Personliga listan.

Nu var dessa tjugofem uppgifter färdigskrivna. Hoppas att det har blivit någon rolig läsning för någon själ där ute. Det har varit väldigt skönt att få uppgifter att skriva om, då jag själv har ganska dålig fantasi. Detta är verkligen någonting som kan återupprepas här, ska bara hitta en ny lista!
Puss&Kram för denna gång och lista!

Uppgift tjugofem.

Ett sms som får mig att le - varför


Hej älsking, tack för en trevlig mys-dag.
PS. I love you


Jag har en egen mapp med massa sms som är både söta/roliga/absolut meningen att man ska spara. Detta är bara ett av alla gulliga sms som mitt hjärtgull skickat till mig. Älskar verkligen när jag får sånna här sms.

the day today

Inatt har jag sovit lite mer än 14 timmar. När jag väl gick upp blev det frukost, lite RÖJ-spelande med BODEN, källarrensning och sen träning. Nu ligger jag här och fryser och ska ta tag i städningen för att få upp värmen. Saknar mitt hjärta här borta. Förhoppningsvis ser jag väl honom imorgon. Juste, städa va det.

asså hahhah


Man kan ju bara inte låta bli att skratta. HAHA

sleep

Tänkte bara slänga in ett godnatt. Imorn är jag ledig och gud vad jag ska sova (sätta 100:- på att jag vaknar halv nio?).
Natti fina ni!

Uppgift tjugofyra.

Mitt favoritprogram - varför

Favoritprogram? Kan man inte få välja serie istället? Klart jag får, de är ju min lista! Den bästa serien genom tiderna, som slår precis allt är......... PRISON BREAK. Serien höll på i fyra säsonger, alltså under fyra år. Jag har nog missat tre avsnitt sammanlagt men jag älskar serien. Den är så sjukt spännande och de är jättemånga som säger att det spårade ut efter första säsongen. MEN om man följt allt förstår man charmen. Denna serie vill jag helt klart se igen!


psykologi

ATM sitter jag i skolan och har frukost rast. Rast har vi haft i tjugo minuter och lektion i fyrtiofem men ändå har jag varit här i TVÅ TIMMAR. Men vill man inte sova ensam på nätterna så får man offra sig.
Iallafall hade vi nyss ett förhör på försvarsmekanismerna. Det gick superbra, 11/12. '

- Ska vi ta en nypa luft? /Elin
Well, antar att jag ska följa med henne ut lite. Höres och synes!

the day after monday

Träningen imorse gick bra och det var riktigt roligt. Jävligt kul när man ställs emot folk som är så mycket större än en själv. Älskar utmaningen! Sen blev det mat och vidare till matten för att arbete med BODEN. Riktigt bra gick det idag också. Sen blev det att fixa pass och sen gå på utvecklingssamtal. Jättebra denna gången också!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

Sitter och kollar på fotboll, Sverige-Moldavien, där sverige nyss gjorde mål. Heja Lustig!!!!! Nu ska jag kolla vidare.


har lite ont om bilder så förhoppningsvis har ni inte sett den här innan

4!



Träningen imorse gick inge vidare men jag är taggad för lagträningen som börjar om en och en halv. Förövrigt är det en fin dag med en go klass som alltid förgyller vardagen!



Filip

Uppgift tjugotre.

En Flera låt(ar) som får mig att gråta

Det beror helt och hållet vilket humör jag är på. Det är inte så att jag gråter till dessa varje gång, men är jag lite nedstämd eller tänker på tiden/personen som jag kopplar till låten kan de bli lite känslosamt. Men de jag kommer och tänka på nu är:
  • Lucy - Skillet
  • Family portrait - Pink
  • If today was your last day - Nickelback
  • Try - Asher Book
  • Love don't care - Firehouse
  • Send me an angel - Scorpions
Oj,  nu blev det ju jättemånga och det låter precis som om jag gråter alltid. Så är det verkligen inte! Detta är riktitg riktigt bra låtar som väcker både bra och dåliga minnen. För man får väl gråta för fina minnen som man saknar?

