hehh


Nu har ni kanske överseende med att jag inte bloggat i helgen. Puss!

hem till sarah

Hejhopp i stugan!

Hittade då fan inga skor i stan. Fick med mig en klocka och en cola vanilj hem iallafall. Ikväll väntar mys med en massa tjejer så nu ska jag hoppa in i duschen. Sandra tar väl över datan snart...... Hahha, hörs!


<3

trött tjej med gamla bilder

Nu faller mina ögon ihop. Kanske dags att inta sovläge?


¤

Det finns alltid lite ärlighet bakom jag skojar bara
Lite kunskap bakom jag vet inte
Lite känslor bakom jag bryr mig inte
Och lite smärta bakom det är lugnt.

Hejhopp

Idag har jag tränat och haft datakunskap. Han med att fika då mamma bakat innan jag sov en timme innan nästa träning. Tränade och drog sen och kollade på U-laget. Låg under med 19-3 i halvlek och när det stod 22-4 åkte jag hem. Nu funderar jag på att sova. Slänger in ett citat av Ewes pappa.


ÅRETS MOTTO INFÖR JULEN:
Låt oss alla denna jul stoppa en mistel i bakfickan så att alla som har problem med oss kan kyssa oss i arslet :).
- Christer Nilsson.


Godnatt

kram

Delade ut matchen lirare-bukett idag på Drott. Fick välja vem ja skulle ge till. Gav en bukett och fick en svettig kram av Jesper Adolfsson. Sandra gav till någon random i Malmö, nummer arton hade han iallafall.

Så jag kan nog vänja mig vid svettiga kramar av killar i Drott. Om jag får chansen igen vill säga. Godnatt nu!

hos min syster

Eftersom det inte alls gick bra med svenskan (fanns ingen fakta och inga böcker!!!!) så träffade jag Sandra och tröstshoppade. Det satt fint! Så nu är jag en berlock,en kofta och en tröja rikare och 238 kronor fattigare. Ikväll är det drott som pappa sponsrar lite så mat innan. Nu sitter jag hemma hos syster Sandra.


Nu ska vi spela mitt favoritspel som mindre - MIX MAX!
puss

chaichai

Ingen lärare på svenskan idag så istället placerade jag mig på biblioteket. Sitter här med musik i öronen och en chailatte bredvid mig. Kände att jag inte skulle kunna koncentrera mig i klassrummet så tog saken i egna händer. Nu ska jag in i koordinationens värld och se vad jag hittar. Hej sålänge!


Den här har ni nog inte sett innan?

RIHANNA

On the first page of our story
The future seemed so bright

hej åh hå

Här har det varit tomt ett tag. Får skylla på min extrema jävla handledvärk som kom igår natt och bidrog till en natt av illamående och kallsvettningar. Fruktansvärt. Dock ringde Thomas mig nu och en handledsexpert kommer ner till Halmstad och har han tid ska han kolla på min handled.

Nu blir det sova tror jag. Puss och godnatt och sov inte så illa som jag gör!

hihihihi

Kommer ni ihåg bulan som jag laddade upp för ett tag sen? Nu är den gul............ Tänkte ladda upp en bättre bild men den funkade inte. Snart är det sängen. Nu kommer bilden!













handboll, handboll och sushi

Samlades halv tio för att åka ner till HÖÖR och spela match med B-laget, U-laget (whatever you will call it). Blev en förlust och utan att duscha åkte vi hem för att spela en ny match mot KRISTIANSTAD i alehallen med A-flickorna. Taggade satan med Sara&Sandra i bussen och inspringandes på plan kommer vi fem minuter innan matchen börjar. Kastar av oss kläderna, på med matchstället, springer fyra gånger fram och tillbaka innan domaren blåser igång. Skriker ut "ÅH JAG HATAR ATT STRESSA" då ett leende sken upp hos vissa i publiken. Körde igång och jävlar vilket taggat gäng. Efter att jag blockat sista frikastet efter slutsignal kunde vi vinna med 15-14.

Det kändes som att avgöra en OS final. - Ida Aspberg

Ja, det va min kommentar efter matchen. Snackade lite med Filip innan Ove körde mig hem. Fick min matchens lirare tröja från sm med. Turkos och fin! Duschade iallafall och sen åkte jag in och köpte sushi. Nu sitter jag proppmätt i soffan och försöka plugga lite. Nu återgår jag till kosmologin. Puss.


den här har ni sett förr, men va gör väl de!

pussbilder på två fina vänner






Mrs. domare

Mrs. Domare Aspberg har varit i farten idag också.

