? Och varför just det?

Ida, gå och lägg dig. Det är en dag imorn med.

en bild säger mer än tusen ord och ja gillar denna tjej


nyckelband

Nu är det såhär att jag har säkert 100 olika nyckelband hemma som jag inte har någon nytta av. Funderar på att sälja dom allihopa. Där är allt:
OLW
Ferrari
Gran Canaria
Statoil
Carola
Nike
Telia
Sprite
Sverige
Spanien
Bulgarien

osv.
Fan ja vill bara få sålt dom. Intresserad? 5:- styck :) Priserna är förhandlingsbara.
Vid intresse kan ja lägga upp bilder och ni kan mejla mig på [email protected]

sjuklingar

Sitter här på golvet och tittar på min sjuka familj. Pappsen har dragit ut en tand och mamma är förkyld och hostar. Fast båda sover.
Jag ska byta om och sen åka bort till träningen, som ja inte alls är pepp på. Men det blir väl bra, tror ja. Sen får ja se om ja får någon mat, eller får göra den själv. Jaja, hörs!

hairspray


Sköööööön film! Visades nyss på 4:an.

Melissa Horn - New York. Detta är bra.


mitt sista

Igår städade jag.
Sen åt jag tacos och kelade med småsmå katter hos Matilda.
Sen drog vi till H.
Sen tog vi bussen till stan.
Där mötte jag Sandra.
Sen kom Elin.
Älskade Elin, skönt att träffas igen.
Då satt vi på McDonalds tills kusinMoa kom och körde oss hem.
TACK IGEN!
Sen pratade vi.
Sen somnade vi vid tre.
Idag vaknade jag och Elin.
Vi åkte till eurostop.
Vi träffade Matilda.
Och Lotta.
Sen kom jag hem.
Jag och mamma har städat i källaren.

Fan, nu tog jag mitt sista bigred tuggummi, depp.

fyra fantastiska år

Försöker sitta och tänka på allt det fina vi har varit med om. Alla fina stunder vi haft tillsammans. Jag har varit sur, arg, glad, ledsen, hatat och älskat er. Men ja ångrar inte en sekund att det va er jag fick spendera högstadiets 4 år med.
9B, det som inte dödar oss gör oss bara starkare. Ni är bäst!


älskade niobe

ÅH fyfan va vi är bra 9B.

Skolavslutning, harrys, efterfest hos Teddie. Tackar och bockar till folket som va där. Vi är och kommer alltid vara bäst.

tömmer kameran. imorgon är det skolavslutning. 9B.


Jag är glad att jag fick spendera 10, 8, 4, 3 eller 2 år med er. Olika från person till person. Vi är och kommer alltid vara bättre än andra.

Efter en riktigt nice bal/fest/middag med brunnsåkersnior igår påbörjade vi långvandrig idag. Typ 15/100 nior var med. Vi gick prinsbertilsstig, som är typ 1,5 mil.

1,5 mil prinsbertilsstig + 5 km hem = IDA har gått drygt 2 mil idag. Galet.

9B, imorgon gör vi det sista med klassen. NI HAR VARIT BÄST!

jag vill inte

Fyfan. Jag och Maddis har kollat filmerna från 6D, 7B2 och 8B. Jag gråter som en gris.
Fan jag kommer dö på fredag. Fanfanfanfanfanfanfan.

Man väcker en ångest när man släcker en annan. - Melissa Horn


nöjd



Sandra hittade en annan, mycket bättre bild på hur mina tänder såg ut för snart 2 år sen. ÅH, ja är så jävla nöjd.
Hur söt är inte Sandra på en skala då?

Nej nu ska jag nog dra till Maddis, vi ska handla powerking till imorn. OCH jag har precis varit ute och sprungit 4,5 km. Känns fint. Tjingeling.

.

Nehe, nu blev de ingen träning. Tack äckliga jävla handled för att du ska krångla hela tiden. Ja hatar dig ibland. Nu ska ja springa.

hopp

Skolan varade bara i två timmar idag. Vi städade. Så nu har jag och skåpnyckel nummer 4081 skilt oss. Föralltid. Känns konstigt.
Asså ja har sån ångest inför fredag, hfui3hrui4fhi3ufhuiwhfiu3hi4u5hfw3.
Ska träna om 2 timmar, har sån SJUK handledsverk så kommer typ inte kunna vara med ordentligt. blö.

liseberg

Åh, har varit på klassresa på liseberg. Det va så jävla kul. Så jävla bra.
Älskade 9B, vid sånna här tillfällen vill ja aldrig splittras.


En gammal bild från 8:an tror jag. På fredag är de slut. Fan, ja vill inte.

.

Nu blev det en ny header. Bilden är tagen igår under "photoshooten" med Maddis. Like it?

ja köpte nya nagellack igår. 29,50:- HM.


Tog fina bilder på Maddis igår. Fler finns på facebook. @Ida Aspberg.





.

Sitter här i skolan.
Slutade tyskan för drygt 20 minuter sen.
Ska till tandläkaren om en timme.
Matte/No börjar om 15 minuter.
Ska nog kolla film... igen.
Tråkigt liv jag har förtillfället.
Sur är jag också.
Hoppas Maddis kan komma och pigga upp mig sen.


flumm

Lust att skriva.
Men hittar inget ämne.
Tänker alldeles för mycket.
Vill ut och springa trots att ja redan tränat idag och ser att klockan är alldeles för mycket.
Funderar på att springa innan skolan.
Men det kommer inte bli så.
Jag känner mig själv.
Borde hänga upp mina kläder.
Borde bli mer ordningssam i mitt rum.

Ida förfan! Sluta filosofera och gå och lägg dig.

all we ever do is say goodbye

We say goodbye, we say goodbye, we say goodbye.
- John Mayer

Har höjt mig med minst 15 poäng i betygen. Hur?
Skrev MVG på nationella i kemi.
Skrev MVG på teknikuppgiften.
Skrev MVG på evolution/biologi provet.
Sjöng och kompade till mig ett MVG i musik.
Samlade på mig MVG i ett sammanlagt betyg på nationella i tyska.

Ibland måste man vara självgod. Fyfan va ja är bra ibland.


-

Lost a part of me.
It's replaced.
Or not.
Can miss it.
But must be strong, carry on and don't care.

äntligen

Åh, nu är håret klippt och färgat. Underbart!



gratis shopping

Mamma va på gekås. Det slutade bra även för mig!









Pappas idol "Kjell" från tv-serien ullared. Klockren!

jao

Nu ska jag ha geografi i 50 minuter innan vi slutar. Maddis är uppe och hämtar Alex saker som tydligen ligger i hennes skåp. Ganska galet. Förövrigt va vi nyss och dansade, det va kul iallafall.
Ikväll blir det träning och Julia "Minivalp" "Kisskompis" Karlsson mesar och är inte med. FY!

RSS 2.0