moget

Nu ska jag strax iväg och träna och ja känner inte alls för att blogga. Gör det KANSKE ikväll om min data vill fungera. Märkte iallafall att ja va med på Englas blogg. Ja, vi hörs.
TJING

ringar!

ida
Dagens outfit!
Hade ett svart linne, nya tights och en massa assecoarer. Just därför va ja tvungen att skicka in till engla's blogg, så vi får se om ja kommer med. Iallafall ringar av märket DG, tiffany&co och en från glitter. Nitarmbandet är från lindex, silverarmbandet har ja fått från mamma och klockan är från ullared.

Har precis varit ute och rastat moppen. Nu lagar pappa KANELpannkakor och så lyssnar vi på ABBA. Nostalgi :).
tjingeling

vi sjunger


Här sjunger vi "We are the world". Jag sjunger solo dom två första raderna och sen sjunger ja mitt i låten + ekar en refräng. Bakrundsmusiken hörs inte och ljuden är inte jättebra men det är okej.
Tack för den här veckan tjejer&killar, har haft grymt kul!

pappa kan shoppa!

ringar
två ringar
strumpor
tre par strumpor
trosor
armani och pumaboxer undies
trosor
boxerundies! burberry, calvinklein/paulfrank, calvinklein, calvinklein och dolce&gabbana
svampbob
DETTA VA FANIMEJ AWESOME! BOXER UNDIES MED SVAMPBOB, JA DÖR. DETTA ÄR BARA BÄST!
tights
tights
adidas
en svart adidaskofta
tights
tights
tights
tights
tights
tights
adidas
en vit adidas
lyle&scott
och en lyle&scott pike.

Jag är fete nöjd, det va SÅ värt att ja städa pappas rum igår. La ner 3 timmar på det, + att ja sorterade böcker i författarordning. Jaja, nu ska jag sova. Puss!

thailands shoppande från pappa!

WIHO, pappa är hemma från thailand. Har saknat honom så de känns bra att ha familjen samlad igen. Hihi :). Han har shoppat mycket men de visar ja upp först ikväll.

Nu ska jag träna medans alla andra äter våfflor, för det är VÅFFELDAGEN! WIHO! Jag har redan ätit mina, haha.

IDA
Den fina bilden är tagen nu! Hörs ikväll :*

bilder från göteborg i onsdags

ida
outfit
dryck
laddade
is
påväg
ye
prova
:D
prova
hihi
söta
ida
fika
paj
sandra
sandra
leka i allum
ye
smoothie med björnbär och lakrits/lime sorbetglass + milkshakemix!
noel&milton
sandras kusiner
ida&noel

Sist men inte minst, ett asgarv!








HAHAHAHAHHAHAH

teeeeeeeeema!

Vi sjunger, sjunger, sjunger och sjuger. Det är jävligt roligt. Idag började vi med att sjunga i mikrofoner helt singback med bara text på skärmen. Tvingade upp mig själv i högre toner och de gick faktiskt bra endå. Sen va det rytmik övningar, röst övningar och massa sång. Blir "We are the world" och "ain't no mountain high enough".

Linnea, Margaretas dotter, kom och hjälpte oss med rösten så vi fick tips och så. Sen slutade vi kvart i två och jag tog bussen hem. Nu har jag och mamma varit och handlat och käkat mat. Är trött och sliten, men endå på bättringsväg.

NATIONELLA I ENGELSKA IMORGON, hur fan ska de gå?! Nu ska ja inte tjata mer, vi hörs :*

KOM UPP!

Temaveckan är igång och musik står på listan. Hela veckan ska det bara sjungas, sjungas och sjungas. Temat är miljö och vi ska sjunga "we are the world". Hur bra är ja på en skala med hes röst och en snorig näsa? Kanon, jag ska sjunga solo dom två första meningarna.