Nio skolhandbollsmatcher för killarna dömdes. Inte speciellt roligt. Va roligt i början, tills alla började bli oseriösa. Fick dela ut tre röda kort. Fick iallafall pengar, fralla och kaffe så det funkade väl. Påbörjade en välförtjänt powernap när jag kom hem och blev efter en och en halv timme väckt av Thomas.
Nyss skickat iväg pappsen till maxi för att handla saker så han kan laga fläsk och löksås. Tjingeling sålänge!


skola

Dagen började med att städa iordning lite inför mässan vid 10. Efter det var det simning och sen datakunskap. Åkte hem innan jag drog vidare till gymnasiemässan. Elin, Erica, Megge, Anton, Jeppe, Arbesa, Kastriot, Steff och Emma va där från HIP. När vissa åkt hem sprang jag runt med Erica och kock-Philip (vet inte va han heter i efternamn ännu.......). Det va trevligt och vi hade mycket att prata om.

Imorgon dömer jag hela dagen med Sandra och är vi klara i tid blir det gymnasiemässan igen. Nej nu va klockan mycket, dröm sött!


jag och min fina domarkollega

näringslära

Nu har jag frukostrast och när den är slut (om typ 27 minuter) ska jag skriva om aneroxia, bullimi eller båda. Har inte bestämt mig än. Nu fick jag sms, ska svara på det. Puss sålänge!

Godnatt


Godnatt!

trodde jag skulle slippa.

Trodde aldrig jag skulle behöva skriva detta. Jag hittar inte mina armband. Borta, antagligen tappade påväg hem från någon träning. Jag är inte hel längre.







Åh mina armband. :((((((

Martins mamma <33333



Nu stampar pappa på golvet och tvingar mig bort från tv-rummet. Snäll kille..................

Kul dag

Låt se, har det hänt någonting värt att nämna idag? Hmmmmmm,nej. Det enda va väl att Calle sa "Hejdå Google" till mig när jag gick hem. Detta eviga tjat.......


Handboll är fan livsfarligt, men jag gillart!



ny bild!

Under vår lilla photoshoot idag passade jag på att ta en ny headerbild. Helt okej tycker jag allt. (sämst jävla kvalite på blogg)

Dagens checklista!

  • Döma tjejer i skolhandboll - check.
  • Börja fotografera till engelskaprojektet - check.
  • Träffa en vän - check.
  • Träna lite handboll - check.
  • Bli knockad - check.
  • Få en blåtira i ansiktet - check.

Vad har ni varit med om idag? :)

SM

Tre matcher i helgen. Värdelösa domare, dåligt motstånd men ändå inga vinster. Sista matchen va jävligt rolig att spela. Arton - sexton blev det förövrigt. Lyckades få en matchen lirare ros (då tröjan kommer skickad hit).
Puss på att laget är väldigt fint utanför plan iallafall.


quack quack

Sitter hemma hos Bettan och har ätit gås. Tanja vovven har anlänt och jag sitter i en fotöjl, smuttar på en cider och snorar för att jag är pälsallergiker. Skulle behöva gå och snyta mig men det får vänta lite till.


langar en bild från i somras

HAHAHAHA


trött tjej

Dagen har bestått av träning, träning, träning och träning. Heldag i skolan, sjukgymnast och nu på kvällen med laget. Jag är trött. En dags vila sen är det tre matcher som gäller. På måndag startar en ny träningsvecka. Har gått från att träna två till tre gånger i veckan och en till två matcher på helgen till att vara uppe i fem, sex och ibland sju träningar plus en, två eller tre matcher på helger.

Jag ska bli biff. Jag är biff.


Titta vad man kan hitta i sina gömmor. Bild från i våras.

ursäkta dålig kvalite


Min webb samarbetade inte riktigt men här har ni min snygga t-shirt jag vann för att ni va så gulliga att gilla min bild! Berättar mer imorgon ifall ni undrar, puss!

länka

Dagen bestod av att laga omelett på tre timmar (tog sju minuter varav resten vi satt och snackade) och träna med Uddevallas handbollselever. Nyss hemkommen från drott också, förlust med 30-31 eftersom Kristianstad fick straff efter avblåsning.

PÅTAL OM HANDBOLL,
så gissa Matilda rätt på min ultimata svåra fråga om vilken film jag kollade på. Klicka på bilden för att besöka hennes blogg. Puss sålänge!


