Jason Mraz

It takes no time to fall in love
But it take you years to know what the love is

Då kan vi börja inlägget med att säga att jag saknar min pojke något otroligt. Han har varit borta sen i söndags och kommer hem imorgon. Längtar tills ja får ligga i hans famn igen. Till något annat så fick jag detta meddelande på facebook.


Då kan man inte bli annat än glad så här sitter jag nu och låter fingrarna knappra fram lite text. Livet och tiden går så jäkla snabbt och på fredag har jag redan jobbat tre veckor. TRE HELA JÄVLA VECKOR!!! Fy va snabbt och jag kommer garanterat sakna det. Förövrigt har 08-Martin varit nere och han har jag umgåtts med nästa varje dag innehållande minigolf, kaffe och pusslande. Nej, inte PUSSA utan pussLa. Mysigt värre.

Ny dag imorgon innebär jobb och kanske träning. På återseende gott folk!


Känner mig fortfarande lika dum när ja sitter och ler framför datorn. Va tycker ni förövrigt om mitt nya nagellack? Lila! Okej, de är jättegammalt. Dock aldrig använt. Justja, sängen va de.

!

Nu är det fan långt mellan gångerna
Har jobbat en hel vecka nu på det nya jobbet, två veckor kvar. Har börjat asbra och det är faktiskt kul! Har ingen lust alls att blogga utan istället ska jag kissa, byta om och sen gå och möta upp 08-Martin. Höres!

livet

Heltidsjobbet har börjat och jag har knappt tid för datorn längre. Det är jobb varje dag 8-16.30 och så lite handbollsträningar på det. Full rulle hela tiden.

Invigde beachhandbollsträningen igår och det gick jättebra! Fan va det är skönt att vara igång igen. Sen fortsätter ja bara jobba och jobba, kul! Imorgon börjar jag redan sju (!!!!!) så jag får sova tidigt. Mamma är nere och sätter på kaffe så innan jag får riktigt spel på mina kliande myggbett går jag ner och gör henne sällskap. HÖRS


blött

Igår packade jag och Filip upp tältet och tältade i min trädgård. Enda problemet var att det började regna vid ett. Och hela natten. Ingenting var torrt i tältet när vi vaknade men det har verkligen varit mysigt. Nästa gång får det bli hans tält som är GANSKA mycket större än mitt.
Tanken var att jag skulle tränat om två timmar men beachträningen hade flyttats fram tre timmar och började redan elva så jag han inte. Istället ligger jag här i soffan och kollar på SM-veckan. Har ingenting att göra idag och ska antagligen fortsätta med det.


en ful bild, care

The lazy song


Musikvideon är så bra! Ett leende på läpparna, helt klart!

Bruno Mars

Today I don't feel like doing anythingEller? Nä, så har det verkligen inte varit. Jobbet har varit jättestressigt men det har funkat. Har fått en ny blå smurf-pike att jobba i, underbar. Nu är jag hemma och jag känner hur magen kurrar. Pappa är nere och lagar tacos. Tur eftersom jag är jättehungrig! Ikväll kommer pojken hit och vi funderar på att tälta, får se hur det blir med det.


ma new shiiiiiirt, nice


RSS 2.0