praktik: dag två

Hade en härlig sovmorgon och började inte förens 10.40. Höll i en lektion med varianter av konhandboll, uppskattat och riktigt kul! Åt sedan lunch, pratade med lite gamla lärare/mattanter innan jag och Calle åkte till Furulundsskolan för föreläsning.

Föreläsningen handlade om det nya betygssystemet LGR 11 där huvudtemat var idrott och hälsa. Föreläsningen höll på i 3,5 timme men var riktigt intressant. Föreläsaren var flummig och svarade inte riktigt på frågorna men träffade på riktigt trevliga diskussionspartners som jag kunde utbyta tankar och idéer med. Han som jag pratade mest med trodde först jag var utbildad idrottslärare. När jag sen förklarade att jag bara praktiserar trodde han jag var lärarstudent. Förvånad blev han allt när jag menade APU, alltså vanlig, gymnasial praktik. Men vad gör det! Nu är jag hemma och har ätit. Inväntar mitt hjärta som är här vilken minut som helst, lovely! Hörs finisar<3

go hard or go home

did some nice shopping over there! 
glömde visst fota skorna jag köpte, hehh.praktik

Hey you guys!
Idag började min praktik som idrottslärare! Grymt är det verkligen. Har hållt i fyra lektioner handboll idag och jag stormtrivs, det är verkligen askul. Imorgon väntar en lektion sen föreläsning om nya betygssystemet. Onsdag är det studiedag och då ska jag vara med lärarteamet och planera och torsdagen ska jag (!!!!) hålla i skollaget i inomhusfotboll. Spännande. Fredag är ännu oklar och hela vecka tretton är det temavecka! 

Förövrigt har min prins flyttat in här under praktiken. Helt underbart är det! Snart blir det dusch och sen tänkte jag slänga upp min shopping från London. PUSS


kvällspromenad i veckan

fredag

Igår var det bortamatch. Vi spelade så jävla dåligt, skärpte oss sista femton. Vann iallafall med 20-37, gjorde ett mål. Idag är det fredag och jag är svintrött. Vi har engelska hela dagen och jag orkar verkligen inte. Vill bara hem at the moment. Ikväll händer ingenting, imorgon är det dömning, söndag händer ingenting och på måndag börjar praktiken. 
Jag vill hem, nu.

London

Nu är jag hemma efter en mysig och händelserik weekend i London med min älskling. Har haft det bäst! Återkommer när jag fått mer sömn än tre timmar!

wie

Dagen i ära bjöd på svinjobbigt gym och rolig handboll. God mat blev det sen och tillvalen blev sparade på mentorstiden. Får se hur det blir! Snart är det träning igen, sen lite mer plugg och mys med min pojke. 3 dagar kvar till London och jag är galet taggad!!!

NU: Mer plugg innan träningen.

hehihiehheihehi

Gårdagen var bäst! Gym, relax på badhuset, svenska (där det faktiskt gick bra), mys med Malin och hennes mamma, en grymt bra träning och avslutade det med planering med mitt hjärta inför London!Nu sitter jag i skolan. Fredag innebär redovisning av vår film, hmmmmmmm och engelska. Äter en mumsig frukost (aiiight, frukost två) men mitt favoritäpple och en smoothie! Päron krusbär, mums. Ikväll är det kalas hos min gammelmoster, ska bli så mysigt. Puss och kramis


hjärtis <3

RSS 2.0