evening

Imorse fick jag vakna bredvid mitt hjärta. Vi åt en frukost och mös lite innan vi gjorde oss iordning för att åka till Ängelholm. Efter en bilfärd ner blev det ett jobbigt hejdå, iallafall för mig som vanligt. Lite tårar och sådär men får försöka överleva dessa tre veckor. Åkte sen med hans pappa och när jag väl kom hem så satte jag mig i solen. VÄLKOMMEN till Halmstad vart du än varit hela april! 

Eftersom det trots allt är valborg firade jag det med en timmes sömn i solen och sen käk på bulls uteservering med mamma, pappa och Brisse. Mycket trevligt och helt okej mat! Sen han jag bara myst med mami, vi har spelat TP och ätit chokladfondue framför Morgan&Ola-Connys starka resa. Det är ju bara så jävla bra!
Servitris: Do you want a large or a small beer?
Ola-Conny: We take a big for him and large for me (på sisådär hackig engelska)
Servitris: Öhhmmm....big and large is the same?
Ola-Conny: Jaha, då take we two!

Många goda skratt. Har sen tittar på inför esc och nu är det betnér direkt på tv. Hoppas alla är fulla och glada (så att ni vaknar bakis imorgon, hehehehehhe skadeglädje) för jag ska då vakna nykter utan huvudvärk imorgon! 

följ mig på instagram @idaaspberg

hos filip

Nu sitter jag i hans säng och kikar på all hans packning. Hör hur han ropar på sina föräldrar för vissa saker, springer ut och in i rummet för att packa ner ytterligare saker. Jag kommer sakna ihjäl mig!
Nä, nu ska jag gå ner och rensa hans kylskåp. Klockan är efter åtta och jag är sugen på någonting. Vi hörs nog rätt ofta framöver, heh...
darling

kan inte förstå

Imorgon åker mitt hjärta till Italien. I TRE JÄVLA VECKOR! Sitter här och funderar på hur jag ska överleva det. Jag är så van, att i alla fall fyra gånger i veckan, sova med någon bredvid mig. Jag klarar av dagar, någon natt men tre veckor. Själv. 


Ikväll får vi mysa det sista innan han åker, sen får vi se om jag följer med till Ängelholm eller inte. Allting kommer ändå sluta med att jag storbölar i hans famn. Well, vad jag ska göra idag det vet ja inte. Han är och jobbar så jag ska nog bara ta det lugnt. Vi var och serverade på en femtioårsfest igår så jag har sovit till halv ett, hehe. Trött tjej? 

mitt hjärta <3

det gulligaste

Klicka på den HÄR länken för att se någonting supergulligt! Jag vill verkligen ha en katt....

underbart

Loka har kommit med tre nya smaker! Sitter atm och dricker den i mitten, så jädrans god!!!

suveränt


Fem personer, en gitarr och en grymt bra cover. Love iiiiit!

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

true

give me a kitty

Det är helt fantastiskt

Att jag på en säsong har lyckats komma in så bra i ett lag som hela året kämpat med en bra placering i serien. Jag har opererats och tagit mig ner till varenda träning i hopp om att snart är det min tur att få spela match. Vi har kämpat ihop, verkligen tillsammans och placerats oss fyra i en division två serie vilket är riktigt bra. Hela säsongen avslutas nere i Berlin, genom att vinna varje match och utklassa motståndet i finalen. Med bara två avbytare och inga ordinarie tränare har vi vunnit. 

Framförallt har jag vunnit nya vänner och ett nytt hopp för att kunna fortsätta kämpa med handbollen. Även om vi alla inte fortsätter till hösten så är det här en grymt bra lag och jag är så tacksam att jag fått vara en del av det! 

Det viktigaste är inte att delta, det viktigaste är att vinna. HK Drott dam!

magiskt

Vi är hemma från Berlin. Obesegrade, oslagbara med guldet runt halsen. Mäktigt! Världens bästa klack hade vi också när alla killarna kom och hejade fram oss i finalen. Fan vad vi är bra tjejer.

läs det HÄR

~


writing

Min praktik är nu över. Andra veckan har mest bestått av att sitta vid sidan och coacha under elevernas egenplanerade lektioner. Filip har nu officiellt flyttat hem igen så rummet är iallafall rent igen, hehe. Men tro inte att vi är utan varandra så länge, nej. Imorgonkväll flyttar vi in i bästa gammelmosters hus och vaktar tills hon kommer hem från Italien. Det blir två eller tre veckor ensamma med städning, tvättning och planering av matlista. Helt underbart och jag kan knappt bärga mig (trots att jag inte har packat någonting jag ska ha med mig...). Tack till bästa Bettsi som låter oss!

Malin har varit här hela eftermiddagen och det var grymt att få se henne igen. Ikväll är jag ensam så jag undrar vad jag ska hitta på. Borde läsa i min bok men har inte alls lust. Borde packa men det orkar jag inte heller.
Nu är det iallafall lov, fast jag ska jobba och åka till Berlin och spela handboll men ändå! Don't need to complain.

my heart

RSS 2.0