Uppgift tjugotvå.

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln





När jag ser mig själv i spegeln tänker ja vem i helvete är de där? (känner mig alltid som på bilden ovan....) Men efter att jag satt på mig linserna, borstat håret och lagt på ett lager mascara ser det helt okej ut. Vissa dagar bättre än andra!

Englishman in New York

Vaknade upp brevid min favoritpojk som tog upp hela sängen. Stackare som haft jätteont hela natten. Vi gick upp och åt frukost innan han ställde sig och baka. Jag åt upp och sen plockade jag undan och satte in i diskmaskinen. Efter de fick jag skjuts hem för att F skulle på golfmöte.
Var hemma i cirka tjugo minuter innan vi (HELA FAMILJEN!!!) åkte och handlade saker till pappas kontor som håller på att göras om. Fick med mig en ny klädstång hem också som ska monteras senare.



RIGHT now, lyssnar jag på gammal fin musik. För er med spotify finns den HÄR. Om fem minuter beger jag mig till alehallen för att kolla på Sebbe när han spelar handboll. Mysigtmysigt!


släkten

Ikväll ska jag hem till min pojk för att fira hans syster TESSAN. Håller på att fixa mig nu och tänkte faktiskt måla naglarna. Blev så sugen på att se björnbröder när ja skrev igår så det ska jag göra samtidigt. Skulle gissa på att här ekar tomt ikväll men vad gör de.

SUP LUGNT I HELGEN vänner, så hörs vi imorgon! :)

Uppgift tjugoett.

En bild på mig tagen utav någon annan


Uppgift tjugo.

Min favoritfilm

Det är nog första gången som jag ler så stort när ett ämne kommer. Javisst, jag är sexton år gammal men världens bästa film är björnbröder.


Den är verkligen helt underbar och jag ser den minst en gång i veckan. Om jag missar någon vecka brukar jag ofta ta igen det med att se den två veckan efter. Jag har nog sett filmen fyrtio gånger sedan jag och Filip blev tillsammas, och det är fyra månader sen. Och innan de...... Ja, de är en film som jag ALDRIG tröttnar på. Älskar tecknade animerade filmer!

YEEES


De två roliga förmiddagarna jag, Andreas och Elin hade lönade (haha, roligt) sig verkligen. Hade räknat med tvåhundra men okej, tackar och bockar till Johnny!

Våffeldagen!


♥♥

Uppgift nitton.

En bild på det jag köpte senast






Gekås är bara helt underbart. Blev även träningskläder och lite småsaker inhandlat, men de fastnade inte på bild!

Uppgift arton.

Vad jag gjorde senast

Skrev till JELENA på msn, svarade på ett sms från BODEN och pratade utvecklingssamtalstider med MAMMA.

skola

Nu var de ett tag sen jag skrev här. Sitter atm i skolan och har medicin. Är klar med allt jag ska och läser bara inför dissektionen om två veckor. Vill verkligen inte............. :(.
Snart är det tacos i matsalen men först ska jag svara på ett sms och läsa lite till. PUSS

Uppgift sjutton.

En person jag vill byta liv med för en dag - varför?

Nu har jag tittat på den här uppgiften i säkert en timme. Jag har varit här, läst vad jag ska skriva, suddat, kollat facebook och upprepat det X-antal gånger. Jag kan faktiskt inte välja. En sak jag vet är iallafall att jag velat testa på att vara en kille. En kille jag känner, så jag kan se hur jag själv blir uppfattad. Det hade varit häftigt. Kanske till och med skulle vilja byta med Filip för en dag? Haha, nej men jag känner ingen dragningskraft till att testa på och vara känd. Tänkte på någonting som jag glömde lika fort. Well, nothing left to say!

OJ

Sitter just nu i ALVIDAklassrummet med alla booooooooois. Lyssnar på HENKEs musik medans han spelar spel. Nu börjar vi. :*

Uppgift sexton.

