fullt upp

I skolan har jag massor att göra. Det är en inlämning här, någon analys på andra hållet och två böcker som ska läsas ut.
Jag ska för första gången skattedeklarera och behöver hålla koll på inkomster, att skatten gått iväg och att sammanställningarna kommer dit de ska.
Jag har massor med handboll och dömning. Mina fötter ska lagas (okej, jag ska få inlägg).


Åh jag har så himla mycket tid över hit. Eller?
Igår hade vi maxtester i skolan, bänkpress och frivändning. Sådär en halvstark tjej är jag. Idag är jag ledig från träning så idag måste jag plugga, sen kanske en fikadejt med Malin? Ikväll ska jag iallafall gosa med min pojke för imorgon är det studiedag och då ska vi bara njuta av livet!!! (Iallafall tills fem då han åker hem, hehe)
Nu börjar naturkunskapen igen, fullt ös med plugg på öra och öga. Höres flitiga läsare!

hemma

Mitt livs stora äventyr är förbi och det firar jag med att vara sjuk. Underbart va?

SverigeCupen är alltså förbi, där jag agerat domare i tre dagar. Sveriges största handbollscup för årets distriktslag där åldern vad 15-16 (pojkar och flickor födda -96). Fyra av Sveriges fem bästa delegater va där och jag har aldrig lärt mig så mycket. En insperationsbringande resa där jag och Elin äntligen fick lite motstånd av flera i vår ålder. Det var så jävla kul!!
Åker bil hem i fyra timmar, köper hem en pizza och tre timmar senare ligger jag sjuk i antagligen matförgiftning (ifall inte någon under helgen smittat med vinterkräksjukan). VA I HELVETE HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET? Har nu legat här sen i söndagskväll och ätit minsta möjliga och rört mig ännu mindre än så. Minus tre kilo på vågen............ Känns ju sådär, dags att ta tag i ätandet igen? Har varit "fri från det jobbiga" sen tio igår morse så blir det en tripp till skolan. 

Förutom det så saknar jag Filip något så fruktansvärt. Inte sett honom sen i fredags morse och inte är han här och tar hand om mig. De suger, verkligen....


big bed

Inatt ska jag sova ensam. Poor me.

9 dagar kvar till ett äventyr.

RSS 2.0