Jag och min fining i början av året

en sista hälsning......


....... innan jag går och lägger mig. Vill sända lite kärlek till min gammelmoster Bettsibus som alltid kommenterar massa fina och kloka saker. Sen kan ni andra som läser få lite kärlek också.
Gissa vilken film jag ska se ikväll? ;) Den första som svarar rätt får en länkning, hihi.

style by Tyra


Ni är välkomna hem till mig ifall ni vill. 257:- för dessa tre. Någon som vill beställa och betala? Det är isåfall lugnt, för jag vill ha dessa. Tack på förhand.

Från style by Tyra

langar min senaste krönika som jag skrev för ett svenskaarbete

Nu har ytterligare ett bantningsprogram börjat sändas på tv4. Med inspiration från USA, startade ”Biggest loser Sverige”, i början av september i år. Jag såg trailern och tänkte att det är ju en möjlighet för svenskar som vill gå ner i vikt. Kraven på dagens människor är alldeles för höga. Man ska vara lagom lång, smal och vältränad. Så, ett helt vanligt bantningsprogram där man tränar och äter rätt. Så måste det väl vara tänkte jag, trots att jag är kritisk till programidén. Jag tycker inte det är något som borde visas på tv. Vikten är ett känsligt ämne som kan få folk att gå ner i depressioner och få dem att må ännu sämre än dem redan gör.
Senast idag läste jag stora rubriker: ”Experter rasar efter frosseri i nytt bantningsprogram” och förra veckan såg jag: ”Deltagarna i biggest loser hånas”.

Jag kan inte låta bli att förundras över hur deltagarna och journalister uttrycker sig. En fråga som jag ställer mig, om och om igen, är varför man ställer upp i ett sådant här program om man inte kan ta kritik. Det har aldrig varit, och kommer aldrig bli lätt, att synas i media som amatör. Är man stor och ställer upp i tv kommer man garanterat att få kränkande kommentarer och rubriker i tidningar som är negativa. Enligt kroppsidealen är det inte okej att vara tjock och alla löpsedlar som innehåller hur man kan blir smalare säljer bättre.

Så vad är det för fel på att vara tjock? Spelar det någon roll om man väger några kilo mer än sin granne? Jag tycker inte det och jag vet många som håller med mig. Hur kommer det då sig att idealen ser ut som de gör?

I förra avsnittet fick deltagarna en utmaning. Dom skulle gå in i ett rum och stanna där i fem minuter. Där fanns ett hinder. Rummet var fyllt med frestelser såsom öl, hamburgare och kakor. – Jag mådde dåligt från första till sista tuggan. Allt var jätteäckligt, säger Mattias Spogardh, en av deltagarna i programmet.
När jag läser sådant här vet jag inte riktigt vad jag ska säga om det. Är det rätt eller fel att utsätta deltagarna för det här? Är det tv-mobbning? Psykologer och experter rasar över tv4s frestelsemetod medan jag har splittrade meningar. En del av mig säger: har man gett sig in i leken får man leken tåla. En annan del av mig tycker hemskt synd om människorna som utsätts för dessa frestelser. Du ska orka göra såhär många armhävningar, orka springa såhär länge på ett löpband och äta den här mängden av rätt mat.

Varför? Varför ska alla se likadana ut? Hur kul hade det varit om alla hade haft samma kondition eller om alla hade varit lika duktiga på allting? Kroppsidealet måste bort och vi måste acceptera att vi ser olika ut. Program som ”Biggest loser” borde inte sändas. Vikten är något personligt som omvärlden inte har någonting att göra med.


- Ida Aspberg



dagens citat

Det är med ord som med solstrålar - ju mer de koncentreras desto djupare bränner de.

tränaträna

Tycker faktiskt inte det är okej att man ska behöva vara jättepigg vid elva och sen inte kunna sova ordentligt på natten.

Denna veckan är det träning som gäller. Åtta träningspass och tre matcher. Lets tagga.
Två träningspass gjorda, sex kvar!

&

Så mycket jag vill skriva.
Så mycket som jag vill berätta.
Men ibland är det svårt att uttrycka sig i ord.
Får ta ett ord i taget.
Ett ord för att sedan bilda en mening.
Bilda en saga.
Bilda sanningen.

Glädje.

FIREHOUSE

Because love don't care who you love
I said love don't care who you love
If you ain't hurting anybody and if you feel it deep inside
Then love don't care who you love, don't care who you love.