Innehållet i min väska

Min vanliga väska:
  • Dator
  • Laddare
  • Internet
  • Lepsyl
  • Plånbok
  • Tuggummi (nästan alltid)
  • Almenacka
  • Penna/sudd/stift
  • USB-minne
  • Busstidtabell
Sen använder jag inte bara den väskan utan har ofta min träningsväska eftersom skolan i princip består av massa träning. Där är då träningskläder, ombyte, duschsaker och necessär.

today, tjugotvå

Efter X-antal svettdroppar som fallit efter löpbandet blev det styrka och en jävla massa knäböj. Fortsatte sedan in på planen där det var kombinationer med killarna som gällde. SUPER! Sen fick jag dock köra själv innan Calle kom och körde slut på mig.
MAT MAT MAT va det enda (självklart dusch också) som fanns i mitt huvud efter träningen så vi begav oss till stan och nygatan för att äta fisk. Det blev sedan tre timmar matte räknat med BODEN. Alla uppgifter klara och vi kunde gå hem. Ikväll hoppas jag att jag sover hos min pojk, annars blir det bara psykologiplugg!
PUSS


Uppgift femton.

Någonting jag ångrar

  • Jag ångrar att jag inte tagit tag i min handboll från början. Att jag inte gjort det som har varit bäst för mig och det jag mått bra av. Det blir ändring på det nu. Snart. Väldigt snart.
  • Någonting annat jag ångrar är hur jag prioriterade vissa saker i somras. Eller jag vet inte om jag ångrar det. Skitsamma, jag suddar inte denna punkten. Har jag väl skrivit det så är det säkert så jag känner.
  • Jag ångrar också att jag inte litat mer på mig själv. Min mage vet bäst, och efter detta är det den jag ska lyssna på. Vad som än händer, vad jag än gör så vet den bäst.

roligt

Dagen har bestått av massa handbollsteori och ett test inför nationella skrivdel. Skön dag som innehöll glass på engelskarasten. Daimstrut - pear dream! Loveit. Nu ska jag snart byta om för att sen köra och träna lite handboll. KUWL.

Uppgift fjorton.

En bild på mig själv för ett år sen

fuerteventura                                                                                                                                        snart är jag där hihi. http://idaaspberg.blogg.se

Uppgift tretton.

Mitt drömbröllop

Jag drömmer faktiskt inte om att gifta mig. I nuläget känns det ganska onödigt att lägga pengar på, men skulle den jag är tillsammans med fria skulle jag självklart inte tacka nej. Jag skulle inte heller börja gråta ifall my boy inte friar. Jag är fruktansvärt tråkig med dessa svar, onödigt att ens göra listan?

ge mig


Bilder lånade från Monki

dagen

Idag har det varit en stressigt dag på jobbet. Började lugnt tills jag både fick stå i kassan och göra snabbmat. Well, stjärna som jag är löste jag det utan problem! Efter jobbet begav jag mig till ACTIC och drygt en timmes gym. Nu sitter jag i soffan och väntar på mat&Filip. Ska hänga upp de nytvättade kläderna i garderoben så vi höres!


vår tack!


Uppgift tolv.

En bild på ett ställe jag varit på Fyra olika ställen jag varit på


Fuerteventura

Handbollsplanen

Nissanbryggan

Partille

Uppgift elva.

Någonting jag oroar mig för

Ifall världen ska gå under. Allt de här med Japan gör mig faktiskt en aning rädd. Sen finns det massa småsaker men det är ingenting jag varken vill eller orkar skriva om. Så jag svarar bara: Japankatastrofen.

Uppgift tio.

En bild på mig idag och vad jag hade på mig


:D

Idag är jag lycklig.

  1. Dagen började med styrketräning i föreningsgymmet.
  2. Vi fortsatte upp till ACTIC (gym 2) för lite puls träning.
  3. Pastasallad och redbull till lunch.
  4. Volleyboll och basket under hela eftermiddagen.
  5. Handbollsträning runt sex.
  6. Juniorerna spelade match som vi kollade på.
  7. JAG HAR FÅTT TRÄFFA FILIP!!!!!!!
Hehe, glad tjej. Faktiskt väntat på honom i åtta dagar så ja, jag är lycklig nu. Han var med juniorerna och spelade som vann över KÄRRA med 26-22. Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Imorgon väntar en lektion och sen SM för AP. TAGGA

fanken

Skulle göra mina goda energikakor.

