heyyeheyeh

Dagen i skolan har bestått av en grym träning som Calle&Boden har hållt i. Fys på stranden och sen simning + tävlingar. Galet roligt meeeeeeen vilken träningsvärk och mjölksyra.

Efter det blev det engelska C (vilken jävla tråkig kurs, hoppas nog snart ut genom närmsta fönster där.....) och sen projektarbetestid. Åh det går bra nu kompis! Loveit! Malin kom hit en sväng med och det blev kaffe, skipbo och lite käk. Nu är det playa del sol på tv och sen blir det bedtime!

hej

Ville bara slänga in ett litet hej här. Sommarlovet är över och skolan har börjat på allvar. De nya kurserna har introducerats, de första träningsmatcherna har spelats och ja. Idag har jag besökt gekås med mor min för att nu ikväll spendera resten av tiden innan läggdags i sängen. På tv har det gått massa underbara program, kan inte förstå att det för en gångs skull är till min fördel när jag är ensam. 

Började med svenska hollywood fruar, följt av ett fantastiskt reportage om Justin Bieber med Skavlan som intervjuare och nu är det Pluras kök. Ja livet är inte så tokigt inte. Imorgon planerar jag att möblera om mitt rum (om jag orkar och får hjälp vill säga) och sen vill jag åka till Malin och dricka kaffe. Och för ytterligare information vill och ska jag sova ute i skogen hos prinsen min som varit borta i Singapore nu i typ 12 dagar. Vill inte säga att det gått någon nöd på mig, behövligt med ensamtid men ska bli skönt att han kommer hem igen! 

Time to sleep, hope you enjoyed my little (or extremely long text). 


mina favvisar

my life

Jag har hunnit med så mycket. Jag har varit i Stockholm, jag har jobbat heltid i fyra veckor, jag har kört massor med bil, tränat och pussat på min pojkvän. Livet flyter på och den här bloggen är nog den tråkigaste någonsin. 

Förresten så har OS börjat och ni kan ju gissa vem som sitter klistrad!


jag och darling i göteborg för några dagar sen

RSS 2.0