Ida: *börjar sjunga* -There was a....
Margareta: Ta i, starkare, du måste komma upp högre
Ida: *ignorerar* -time, when we....
Margareta: KOM UPP I EN HÖGRE TON
Ida: *försöker utan att det ska låta förjävligt* - we heed a... Ljust&falskt.
Margareta: Kanon Ida, skitbra!!

Jo men vesst, det kommer gå awesome! Nu har jag kollat på träningen och sen dömde jag och Angelica F98. Fan, inte nog med att ja hade dålig kondis innan ja blev sjuk, nu är den ÄNNU sämre. När jag kom hem duschade jag i 18grader varmt vatten. Det va SÅ skönt, svalkande och gott. (Nej, jag är faktiskt inte ironinsk) Jaja, nu sitter jag här i mina nya glasögon och ska nog snart sova. Imorgon ska det sjungas!

ida
Det blev dessa, ni får en ny bild nån annan gång ;D

myspys

Hade det awesome med sandraK igår! Idag vaknade jag upp ännu sjukare än igår och vi drog till hennes samling. Sen spelade dom match och efter det drog jag och mamma hem. Flätade hennes hår innan vi åkte vidare till Cassie på typ släktkalas.
Käkade, sen kollade vi på "My sisters keeper". Då låg vi alla tre och grät. Haha, eller Markus grät kanske inte men jag och Cassie iallafall.
Nu har vi precis varit på statoil och köpt nässpray och glass. Jag är taggad på att bli frisk, palla inte bli sjuk ju! Nu börjar parlamentet med Magnus Betnér :D
tjingeling


film
Filmen rekommenderas, asbra!

yeah

fluga
En styck fluga steker hemma hos sandra. Har precis ätit cheescake och skrattar så jävla mycket "hur lång är pausen" HAHAH, vi är så roliga.
Men det är hemligt, hoppas vi bastar snart. tjingeling

en fågel

Men sha!
Nu sitter ja hemma hos Sandra. Mamma är på bröllopsfest och jag är här, de är soft. Hoppas på mat snart för ja är hungrig. En fågel viskade i mitt öra att det blir potatisgratäng och cheescake till efterrätt.

Iallafall så har jag varit och tränat. Hoppade över dom sista tio minuterna för ja orkade inte. Vaknade upp med torr hals och snorig näsa men det är lite bättre nu. Iallafall så får vi se va vi gör ikväll, basta hoppas ja på! tjingeling

iS
bild från göteborg :)

kursivt inlägg för omväxlings skull

nu är klockan halv elva och ja ska sova snart. känner ja mig själv blir det väl om 2 timmar för ja kommer sitta här och spela spel eller något. jag dör iallafall av värmeslag och har ont i halsen och snorar. imorn är det träning!

GONATT

drinksmycke

Nu har jag precis kollat på "Så ska det låta". Gäster va EMD och Cookie n' beans. Asså jag kan inte sluta störa mig på att kakorna sjöng så falskt. Varför bjuder man ens in dom? INTE OKEJ. Emd vart kanon iallafall.
Ett utvecklingsbart drinksmycke = att du ska sjunga umbrella. Jahaja, nu börjar "Skavlan" eller jockelindwall, hahah. Vi hörs ikväll, tjingeling

cookie emd
Dessa tjejer sjunger alldeles för falskt, inte okej!                  Emd va dock asbra. Mattias är grym.


show

Har precis kollat på bella&tyra show. Det är alldeles för segt att kolla live så ja tog en titt idag, det är förjävla roligt. Ta en titt HÄR och få dig några gooa skratt :)
Nu drar ja ut och äter, tjingeling sålänge!

bella&tyra
Bella&Tyra

2 meter och 7 centimeter!!

Men shaaaaaa!
Nu va de ett tag sen ja skrev och Michelle tycker jag är tråkig så får väl börja uppdatera mer. Idag va det roligt i skolan iallafall. Började med tyska och hade en asrolig vikare som va 2,07! FATTAR NI HUR LÅNG HAN VA?!?! Asballt iallafall. Kan ni tänka er lilla mini Helin brevid? Fan va vi skratta!