  1. Jag brände knäcken som ska vara på i 45 minuter (min va bränd efter 20)
  2. Jag brände sönder grytan.
  3. Knäcken räckte inte.
  4. Kakorna limmades inte ihop.
  5. JAG REV MIG

Okej, jag förstår precis varför jag blivit tillsammans med en kock.


första gångens lycka

Uppgift nio.

Bild på mig och min bästa vän

Har skoldatan och där har jag inga bilder så kategorin står tom.

Uppgift åtta.

En dålig vana jag önskar att jag inte hade

En dålig vana? EN dålig vana? Detta borde jag ändra på:
  • Bör inte slå en person tre gånger i ryggen ifall den går på en a-brunn.
  • Bör inte heller kolla i kylskåpet det första jag gör när jag kommer hem.
  • Sluta salta maten innan jag smakat.
  • Lägga av med att sitta uppe sent och göra ingenting när jag behöver sova.
Listan kan göras lång.

Uppgift sju.

Vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Pensionsspara.

brutal men bra

Det var en gång en jägare som körde sin nya Volvo på landsvägen... han såg då en man stå och "antasta (you name it)" en ren vid vägkanten. Han stannade bilen och hoppade ut.
"Vad i helvete håller du på med?!" sa jägarn.
"Ne alltså, jag hade migrän och doktorn sa att det skulle hjälpa med Voltaren."


awesome dude

Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.
- Det va konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så läg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek: OOH gud, jag kommer! OOH gud, jag kommer!
..... och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.

mamma kom hem från Dublin med en onepiece


Morgonens friskispass med Tobbe var jobbigt som fan och nu efter att ha kört slut hjärnar på fyra engelska nationella test åker jag till gymmet med Lisa följt av handbollsträning. Hemma runt halv nio.
När ska jag hinna plugga matte?!

Uppgift sex.

Typ av killar jag faller för

Jag hatar svåra frågor. Eftersom jag inte är en tjej som redan haft en sju-åtta förhållande kan de bli lite svårt. Men jag får väl svara sånna som Filip ;). Haha, nej men jag gillar killar som inte är rädda för att prata och kan bjuda på sig själv. Utseendet spelar väl roll men som BODEN brukar säga, utsidan ger insidan en chans och tvärtom. För mig är det inte så noga om han är brunett eller blondin, ifall han har bruna eller blå ögon. Det viktigaste är att han är längre än mig, hehe. Nej men gud så svårt det här va, jag brukar inte leta för/nackdelar hos killar utan de kommer efter hand.
Är det ens någon som tycker det här är kul att läsa? Kommer ju med världens tråkigaste svar..

punkt

Haft en sjukt dålig dag än så länge

Match i Hylte som vi inte ska prata om utan vi ska isället tacka världens bästa BODEN (<-- länk) som gjorde mig på bättre humör. Nu ska vi bege oss på 21års partaj hos kusin, blir säkert trevligt. tjingeling

wie



Hittade två nya ben&jerrys på maxi så var tvungen att testa den ena. JÄTTEGOD! :)

deppinlägg

Detta är inte bra. Nu ska jag göra något som alla bloggwannabes och jag gör idag.

IDA DISSAR BIG TIME:
  • Tsunamin i Japan.
    Varför? Det är så himla orättvist. Kollade på webbnyheterna, inte lite som förstörs..
  • Anton sitter på läktaren under steg fem.
    En av HBP's bästa spelare är axelskadad och sitter på läktaren under SM-finalsteget. Inte okej alls.
  • Jag får inte träffa Filip förens på söndag eller måndag.
    Nu kommer alla kommentera att de är väl VERKLIGEN dagens i-landsproblem. Ja faktiskt, eftersom vi inte setts sen i onsdagsmorse.
Nä, nu ska jag nog be pappa fixa tv:n så ska jag lägga mig med Filips tröja, kolla film och tycka lite synd om mig själv.