Tror jag ska kolla björnbröder ikväll igen. Sovgott fina läsare.

födelsedag

Jag låter bilderna tala för sig själv. Dock är inte allt med. Glömde fota tv:n. Sen är det lite småsaker som tuggummi, schampoo/balsam etc.











/"¤#)"/%¤")#)

Igår va det match och släktkalas. Funderar på att fota allt jag fick, men orkar inte just nu. Idag ska jag förmodligen träffa Maddis. Myyyyys!

petter, petter, petter

Blev hjälplöst förälskad
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen.


Godnatt, imorgon är det match.

Matilda lånade kameran igår. Ida a.k.a #17





Handboll

bilderna kanske inte är jättebra, men dom är fan bättre än att behöva fantisera om vad jag köpt, riiight?


rosabandet-berlock till armband. Guldfynd - 129:-


Asså HAHAHAH, så skön bild på nummer två. Benen ser ju olika långa ut! Iallafall nya jeans. Gina Tricot - 199:- (fick 20% eftersom det va tjejkväll så 159:-)

Sockersöt bild, verkligen. Tubhalsduk, stickad svart. Gina tricot - 99:- (20% även här så 79:-)

varning för långt, ickeintressant inlägg. (läs ändå)

Idag är en bra dag!

Började med att försova mig, ringa till Simon som inte va där och vi löste allt superbra (vilket betyder att jag fick sova vidare). Fortsatte iväg till jobbet och tillbehören för bil kom inte (YEY, tycker inte om att plocka upp dem eftersom alla heter likadant). Sen hämtade jag Matilda och åkte hit innan vi åkte till alet där jag spelade match. Den förlorade vi dock, men ändå.
Nu har vi varit i stan, kollat "girlynight" på gina som innebar 20% på allt. JAG SHOPPADE, vilket jag kan visa imorgon. Efter mycket om och men fick vi även biljetter till Saw 3d. Sprang till Mc Donalds (okej, vi gick sakta i duggregn) och åt. Tillbaka till bion och såg denna fruktansvärt äckliga film. Körde sen hem i regn men nu ligger vi här, glada och lyckliga (läs livrädda för att någon ska komma och äta upp oss) och ska sova. Imorgon blir det jobb igen.

HEJDÅ!


film

Nu ska jag gosa ner mig alldeles ensam i min säng och kolla på björnbröder. Imorgonbitti klockan åtta ska jag befinna mig hos Simon. Wellwell, nu blir de film. Puss


ida, en bild säger mer än tusen ord (vad ja nu än vill ha sagt med bilden)


16!

167 grattis på facebook, några sms, några samtal, paket från mamma&pappa, paket från Matilda&Maddis, paket från Sandra och kladdkakor från Sandras mamma.
Grym födelsedag tycker jag! Nu ligger jag och kollar på gamla avsnitt av project runaway. Fårse om det blir en film sen kanske. Hejs!


även dom minsta växer upp




'










Ja, även jag har varit liten. Vaffan hände i 12-15 års åldern? Herregud vad jag såg ut.

Grattis till mig själv, idag blir jag sexton! Grattisgrattis!

femton

Mina sista fyrtiofem minutrar som femtonåring ska ja spendera med att hänga upp kläder som ligger här på golvet. Slår vad om att jag däckar innan tolvslaget ändå.

Jaha, imorgon blir jag sexton. Big day (egentligen bara en hel dag äldre, men det låter mäktigare med ett år).




webb

Min webbkamera har fått fnatt och går inte att ha i färg (om jag inte vill vara rosa, gul eller grön i ansiktet). Just därför slänger jag upp lite svartvita bilder!




right now

nätspana

Gaaaah, mitt shoppingbegär går snart inte att stilla. Skulle det inte varit för att vi ska till Stockholm i januari, att ja fyller år imorn eller att ja hade lite ont om pengar hade jag klickat hem alltihopa.


Allt är från hm. 1402:- för alltihopa!

november

Imorgon fyller jag år. Vissa skulle säkert hurra över att dom fyller sexton men herregud jag blir bara en dag äldre. Men vi ska inte deppa för min födelsedag kommer bestå av jobb och bortamatch! Är bortamatch ett ord? Eller heter det borta match? Äh, ja ska spela match i Särö. Så, nu löste vi det med.

Ikväll blir det drott med Angelica och säkert fler. Tills dess ska jag bara njuta av vad höstlovet har att erbjuda (typ sims 3). Lateroooo!


RSS 2.0