Sen va det matte/no och efter det lunch. Sen blev de assoft sv/so. Jag och Michelle hade gjort klart vårat flygblad så vi satt och chillade bullen. Sen städade vi, lyssnade på melissa och spelade fia. Inte nog med det så twittrade thomas: "Nu har mina favoritelever städat klassrummet- bra jobbat!"

Nu sitter ja här och tar det lungt, blir äta ute ikväll och sen sova tidigt typ. PUSS :)

ida&michelle
bjuder på en sommarbild, saknar <3

öh

Hej, min blogg suger. Imorgon är det nationella i engelska och jag kommer inte klara det. På onsdag är det förhoppningsvis göteborg och Elin kommer kanskekanske ner och hälsar på om någon vecka. Får bli bättring med min blogg. Hmmmmmrf. Tjingeling

en halva

sk

Lämna mig aldrig <3


rättvisa nötter, fönsterputs och två cigg

Hejhopp i stugan!
Idag känner jag för att blogga. Mitt stora pluggande är över och ja kan nu njuta hela helgen! Idag sitter jag vid en data med Sandra K vid den andra. Ytterst mysigt. Vi har käkat strips och ben&jerrys.

ida sk
Den nya ben&jerrys!!!!!
ida sk
Wow, den va underbar! Så jäääävla god. Den är fairtrade med, TUMMEN UPP!

Från den ena till det andra så kan man ingenting annan än att älska fönsterputs. Jag har använt det mycket på senaste tiden. Tvättat speglar, datorskärm, datamus, glasögon och mer. Men inte fan har ja använt det till fönsterna. Javisst är ja awesome, haha.

Sist men inte minst har ja och Michelle Bik haft en rolig dag i skolan. Jag garvar nästan fortfarande åt denna bilden. Vi ska göra ett flygblad om rökning och ja kan inget annat än att skratta åt denna bilden!

cigg
HAHAHAHAHAHAHA
tjing

AK!

Aktiva Klubben här ja!
Fan va ja är seg, har inte uppdaterat på länge. Har massor i skolan och ingenting att skriva om. Jag pluggar, pluggar, pluggar men kommer fan INGENVART! Surt!
Idag har de varit volleyboll och nu har ja pluggat. Imorn drar pappa och juste, ja läste ut "the boy in striped pyjamas"
Imorn ska jag plugga med Maddis, sen träna. Nu pallar ja inte skriva mer
tjingeling

blä

Jag har ingenting att ha på mig, mitt hår ser förjävligt ut och handleden gör ont. Ska åka om 3 minuter.
fan

tredje gången gilt!

Jag har nog ångrat mig. Glasögonen som ja valt bort blir de nog, eller ja vet inte. Åh de är SÅ jobbigt. Nya bilder.

ida
IDA
Nu står det mellan dessa istället. Hmmmmmmm, lutar åt bild två men ja vet inte :<

-1

idaida
Jag har valt bort ett par. Är inte riktigt hundra med dom bågarna. Nu vet ja inte längre.


glasögon

Mina glasögon har gått sönder. Va inne hos Pelle och provade nya. Tog med mig tre par hem. Men vilka ska jag ha? Jag kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? 1? 2? 3?

ida 1?ida 2?
ida3?
1: En svart kraftig plastbåge och det är väldigt mycket glasögon. Dom är snygga.
2: Snygga bågar med typ metallicfärgade bågar. Snygga, men nackdelen är att ögonen ser väldigt breda ut. Alltså ögonen sitter inte i mitten av glaset som Pelle sa va snyggast.
3: Enkla grå bågar med en svart krummelur på. Liten tunn svart ram runt glaset.

Jag bjuder på dessa bilder. Håret är inte kammat och bilderna är allmänt efterblivna. Men careface. Hjälp mig istället!


RSS 2.0