Uppgift fem.

Någonting jag vill har mer än nåt annat just nu

Gud vad svåra frågor, börjar nästan ångra att jag valde att göra det här. Det finns väl mycket som jag vill ha just nu men jag vet inte vad jag ska svara på denna frågan.
  • Jag vill ha sol och värme ute.
  • Jag vill ha min pojkvän här så jag kan få pussa på någon.
  • Jag vill ha en stor påse med nötter.
  • Jag vill ha en förändring på mitt rum (NY KLÄDSTÅNG!!!)
Ja, kanske inte några svar ni förväntat er. Ni ville säkert att jag skulle skriva fred i världen eller botemedel till cancer men nej, jag kom inte på någonting bättre. Detta får väl bli min lilla lista och den är väl inte så svår att ordna. Tvåan averkar jag på söndag eller måndag, nötterna kan jag nog fjäska till mig ikväll, klädstången kan jag faktiskt åka till ikea och köpa. Desto svårare blir det att få nummer ett. Vår och sommar kommer, bara att ha tålamod.
Nu får vi se när nästa ämne kommer upp. Hej sålänge!

NYA BYXOR!

Åh, idag tog jag&Tobbe tag i saken och kollade vad det var för storlek på joggingbyxorna i lärarrummet. Jag vann nån grej i julas och jag har inte fått "pris" än så idag fick jag nya byxor. UNDERBART! Älskar joggingbyxor, speciellt dom från skolan. Ett par likadana som jag fick när jag började.


Dessa i en mindre storlek, so awesome!

Uppgift fyra.

Mina mål/drömmar/önskningar

Oj vilken svår fråga. Man eller jag har både långsiktiga och kortsiktiga drömmar/mål. Någonting jag drömmer om eller önskar är självklart att kunna spela handboll utomlands. Kunna försörja mig på någonting jag tycker är kul, det hade ju varit världens dröm. Ändå är det ingenting jag kommer gråta över ifall jag inte klarar av det. Ett annat mål jag har är att komma i ännu bättre form. Ingen omöjlig och svår uppgift och detta ska jag lösa!
Har jag någon önskning? Någonting som jag verkligen önskade skulle hända? Jag tycker detta var ett jättesvårt ämne som man skulle kunna spekulera i hur länge som helst. Här kan jag säkert komma på massa saker senare, men detta får räcka för tillfället.

Uppgift tre.

Min favoritårstid och varför

Här tror jag alla svarar sommar och självklart tycker jag också om sommaren. Fast jag älskar våren, när man precis kommit från en kall vinter och kan börja använda skinnjackan igen. När solen tittar fram och man kan sitta ute på trappan och dricka kaffe med en filt svept runt sig. Det är helt klart det bästa.
Sommaren är självklart också underbar när man kan springa runt i linne och short. När man kan bada och sola. Men jag är nog mer en vårmänniska. Utan att bli hatar kan jag säga att jag älskar höstkvällar också. När det precis har varit sommar och man sen sitter inne, tittar på film med någon man tycker om, dricka kaffe och höra regnet slå mot fönstret. Vilket flummigt inlägg det blev men ja.

IDA <3 VÅR

Uppgift två.

En Tre person jag vill träffa just nu.

  • Den här frågan kan bli lite klurigare. Jag kan börja att nämna ÖREBRO-Elin. Vi ses alldeles för sällan och jag tycker verkligen det är på tiden att det blir sommar så att vi ska ses snart. Våra dagar och kvällar med gitarr, solning, kladdkakesmet, fruktsallad, ben&jerrys och skräckfilmer. Ja, man kan ingenting annat än att sakna det.
  • Sen STOCKHOLMS-Martin saknar jag också ganska mycket. Asgo kille som man verkligen kan prata om allt och ingenting med. Minigolf turneringarna vi har. ÅH sommaren är så bra för då kan man verkligen träffa alla.
  • För att avrunda detta relativt korta blogginlägg kan jag väl nämna min sjuka pojke. Han ligger hemma i feber och det är inte längesen jag träffade honom. Dock vill jag alltid träffa honom så han får placera sig på min lilla lista. Vi får hoppas han blir frisk snart eftersom det är närmst att besöka honom. Detta var ett svårt ämne men dessa tre är bra exempel.

Uppgift ett.

En bild på mig + 10 fakta.


1. Jag äter nästan precis vad som helst och tar alltid mer än en gång i skolan.
2. Jag måste dammsuga minst en gång i veckan för att må bra psykiskt.
3. Jag älskar lugn musik och lyssnar nästan bara på ballader.
4. Jag går i en asgrym klass på en sjukt bra skola.
5. Jag älskar djur men är pälsallergiker vilket jag hade gjort vad som helst för att inte vara.
6. Jag vill ofta ha en förändring. Måla om, byta bakrundsbild på mobilen, byta plats på saker i lådor. You name it.
7. Jag köper ofta kaffe/latte/chailatte på stan. (Observera att min skola ligger mitt inne i stan.....)
8. Jag följer bara en serier på tv och det är Ullared.
9. Jag är en väldigt social person som inte är rädd för att prata.
10. Jag älskar att åka buss om det regnar och jag har stängt ute världen med hjälp av musik.

kul chey..

Det finns folk som klagat på att jag bloggar för lite och vill att jag ska skriva mer personligt. Sagt och gjort, nu har jag snott en lista där jag kan berätta. Har ändrat några punkter och kommer inte skriva det dag för dag. Ska försöka ha minst en om dagen men gärna fler. Får se hur jag gör, om jag har tid osv. Lägger alla svar under en egen kategori så det är lätt att hitta. Här är listan!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag gjorde senast.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Ett sms som får mig att le och varför.


.....

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Filip. Mamma körde dit mig vid kvart över nio och när jag väl var framme kollade vi fotboll. Ja, ni läste rätt. JAG KOLLADE FOTBOLL. Säger som alla andra att domaren sög osv osv.. Sen kände sig Filip lite hängig och vi somnade direkt efter.
Imorse när vi körde var jag med om det värsta. Vi körde över en katt. Jag kan inte ens prata om det. Nu är jag iallafall i skolan och har avslutat psykologin. Ska springa mot matsalen strax för att trycka i mig lite mat.

puss


SEMLAAAAAAAAA!

DET ÄR FETTISDAGEN!

Pappsen kommer snart hem med semlor och ÅH vad gott det ska bli. Idag har jag varit sekreterare för "längdhopp i skumgummigrop" och räknat en massa matte. Förhoppningsvis ser jag min pojke ikväll annars kanske jag uppdaterar igen! HEJS


ajdå


Sträckning i ljumsken. Tänker inte vara borta länge, aldrig.

Drottvinst över Lugi! Äntligen seger!


Pappsen sponsrade matchbollen så jag fick mig en egen! Passar så bra i bokhyllan där mitt fina röda kylskåp står!

hejåhå

Detta kan varit den tråkigaste fredagen på länge. Blev lite skratt till parlementet och nu sneglar jag lite på grabben i graven bredvid. Imorgon är det dömning och sen drott. Söndag är det bortamatch och F kommer igen. GODNATT å sånt.

me right now

känner mig hemsk


Va otrogen på lektionen innan. Nu ligger jag och luktar på mig kudde som luktar FILIP. Hur ska han någonsin förlåta mig?!

asså JESPER

Oj vad fel det kan bli ibland! Härliga skratt tillsammans med Boden såhär på fredagseftermiddagen!

OJ, har visst glömt att blogga

Idag har skolan bestått av en timmes jujitsu. Bara. Endast. 9-10.
Imorgon börjar jag halv tio.
Imorgon slutar jag kvart över elva.

Övrigt händer det inte så mycket. Ska ner och koka nudlar och sen bege mig på femte träningspasset denna veckan (eller sjätte om man räknar matchen igår). Hungrig tjej. HÖRS!

Ida
en gammal bild från 9b-tiden. fin hårfärg. MÅSTE TILL FRISÖREN NU

RSS 2.0